ErdmTrz kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru xiomi m11 imei problemi

Merhaba, İstanbul da yapanlar var aynı Poco X3 Pro da olduğu gibi telefonun içi açılarak direnç değiştirme yönetimi diye adlandırdıkları yöntem ile yapıyorlar. (Ücreti 800 TL)
  2. E

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Nerede üstadım o arkadaşın bilgilendirmesi bu çatı altında mevcut mu?
  3. E

Soru Mi11 Batarya sorunu

Bugün aldığım ekran süresi ektedir. Güncel halini paylaşıyorum.
  4. E

Soru Mi11 Batarya sorunu

Ekledim üstadım oyun oynamam ben.
  5. E

Soru Mi11 Batarya sorunu

Üstadım sizin kullandığınız yazılım hangisi?
  6. E

Soru Mi11 Batarya sorunu

Üstadım bende de 8 e 128 modeli var. Üstünde Xiaomi by Eu 12.5.11.0 sürümü yüklü. Full HD ve 120 Hz de kullanıyorum. Bende ki ekran süresini ekliyorum.
  7. E

Yardım Xiaomi Mi 11 Batarya Sağlığı Hk.

Üstadım tekrardan cevabınız için teşekkü ederim. Bende artık kafaya takmamaya çalışacağım. Pil sağlığını sürekli kontrol edeceğim.
  8. E

Üstadım detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. Bende ki iğrenç bir takıntı. Hiç sevmiyorum bu huyumu. Telefonu ilk aldığımda batarya sağlığı %101 di önce ki telefonlarım daki gibi ki bu konuya çok dikkat ederim %17 de şarja takıp %100 olmadan şarj dan çıkarmama rağmen her şarja taktığımda...
  9. E

Üstadım ben genel olarak iyi yada mükemmel diye öğrenmek istemiyorum Batarya sağlığı % de kaç bunu öğrenmek istiyorum. Orada 5 seviye var her seviye %20 yi temsil ediyor. Benim kullandığım uygulamada zaten %94 gösteriyor batarya sağlığı. Kullandığım uygulamanın doğru olup olmadığını teyit etmek...
  10. E

Sohbet Rsa Korumalı Cihazların Plakası Çözülmüş

Üstadım düz Mi 11 inde hal oldu mu bazı yerlerde oldu yazıyor bazı listelerde yok.
  11. E

Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

Üstadım bir kaynak var mı bu bilgi ile alakalı
  12. E

Soru Repair

Kayıt işlemi olmuş arkadaşlar hadi gözümüz aydın :)
  13. E

Soru IMEI kaydı

Kayıt işlemi olmuş arkadaşlar hadi gözümüz aydın :)
  14. E

Sonuç bu hocam nasıl?
  15. E

Arkadaşlar Merhaba, Telefonumu sürekli %17 de şarja takıp %100 olmadan çıkarmıyorum. Öncelikli olarak bu yanlış bir uygulama mı onu sorayım. Kendi Orjinal 55 Watt şarj aleti ile şarj ediyorum. Eşimde Poco X3 NFC var. Onun 33 Watt şarj aleti var onunla şarj ettiğimde daha sağlıklı sonuçlar...
Üst Alt