Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi Redmi Note 6 Pro telefonunu babama verdim ve onun hattını taktım. Telefonu ona verdiğimden beri telefonun kendi kendine şebekesi kopuyor ve uçak modunu kapatıp açmadıkça düzelmiyor. Genelde telefonu cebine koyduktan sonra bu sorunu yaşadığını söyledi. Sim yuvasına baktım bir sorun yok...
telefonumda black crush sorunu yaşıyorum ve xda'da gördüğüm bir konuda 12.5.4 güncellemesinde bu sorunun çözüldüğünü yazmışlar. maalesef Türkiye'de en son 12.5.1 olarak gözüküyor. aşağıdaki bağlantıdan global kısmından zip olarak 12.5.4 indirip ayarlar sekmesinden kurabilir miyim? yoksa turkey...
2 gün önce mi 11 lite telefonunu satın aldım. Dün gece instagramda gezinirken bir sorun dikkatimi çekti. Siyah yoğunlukta bir fotoğrafa baktığım zaman pikseller patlamış şekilde sayılıyor. Ekran görüntüsü ile sorunu anlatamayacağım için dileyen Google'a "mi 11 lite black crush issue" yazabilir...
telefon ile fotoğraf çekerken makro özelliğini açıyorum ve her yer bulanık gösteriyor telefonun kamerası bozuk mu? telefonu bugün aldım iade edicem bu bir sorunsa
WhatsAppta ilk resimdeki galeriye tıklıyorum, sonra videoları ismiyle aratıp göndermek için sağ üstten diğer kısmından galeriye tıklıyorum ama sadece fotoğraflar gözüküyor videoları göremiyorum. Dosya yöneticisine de girsem sorun devam ediyor, orada da videolar gözükmüyor. Aynı sorun twitter ve...
arkadaşlar cihazımın önce bootloader kilidini açtım ve twrp yükledim. cok uzun zaman önce yükledigim için nasıl yapıldığını dahi unuttum. twrp'yi nasıl kaldırabilirim ve tekrar cihazımı nasıl kitleyebilirim? cihazımı kutudan çıkmış haline döndürmek istiyorum kısaca. salağa anlatır gibi...
arkadaşlar telefonumda pitchblack twrp kurulu.. fakat ben kaldırmak istiyorum telefonu kutudan çıktığı haline döndürmek istiyorum. detaylı yardımcı olabilecek var mı? çok lazım şuan
bootloader kilidi açık cihazımı ben kullanıyordum. artık babama vereceğim telefonu sıfırladım gerekli ayarları yapıp babama teslim edicem. anladığınız üzere farklı hat taktım. mi hesabımı girmek zorunda mıyım? mi hesapsız açarsam telefon ileride kendini kapar mı? lütfen acil cevap verir misiniz?
telefonumun unlock kilidini açtım. bugün türk telekom online işlemlere bakarken ücretli sms gönderdiğini gördüm. sim etkinleştirirken mi olmuş olabilir? (bu kadar çok olmasının sebebi telefonu bi hatadan dolayı çok sıfırladım.
lütfen yardım eder misiniz.. telefonda bootloader kilidi açık. twrp yükledim telefonu tamamen temizledim telefonda hiçbir şey yok fastboot moduna alıp flash yapmaya çalıştıgımda bu hatayı alıyorum..
1592233785
anlayan yetkili birisi yok mu lütfen yardıma ihtiyacım var telefonum açılmıyor.. en...
Telefonda son güncellemeyi kullanıyorum ama ben hayatımda böyle yavaş bir telefon görmedim. Lütfen yardımcı olur musunuz stabil bir rom kurmak istiyorum. Hangisini kurmalıyım ve nasıl kurmalıyım? Şuan bana çok detaylı şekilde yardımcı olabilecek birisi arıyorum teşekkür ederim.
sadece wifi üzerinden olan bir hata; Twitter da anasayfa yenilenmiyor(internet ve uygulamayı tekrar kapatıp açana dek) ve Snapchatta snaplar "gönderiliyor..."Şeklinde kalıyor. Çözümü nedir yardımcı olur musunuz?