Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ben apk yi indirdim fakat eksik yuklemeler yapmisin sirasiyla basyan sona uygulayinca suan kusursuz calisiyor en az bir samsung kadar eksiksiz işliyor cihazim.
Uyguladigim yonerge linktedir.
Mi 8 & Samsung Gear S3 - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
MI 8...
Çok enteresandır ama kendi kendine düzeldi. 1 ay kullandım araştırdım düzelmedi. Kendi kendine iyileşti çok şaşırtıcı...
MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu yüklemedik hocamda çok şey yükledik karasız çok sürüm yükledik şuan miui pro var. Kararlı romu yükleyelimmi?
Selamlar sahibi oldugum miui Pro yüklü mi 5x te yanlışlıkla sıfırla yaptıktan sonra otg ve telefonu yeniden başlatmadan şarj almama sorunu başladı. İki defa flashlayıp romları yeniden yüklemeye ragmen otg görmüyor ve şarj olmuyor. Fakat pc ye bağlamadan veya görmesinde hiçbir sorun yok. Nedeni...
hocam bu gosterdgim cihaz disardaki kaynagi av goruntuyu usb ye ceviriyor isterseniz pc ye isterseniz otg destegi olan cep telefonunuzda kullaniyorsunuz play store markette 10tl ye programini almak yeterli. uydu alicisi dvd vcd akliniza ne geliyorsa baglayin alin goruntuyu.
MI 5X cihazımdan...
mi6 kararlida sorunsuz calisan otg den av goruntu aktarici cihaz. mi 5x miui pro da calismadi nedeni ne olabilir acaba arkadaslar? baska bir otg usb falan denemedim calisiyormu diye?
hic suphem yok. cihazi sattin birde ertesi gunu mesaj attin memnunmusun diye allah razi olsun senin gibi satici denk gelmez boyle.
herkese burdan selamlar xiaomi ile tanismam 4.5ay once mi6 yı tanımamla beraber hemen hepsiburadadan aldim ilk xiaomi telefonumu. fakat 3 yildir xiaomi 10400> 16000> 20000v1> 20000v2qc powerbanklerini kullaniyorum. anlayacaginiz xiaomi sever biri olarak ilk telefonum mi6 oldu.
mi6 ya sahip...