erk kullanıcısının son içeriği

1. E

Rehber Custom Rom Nasıl Portlanır ? Detaylı ve Basit Anlatım

c Bende boot.img-zImage ve boot.img-dtb dosyaları yok yardım eder misiniz? Base: Galaxy S5 SM-G900FQ Port: Redmi Note 5 PEIMIXM
  2. E

Rehber Redmi Note 5/5 Pro Siyah EDL mode probleminden kurtulma!

Sorunu çözdüm, çok zorlu bir süreçten geçtim ama en sonunda vardığım çözüm yolu çok da zor olmadı. Mi Flash 2016.04.01.0 (64 Bit) sürümü ile (64 bit bir bilgisayar yoksa başka bir sürümle yapmayı deneyin) MIUI 12.0.2 (Kararlı) bu sürüm orijinaldir yanlış anlamayın linki bırakırım, bu sürüm ile...
  3. E

Çözüldü Redmi Note 5 Siyah Ekran Problemi

Sorunu çözdüm, çok zorlu bir süreçten geçtim ama en sonunda vardığım çözüm yolu çok da zor olmadı. Mi Flash 2016.04.01.0 (64 Bit) sürümü ile (64 bit bir bilgisayar yoksa başka bir sürümle yapmayı deneyin) MIUI 12.0.2 (Kararlı) bu sürüm orijinaldir yanlış anlamayın linki bırakırım, bu sürüm ile...
  4. E

bir çözümünüz var mı acaba?
  5. E

servise yaptıramıyoruz maalesef ücretli hiç bir şey olmuyor şu an kendim yapabilmem lazım 1634458074 bu arada anti test note 5 flashlanıyo sonra mi flash şöyle bir error veriyor: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?><data><log value="ERROR: Only nop and sig tag can be recevied before...
  6. E

önce read hello packet diyo sonra cannot recieve hello packet diyo sonra try to reset status diyo sonrada error yazma zaman aşımına uğradı diyo
  7. E

Cevabınızı bekliyorum
  8. E

yok yani diyorum ki kurmaya çalışırsam bir sorun olurmu daha da kötü hale gelir mi 1634450873 cihaz mi flashda böyle görünüyor COM5 adıyla yapmalımıyım sizce flash işlemini miui 12 ile birşey olurmu bilgisayar bir daha görmesse biterim çünkü
  9. E

anti test flashing diyor 2 aşama atlıyor sonra error veriyor bende şimdi miui 12 deneyeceğim 1634449691 sizce bir şey olurmu yani ne bileyim yapmayı denersem bilgisayarın bir daha görmemesi gibi
  10. E

ama benim laptopun ekrani o kadar kucukki dosya secme yerini gosteremiyo anca 2016 surumunde gorunuyo ondada olmiyor 1634403494 baska laptoptan eneyebilirsem denerim
  11. E

ben artik umidi kestim anti testten simdi miui 12.0.2 global fasboot indiriyorum mi flash ile deneyecegim bu arada c diskine attim ama flashing diyor sonra garip bir yazisi olan bir hata veriyor anlamadim bi miui 12 deneyecegim
  12. E

söylediğiniz mi flash pro programinda redmi note 5 veya redmi note 5 pro cihaz secenegi yok
  13. E

deneyeceğim
  14. E

error veriyor mi flash başka bir çözüm veya mi flash ile alakalı bir çözümünüz varmı ya da ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum acaba?
  15. E

peki o 2.dosyayı ne yapacağım attığınız videoda bir tek anti test note 5 klasörü var tamam buldum dosyayı nereye atacağımı
Üst Alt