Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
google cihazımı bul'a girdik son konum bizim dükkan gözüküyo zaten gece 12 de bakmıştık 6 saat önce son konum oydu güvenli cihaz'a girdi ekran kilidi yok yazıyodu ne yaptılar bilmiyoruz işte mi hesabı yoktu bu arada bildiğim kadarıyla kız arkadaşım çk anlamaz sadece gmail il giriş yapmıştır...
hocam inan telefonda değiliz artık o ekran kilidi yok dediyse cihazı sıfırlamışlar anlamına mı geliyor hatunun 700-800 numarası ve fotoğraflarımız vs. onlara erişmesinler amacımız o yani
1581062241
imei var bizde btk'dan çalıntı ihbarı yaptık ama dedikleri şu telefondaki adamların bu xiaomi'ler...
ekran deseni kullanıyodu sadece şuanda google cihazımı bul uygulamasına girdik ''cihazınızda ekra kilidi yok cihazınızı korumak için bir şifre girin yazıyodu oda yeni şifre girmiştir ama biz dediğim gibi tel kullanılmasın istiyoruz bilgilere vs. erişmesinler imha olsun
içerisindeki telefon numaraları fotoğraflar vs. telefonu nasıl etkisiz hale getirebiliriz.
BTK'dan çalıntı ihbarı yaptık ama 120 numarayı aradığımızdaki arkadaş bu telefon çift sim kartlı olduğundan yine de kullanırlar demiş telefonu
google cihazımı bul'a girdik kız arkadaşımın ekran çiz gir'i...
arkadaşlar biri yardım etsin bana kız arkadaşım bu telefonu aldım şimdi akşam yanına gidicem
bu sosyal medyaları nasıl yükleyeceğiz (whatsapp,instagram vs.)
çünkü geçen hafta xiaomi note 8 aldı google play'da indir tuşu aktif değil gibiydi yükleyemediği için iade etti şimdi kamerasından dolayı 8...
Arkadaşım bugün aldı whatsapp vs. uygulamaları Yükleyemedik güncelleme yapamadık iade edicez de fabrika ayarlarını bulamadık yardım eder misiniz içinde mail bilgileri kaldı