Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, mi 10 lite zoom cihazımda volte aktif vowifi açık olduğu halde çalışmıyor. Bu işlemleri yaparsam sorunum düzelir mi? Ayrıca telefonun hafızası dolu bilgilerim gider mi? Bu konuda yardımcı olur musunuz
Merhaba arkadaşlar elimde 1 adet sıfır mi wifi repaiter var. İhtiyacım olmadığı için satıyorum. Fiyat kargo dahil 40 tl.
ilgilenen arkadaşlara duyurulur..
Merhaba arkadaşlar bende bu cihazdan aldım play storedeki uygulamadan ağları aryıp bağlan dediğimde yüzde 27 de hata veriyor. Verilen linkdekini denediğimde ise yüzde 100 olduğunda time out hatası var. Sorun ne olabilir acaba ?
Merhaba arkadaşlar elimde fazlalık jelatinli hiç açılmamış şarj cihazı mevcut ihtiyacı olan özelden yazabilir.isteyene resim atabilirim.buraya atamadım.fiyat 45 tl typc kablo da hediyedir.
Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım mi band2 yi güncel sürüm kullanıyorum. Tr dil. Arayanın bilgisi görünmüyor. İngilizce mi yapmam gerekir dili. Başka öneriniz var mı ek uygulama da olabilir.