erhan52 kullanıcısının son içeriği

1. E

Rehber Mi 10 Lite Zoom VoLTE/VoWIFI Aktif Etme

Merhabalar, mi 10 lite zoom cihazımda volte aktif vowifi açık olduğu halde çalışmıyor. Bu işlemleri yaparsam sorunum düzelir mi? Ayrıca telefonun hafızası dolu bilgilerim gider mi? Bu konuda yardımcı olur musunuz
  2. E

Satış Mi Band 4 ve 20000 powerbank

Bileklik fiyatı alabilir miyim ?
  3. E

Satış Blitzwolf micro usb kablo

Malesef ordu dayım. İstediğiniz kargoyla yollayabilirim.
  4. E

Satış Blitzwolf micro usb kablo

2 adet kablo mevcut. Fiyat:15 tl. Kargo alıcıya aittir
  5. E

Satış mi wifi repaiter(English versiyon) kargo dahil 40tl

Özel mesaja bakın hocam ordan iletişime geçelim
  6. E

Satış mi wifi repaiter(English versiyon) kargo dahil 40tl

Merhaba arkadaşlar elimde 1 adet sıfır mi wifi repaiter var. İhtiyacım olmadığı için satıyorum. Fiyat kargo dahil 40 tl. ilgilenen arkadaşlara duyurulur..
  7. E

İnceleme Mi Wifi Amplifier (Sinyal Güçlendirici) Kurulumu == Videolu Anlatım ==

Merhaba arkadaşlar bende bu cihazdan aldım play storedeki uygulamadan ağları aryıp bağlan dediğimde yüzde 27 de hata veriyor. Verilen linkdekini denediğimde ise yüzde 100 olduğunda time out hatası var. Sorun ne olabilir acaba ?
  8. E

Satış Ugreen Qualcomm 3.0 hızlı şarj aleti

Sağolasın hocam :)
  9. E

Satış Ugreen Qualcomm 3.0 hızlı şarj aleti

Merhaba arkadaşlar elimde fazlalık jelatinli hiç açılmamış şarj cihazı mevcut ihtiyacı olan özelden yazabilir.isteyene resim atabilirim.buraya atamadım.fiyat 45 tl typc kablo da hediyedir.
  10. E

Haber Forumda zorunlu tel numarası isteği !

Hocam mesaj da atamıyorum.doğrulama mesajını siz atın ben size söyleyeyim kabul olur mu :)
  11. E

Haber Forumda zorunlu tel numarası isteği !

bende 2 gündür aynı sorunu yaşıyorum.Hiçbir engel yok ve mesaj gelmiyor. nasıl düzeltebilirim ?
  12. E

Yardım Mİ5 wifi sorunu var mı ?

4 aydır kullanıyorum bi sıkıntıyla karsılaşmadım.tavsiye ederim ben :)
  13. E

İnceleme Mi Band 2 Func Button Uygulaması İncelemesi

Çok teşekkür ederim büyük dertten kurtardın beni :)
  14. E

İnceleme Mi Band 2 Func Button Uygulaması İncelemesi

Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım mi band2 yi güncel sürüm kullanıyorum. Tr dil. Arayanın bilgisi görünmüyor. İngilizce mi yapmam gerekir dili. Başka öneriniz var mı ek uygulama da olabilir.
  15. E

Soru Mİ Band 2 Kullananlar

hocam bu uygulamayla neler yapabiliyorsun normal uygulamaya göre kısaca anlatabilir misin? ona göre almak istiyorum.
Üst Alt