Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, İstanbul da yapanlar var aynı Poco X3 Pro da olduğu gibi telefonun içi açılarak direnç değiştirme yönetimi diye adlandırdıkları yöntem ile yapıyorlar. (Ücreti 800 TL)
Üstadım bende de 8 e 128 modeli var. Üstünde Xiaomi by Eu 12.5.11.0 sürümü yüklü. Full HD ve 120 Hz de kullanıyorum. Bende ki ekran süresini ekliyorum.
Üstadım detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. Bende ki iğrenç bir takıntı. Hiç sevmiyorum bu huyumu. Telefonu ilk aldığımda batarya sağlığı %101 di önce ki telefonlarım daki gibi ki bu konuya çok dikkat ederim %17 de şarja takıp %100 olmadan şarj dan çıkarmama rağmen her şarja taktığımda...
Üstadım ben genel olarak iyi yada mükemmel diye öğrenmek istemiyorum Batarya sağlığı % de kaç bunu öğrenmek istiyorum. Orada 5 seviye var her seviye %20 yi temsil ediyor. Benim kullandığım uygulamada zaten %94 gösteriyor batarya sağlığı. Kullandığım uygulamanın doğru olup olmadığını teyit etmek...
Arkadaşlar Merhaba,
Telefonumu sürekli %17 de şarja takıp %100 olmadan çıkarmıyorum. Öncelikli olarak bu yanlış bir uygulama mı onu sorayım. Kendi Orjinal 55 Watt şarj aleti ile şarj ediyorum. Eşimde Poco X3 NFC var. Onun 33 Watt şarj aleti var onunla şarj ettiğimde daha sağlıklı sonuçlar...