EREN AKPINAR kullanıcısının son içeriği

1. EREN AKPINAR

Soru Note 8 Oto çekmiyor

Turan GSM üzerinden aldığım note 8 proya sim kartı taktım telefonun çekme şeyi grimsi bı renk ve sağ aşşa tarafında çarpı işareti var nasıl bir yol izlemeliyim
  2. EREN AKPINAR

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

1) Evet kapanma riski var ama aldıgınız yer yeniden atabiliriz bazı mağazalar ömür boyu imei garantili satıyor köklü ve güvenilir bir yerden alırsan sıkıntı çıksada yeniden imei atabilirler.ben doğu bankta turan gsmden aldım yaklaşık 1 hafta oldu fakat şuanlık hiçbir sorunum yok 1600 tl ye...
  3. EREN AKPINAR

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın herkese huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle Mi 8 SE cihazımdan tapatalk kullanarak gönderildi
  4. EREN AKPINAR

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

ben hiçbirşeyi bilmiyorum twrp açıkmı kapalımı felan
  5. EREN AKPINAR

eger aktifseniz bana teker teker aşamalı anlatırmısınız acaba mi 8 se kullanıyorum sanırsam snapdragon 710 cihazlarına daha kolay oluyormuş.
  6. EREN AKPINAR

Selamlar fakat ben magiski bilmiyorum ondan dolayı yapamıyorum sana zahmet olmazsa magiski indirebilcegim bi link varmi
  7. EREN AKPINAR

ben telefonu yeni aldım gcam kurmak istiyorum aşama aşama anlatıcak varmı acaba. eu rom var şuan içindde
  8. EREN AKPINAR

Soru mi 8 SE vs redmi note 7

mi 8 se aldım neden daha önce almadıgımı düşünüyorum çok efsane bi telefon redmi note 7 yanından geçemez 2 sinide kullandım sadece benim için ekranı biraz daha büyük redmi note 7 bataryada pek sıkıntı yok benim çok rahat 1 günümü çıkarıyor 7 24 müzik dinlerim nerdeyse herkese tavsiye ederim.
  9. EREN AKPINAR

teşekkürler cevabınız için umarım mutlu bir şekilde kullanırım yarın sipariş etcem salı günü elimde olacagını düşünüyorum. turan gsmde umarım denildiği gibidir iyi akşamlar.
  10. EREN AKPINAR

ekran önemli degil fakat bant 20 olayı kayserininin en gelişmiş yerinde oturuyorum bilmiyorum sıkıntı olurmu.
  11. EREN AKPINAR

1600 Tl havale ile alıcam umarım sıkıntı çıkmaz. 1567360779 nerden aldınız acaba.
  12. EREN AKPINAR

Selamlar yorumunuz için teşekkür ederim. Turan gsm den almayı düşünüyorum siz nerden almıştınız acaba.
  13. EREN AKPINAR

Selamlar yarın turan gsm üzerinden mi 8 se ve redmi note 7 alıcam sizce hangisini almalıyım.Mi 8 se nin bataryası 3120 mAh hemde global olmayan bir cihaz global olmaması benim için sıkıntı degil fakat bataryada ciddi fark var mi 8 se redmi note 7 ye bakarak güncel olmayan bir cihaz diyebiliriz...
  14. EREN AKPINAR

Soru Mi9 SE hangi rom ile geliyor?

bende alıcam siz nakitlemi aldınız taksitlemi turan gsm den aldınız demi
  15. EREN AKPINAR

Yardım Turan GSM den mi 9 SE almak güvenilirmi?

Selamlar yakın bir zamanda turan gsm den mi 9 se alacagım güvenilirmi? mi 9 se yerine a50 almak mantıklımı? kayseride konaklıyorum şebeke sorunu çıkarmı? kayseri konakladıgımın için nasıl kredi kartına taksit yapabilirim.
Üst Alt