Erenkorkma kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Note 6 pro rom önerisi

Miui 10.3.6 Fastboot Rom. Ekranınızın görüntü kalitesinide düşürün mis gibi oluyor.
  2. E

Çözüldü Sıcaklık normal mi ?

35-40 derece gayet normal.
  3. E

Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

Hiçbir uygulamada sorun yoktur 1 aydır kullanıyorum
  4. E

Yardım Redmi Note 6 pro güncelleme

Malesef yapamazsınız bilgisayara ihtiyacınız var.
  5. E

Yardım cihaz brick oldu aygıt yöneticisinde gözükmüyor

android 11den 10'a düşürürken brick oldu edl modda kalmış qfil ile flash yapmaya çalışıyordum kablo çıkınca bilinmeyen usb aygıtı(aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız) oldu diye gösteriyor
  6. E

Yardım Mi a3 twrp yükledikten sonra her şey sıfırlandı dosyalar gözükmüyor

bide telefon fastboot devices yazınca boş çıkıyor fastboot moduda çalışmıyor
  7. E

Yardım Mi a3 twrp yükledikten sonra her şey sıfırlandı dosyalar gözükmüyor

Mi a3 cihazıma twrp yüklemiştim twrpye girince dosyalarım gözükmüyor format data yaptım yine sonuç aynı ama bilgisayarda dosyalar gözüküyor içine attığım rom gözüküyor
  8. E

Yardım Aod kapalı ama pil tüketiyor

orjinal IMEI
  9. E

hmm peki özelliği açtığımda bu kadar fazla pil tüketmesini engelleyebilirmiyim.
  10. E

çok fazla tüketiyor ama mesela açık iken 1 saatte %5 üzerinde pili tüketiyordu özelliği kapattım 5 saatte %35 tüketmiş
  11. E

Mi cc9e xiaomi.eunun mi a3'e port edilmiş halini kullanıyorum aod çok pil tüketiyor diye kapattım ama kapalı iken pil ve performans bölümunde %35 sarj harcamış diye gösteriyor
  12. E

Yardım xiami mi a3 yanlışlıkla twrpde romu da sildim fastboot ekranında kaldım yardım lütfen

xiaomi.eu yüklemek zorunda kaldım stock rom bir türlü yüklüyemedim
  13. E

Yardım xiami mi a3 yanlışlıkla twrpde romu da sildim fastboot ekranında kaldım yardım lütfen

bugün bendede aynısı oldu çözebilirseniz yazarmısınız
Üst Alt