Erdalx47 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım MIUI 11 Güncellemesinden Sonra Pil Göstergesi ve Batarya Sorunu (Mi 9T)

Telefona twrp kurman gerek. Custom (özel) romlarda sürüm yükseltip, indirmek sorun olmuyor. Dikkat etmemişim, twrp yüklüymüş sende.
  2. E

Yardım MIUI 11 Güncellemesinden Sonra Pil Göstergesi ve Batarya Sorunu (Mi 9T)

Bende 1 hafta önce mi 9T aldım, aynı sizinki gibi batarya çok hızlı bitiyordu. Format data yaptım düzelmedi. Telefonda mi rom miui 11 vardı. Telefona miui 10 yükledim biraz daha iyi oldu fakat yinede batarya performansı beklediğimden kötüydü. Pil tasarrufunu açıp kullanınca baya faydası oldu...
  3. E

Yardım Volte kapatılamıyor....

Bende volte yazısını görmemek için iptal etmek istiyorum. Fakat bulamadım. Hattım Vodafone.
  4. E

Yardım Redmi Note. 8 pro imei

Garantili cihazı o fiyata vermezler zaten. İmei kaydı yapsınlar kullan. Pek sorun çıkmıyor.
  5. E

Yardım Redmi Note. 8 pro imei

Kaça aldınız telefonu.
  6. E

Yardım Uygulama sürekli Led flaşı kullanıyor.

Uygulama izinlerinde kameraya mecburen izin vermem gerekiyor.
  7. E

Yardım Uygulama sürekli Led flaşı kullanıyor.

İşim gereği kullandığım hermes uygulaması her resim çektiğimde flaşı kullanıyor. Günde 70-80 defa. Bu yüzden pil kullanımında uygulama %30 un üstünde pil tüketiyor. Telefonum mi 9T, eski telefon Redmi note 5 pro da böyle bir sorun yoktu. Telefon root'lu. Uygulamanın flaş kullanımını nasıl...
  8. E

Yardım Yasal uyarı 120 gün

Bekle, bazen kayıt işi sonradan yapılıyor.
  9. E

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Mi room son sürüm yüklü, telefon redmi note 5. Root sürekli devre dışı kalıyor. Neredeyse her gün çözüm varmı?
  10. E

Twrp moduna alınca yükle seçiyorsun, altta depolama seç ve imaj yükle çıkar. İmaj yükle seç, telefona indirdiğin yeni Twrp sürümünü seç ve onayla.
  11. E

Twrp den imaj yükle seçip, yukleyeceksin. Bende 3.3.1.0 sürümünde error 7 hatası alıyordum. Bunda sorun yaşamadım. Telefon redmi note 5 pro
  12. E

TWRP 3.2.3.1 yükleyebilirsiniz. En stabil sürüm.
  13. E

Rehber 2000 lira bandında telefon

Telefon kayıtlı değil. Arkadaşın önerdiği yerden al.
  14. E

Rehber 2000 lira bandında telefon

Imei kopyalı mi9t olabilir.
  15. E

Hayır ayrı kurmadım.
Üst Alt