- Adım
- Ergin
- Cihazım
- Xiaomi Redmi No
- Konular
- 5
Akıllı saat gibi kullanmak mümkün mü. Yani bir saat verimi alıyor musunuz? Tavsiye ediyor musunuz.bende düşünüyordum da almayıBen geçen cuma aldım mi band 5 şimdi fark ettim ekranın altında mavi ışık çizgi var o nasıl geçebilir başına gelen varmı çözümü varmı kafama taktım
Bi yere dokundurmadım bile ve cuma aldım dediğim gibi ışıkta ilk defa dikkat ettim güneşte yani evde şuan bişey yok meselaDonanımsal bir sorun gibi görünüyor, cihaz herhangi bir darbe aldı mı?
Gayet başarılı hocam kıyaslama olucaksa saat gürünümlü ls05 var onada bakınız.Onada tema güncellemesi geldi.İnce zarif istiyorum desrseniz tavsiye ederimAkıllı saat gibi kullanmak mümkün mü. Yani bir saat verimi alıyor musunuz? Tavsiye ediyor musunuz.bende düşünüyordum da almayı
Aynı sorunu şuan bende yaşıyorum cözdünüz mü acaba bilgi verir misiniz?Ben geçen cuma aldım mi band 5 şimdi fark ettim ekranın altında mavi ışık çizgi var o nasıl geçebilir başına gelen varmı çözümü varmı kafama taktım
Ekran değişimiAynı sorunu şuan bende yaşıyorum cözdünüz mü acaba bilgi verir misiniz?