Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuanlık sorunu sim kartını diğer yuvaya takarak çözdük gibi duruyor. Açıklayıcı cevaplar için çok teşekkür ederim ama aklıma bir şey yatmıyor. Ben cihazları değişeli neredeyse 1 hafta oldu. Cihazı ben kullanırken hiç şebeke sıkıntısı çekmedim. IMEI'nın kopyalanmasının da son 1 hafta içerisinde...
ben sadece güvenlik açısından endişe duymuştum. o zaman endişe duymamı gerektirecek bir şey yok herhalde? bu endişeyi de mazur görmeniz lazım ilk kez böyle bir şey ile karşılaşıyorum
kardeşim niye garip cevaplar veriyorsun bilmiyorum ben sadece konu hakkında hiçbir bilgim olmadığı için belki bir fikrin var diye sana sormuştum.. ben sms gelmedi derken hattımı kapatmayacaklar gibi bir şey de iddaa etmedim size, sadece sms'in gelmediğini söyledim siz görmemişsiniz dediniz.
Mesajın gelmediğine yüzde yüz eminim. Az önce yazdığım gibi eski bir LG cihazında IMEI'si gitmiş ona da mesaj gelmedi. İkisinde de mesajı kaçırmak tesadüf olamaz herhalde. Ben ne yapmam gerek derken yazılımsal olarak sormuyorum. Bu durumda başıma bir iş gelir mi? Bu IMEI'ler nasıl çalınmış...
Kapatacak derken ne dediniz anlamadım. Herhangi bir IMEI mesajı gelmedi bana kapanacağına dair. Benim şuan ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun. Telefonun garantisi bitmiş durumda.
Bir şey soracağım şimdi kullandığım eski model LG K10 bir cihaz var. onun IMEI'sini kontrol ettiğimde onunda kopyalandığı yazıyor. ama herhangi bir şebeke sıkıntısı çekmiyorum o telefonda. Bu nasıl mümkün olabilir? Bizim cihazlara sızan birisi mi var ?
Xiaomi Redmi Note 6 Pro telefonunu babama verdim ve onun hattını taktım. Telefonu ona verdiğimden beri telefonun kendi kendine şebekesi kopuyor ve uçak modunu kapatıp açmadıkça düzelmiyor. Genelde telefonu cebine koyduktan sonra bu sorunu yaşadığını söyledi. Sim yuvasına baktım bir sorun yok...