erdierol kullanıcısının son içeriği

1. erdierol

Yardım Redmi Note 11 Pro 4G Video Takılma ve Parlaklık Sorunu

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 hafta önce Redmi Note 11 Pro 4G aldım, cihaz kendi kendine parlaklık ayarı yapıyor Instagrama girdiğim zaman, bazen videolarda kasma sorunu yapıyor, bu bazen kamerada oluyor. Karşılaşan veya önerisi olan var mıdır acaba ?
  2. erdierol

Yardım Veri kullanımı sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba, gmail uygulaması bu ay 10 günde 18 gb kullanmış arka planda, arka plan verilerini kapattım ama sizce nedeni nedir bu sorunun bir bilgisi olan var mıdır?
  3. erdierol

Yardım MIUI 12.5 / ANDROID 11 Bildirimlerin Gruplandırılması

Arkadaşlar bildirimler bu şekilde grup oluyor her sohbetin ayrı bir bildirim penceresi yapılması mümkün mü ?
  4. erdierol

Yardım Google Haritalar PİP problemi

Arkadaşlar herkese iyi forumlar daha önceki telefonlarımda google haritaları kullanılırken başka bir uygulamaya geçtiğim zaman veya telefonla görüşürken otomatik pencere içinde pencere moduna alıp altta ufak bir şekilde harita devam ediyordu. Şu an mi note 10 telefonumda haritalar uygulaması...
  5. erdierol

Soru Bulamadığım Bir Tema Var

Arkadaşlar merhaba, telefondaki verilerim bir hata sonucu silindi daha önce marketten indirdiğim bir tema vardı şu an arayıp bulamıyorum. Kilit ekranında saat sol alt köşede ve altına istediğimiz yazıyı yazabiliyorduk düzenleme sayfasından, ve sağ alt köşeye avatar veya imza koyma imkanı vardı...
  6. erdierol

Çözüldü TWRP Factory Reset Problemi

Arkadaşlar merhaba Mi Note 10 cihazım, imei atılmış, bootloader kilidi açık ve root'lu cihaza güncelleme geldi bende indirdim ve kurmak için telefonu yeniden başlattığımda TWRP menüsüne girdi, sonrasında wipe data sayfasında verileri sıfırlarken yanlışlıkla swipe to factory reset seçeneğine...
  7. erdierol

Yardım Mi Note 10 Kamera Problemi

Merhaba mi Note 10 kullanıcısıyım, kamera modlarının tamamı sorunsuz çalışıyor fakat portre modunda çekimler problemsiz ama kamera portre modundayken titreme/kasılma yapıyor bu problemle karşılaşan oldu mu hiç aramızda ?
Üst Alt