Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorunu çözdüm, çok zorlu bir süreçten geçtim ama en sonunda vardığım çözüm yolu çok da zor olmadı. Mi Flash 2016.04.01.0 (64 Bit) sürümü ile (64 bit bir bilgisayar yoksa başka bir sürümle yapmayı deneyin) MIUI 12.0.2 (Kararlı) bu sürüm orijinaldir yanlış anlamayın linki bırakırım, bu sürüm ile...
Sorunu çözdüm, çok zorlu bir süreçten geçtim ama en sonunda vardığım çözüm yolu çok da zor olmadı. Mi Flash 2016.04.01.0 (64 Bit) sürümü ile (64 bit bir bilgisayar yoksa başka bir sürümle yapmayı deneyin) MIUI 12.0.2 (Kararlı) bu sürüm orijinaldir yanlış anlamayın linki bırakırım, bu sürüm ile...
servise yaptıramıyoruz maalesef ücretli hiç bir şey olmuyor şu an kendim yapabilmem lazım
1634458074
bu arada anti test note 5 flashlanıyo sonra mi flash şöyle bir error veriyor: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?><data><log value="ERROR: Only nop and sig tag can be recevied before...
yok yani diyorum ki kurmaya çalışırsam bir sorun olurmu daha da kötü hale gelir mi
1634450873
cihaz mi flashda böyle görünüyor COM5 adıyla yapmalımıyım sizce flash işlemini miui 12 ile birşey olurmu bilgisayar bir daha görmesse biterim çünkü
anti test flashing diyor 2 aşama atlıyor sonra error veriyor bende şimdi miui 12 deneyeceğim
1634449691
sizce bir şey olurmu yani ne bileyim yapmayı denersem bilgisayarın bir daha görmemesi gibi
ama benim laptopun ekrani o kadar kucukki dosya secme yerini gosteremiyo anca 2016 surumunde gorunuyo ondada olmiyor
1634403494
baska laptoptan eneyebilirsem denerim
ben artik umidi kestim anti testten simdi miui 12.0.2 global fasboot indiriyorum mi flash ile deneyecegim bu arada c diskine attim ama flashing diyor sonra garip bir yazisi olan bir hata veriyor anlamadim bi miui 12 deneyecegim