2 adet kablo mevcut. Fiyat:15 tl. Kargo alıcıya aittir
E erhan52 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım erhan Cihazım mi5s Yaş 34 Konum ordu Katılım 18 Mart 2016 Konular 5 Mesajlar 47 Tepkime puanı 6 Puanları 8 28 Kasım 2017 #1 2 adet kablo mevcut. Fiyat:15 tl. Kargo alıcıya aittir Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2 adet kablo mevcut. Fiyat:15 tl. Kargo alıcıya aittir Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
slash Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Onur Cihazım Mi band 2 Yaş 28 Konum İstanbul Katılım 4 Ağustos 2017 Konular 19 Mesajlar 114 Tepkime puanı 24 Puanları 18 30 Kasım 2017 #2 İstanbul'da mısın hocam? Elden alabilirim İstanbul'daysan.
E erhan52 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım erhan Cihazım mi5s Yaş 34 Konum ordu Katılım 18 Mart 2016 Konular 5 Mesajlar 47 Tepkime puanı 6 Puanları 8 1 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 slash' Alıntı: İstanbul'da mısın hocam? Elden alabilirim İstanbul'daysan. Genişletmek için tıkla ... Malesef ordu dayım. İstediğiniz kargoyla yollayabilirim.
slash' Alıntı: İstanbul'da mısın hocam? Elden alabilirim İstanbul'daysan. Genişletmek için tıkla ... Malesef ordu dayım. İstediğiniz kargoyla yollayabilirim.
slash Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Onur Cihazım Mi band 2 Yaş 28 Konum İstanbul Katılım 4 Ağustos 2017 Konular 19 Mesajlar 114 Tepkime puanı 24 Puanları 18 2 Aralık 2017 #4 erhan52' Alıntı: Malesef ordu dayım. İstediğiniz kargoyla yollayabilirim. Genişletmek için tıkla ... kargo da eklenince fiyatın albenisi kalmıyor hocam elden olsaydı alabilirdim de
erhan52' Alıntı: Malesef ordu dayım. İstediğiniz kargoyla yollayabilirim. Genişletmek için tıkla ... kargo da eklenince fiyatın albenisi kalmıyor hocam elden olsaydı alabilirdim de