erginaltintas kullanıcısının son içeriği

1. erginaltintas

Yardım Mi band 5 mavi çizgi sorunu?

Bü yardım eder misini
  2. erginaltintas

Bi yere dokundurmadım bile ve cuma aldım dediğim gibi ışıkta ilk defa dikkat ettim güneşte yani evde şuan bişey yok mesela 1614103285 Bakınız
  3. erginaltintas

Ben geçen cuma aldım mi band 5 şimdi fark ettim ekranın altında mavi ışık çizgi var o nasıl geçebilir başına gelen varmı çözümü varmı kafama taktım
  4. erginaltintas

Yardım Kız Arkadaşımın Telefonu Çalındı

ilk defa aldık hatuna kamerası iyi diye daha 2 hafta oldu yeni alalı
  5. erginaltintas

google cihazımı bul'a girdik son konum bizim dükkan gözüküyo zaten gece 12 de bakmıştık 6 saat önce son konum oydu güvenli cihaz'a girdi ekran kilidi yok yazıyodu ne yaptılar bilmiyoruz işte mi hesabı yoktu bu arada bildiğim kadarıyla kız arkadaşım çk anlamaz sadece gmail il giriş yapmıştır...
  6. erginaltintas

hocam inan telefonda değiliz artık o ekran kilidi yok dediyse cihazı sıfırlamışlar anlamına mı geliyor hatunun 700-800 numarası ve fotoğraflarımız vs. onlara erişmesinler amacımız o yani 1581062241 imei var bizde btk'dan çalıntı ihbarı yaptık ama dedikleri şu telefondaki adamların bu xiaomi'ler...
  7. erginaltintas

ekran deseni kullanıyodu sadece şuanda google cihazımı bul uygulamasına girdik ''cihazınızda ekra kilidi yok cihazınızı korumak için bir şifre girin yazıyodu oda yeni şifre girmiştir ama biz dediğim gibi tel kullanılmasın istiyoruz bilgilere vs. erişmesinler imha olsun
  8. erginaltintas

redmi not 8 pro'ydu
  9. erginaltintas

içerisindeki telefon numaraları fotoğraflar vs. telefonu nasıl etkisiz hale getirebiliriz. BTK'dan çalıntı ihbarı yaptık ama 120 numarayı aradığımızdaki arkadaş bu telefon çift sim kartlı olduğundan yine de kullanırlar demiş telefonu google cihazımı bul'a girdik kız arkadaşımın ekran çiz gir'i...
  10. erginaltintas

Yardım Snapchat kamera sorunu

Uygulamayı açtığıımızda ekran çok yakın bunun bi ayarı varmı?
  11. erginaltintas

Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Pro Uygulama İndirme Sorunu

akşam yapamazsam burdan yine yazarım teşekkürler
  12. erginaltintas

Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Pro Uygulama İndirme Sorunu

arkadaşlar biri yardım etsin bana kız arkadaşım bu telefonu aldım şimdi akşam yanına gidicem bu sosyal medyaları nasıl yükleyeceğiz (whatsapp,instagram vs.) çünkü geçen hafta xiaomi note 8 aldı google play'da indir tuşu aktif değil gibiydi yükleyemediği için iade etti şimdi kamerasından dolayı 8...
  13. erginaltintas

Yardım Redmi not 8 fabrika ayarları dönme

Arkadaşım bugün aldı whatsapp vs. uygulamaları Yükleyemedik güncelleme yapamadık iade edicez de fabrika ayarlarını bulamadık yardım eder misiniz içinde mail bilgileri kaldı
Üst Alt