Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 hafta önce Redmi Note 11 Pro 4G aldım, cihaz kendi kendine parlaklık ayarı yapıyor Instagrama girdiğim zaman, bazen videolarda kasma sorunu yapıyor, bu bazen kamerada oluyor. Karşılaşan veya önerisi olan var mıdır acaba ?
Arkadaşlar herkese merhaba, gmail uygulaması bu ay 10 günde 18 gb kullanmış arka planda, arka plan verilerini kapattım ama sizce nedeni nedir bu sorunun bir bilgisi olan var mıdır?
Arkadaşlar herkese iyi forumlar daha önceki telefonlarımda google haritaları kullanılırken başka bir uygulamaya geçtiğim zaman veya telefonla görüşürken otomatik pencere içinde pencere moduna alıp altta ufak bir şekilde harita devam ediyordu. Şu an mi note 10 telefonumda haritalar uygulaması...
Arkadaşlar merhaba, telefondaki verilerim bir hata sonucu silindi daha önce marketten indirdiğim bir tema vardı şu an arayıp bulamıyorum.
Kilit ekranında saat sol alt köşede ve altına istediğimiz yazıyı yazabiliyorduk düzenleme sayfasından, ve sağ alt köşeye avatar veya imza koyma imkanı vardı...
Arkadaşlar merhaba Mi Note 10 cihazım, imei atılmış, bootloader kilidi açık ve root'lu cihaza güncelleme geldi bende indirdim ve kurmak için telefonu yeniden başlattığımda TWRP menüsüne girdi, sonrasında wipe data sayfasında verileri sıfırlarken yanlışlıkla swipe to factory reset seçeneğine...
Merhaba mi Note 10 kullanıcısıyım, kamera modlarının tamamı sorunsuz çalışıyor fakat portre modunda çekimler problemsiz ama kamera portre modundayken titreme/kasılma yapıyor bu problemle karşılaşan oldu mu hiç aramızda ?