Yardım Yasal uyarı 120 gün

omer9035

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
gm5 plus
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Mi9 T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba 23. De hepsiburada sencep firmasından mi9t thalatcı garanti bir telefon aldım bu sabah yasal uyarı 120 gün sonra kapatılacaktır uyarısı aldım hepsiburada yı aradım sorun olmadığını 14 içinde firmanın kayıt yaptırması gerektiğini söyledi ilk defa böyle bir durum yaşıyorum ne yapmam gerekir sizce bekleyeyim mi yoksa cihazı iade mi edeyim içim rahat etmedi açıkcsı

Erdalx47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Bekle, bazen kayıt işi sonradan yapılıyor.

Oyla:

omer9035

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
gm5 plus
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce de ithalatçı grantili teller aldım hepsiburada dan ilk def böyle birşey oldu ondan tedirgin oldum açıkcası gerçi cihaz grantli garantli bir telde kaçak göçek işler olmaz diye düşünüyorum cevaplarınız içimi rahatlattı

Oyla:

Reyes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Sorun yok ara ara e devletten kontrol et IMEI kayıt olmazsa irtibata geçersin. Bu şekilde oluyor arada tam bilmiyorum ama belki telefonları toplu olarak kayıt ediyorlarsa yada kayıt sırası gibi birşey varsa bu nedenle gecikmeler olabiliyor. İthalat garantili cihaz hiç almadim ama IMEI sorunu yaşayan çok nadir insanlar var

Oyla:

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Arkadaşlar merhaba 23. De hepsiburada sencep firmasından mi9t thalatcı garanti bir telefon aldım bu sabah yasal uyarı 120 gün sonra kapatılacaktır uyarısı aldım hepsiburada yı aradım sorun olmadığını 14 içinde firmanın kayıt yaptırması gerektiğini söyledi ilk defa böyle bir durum yaşıyorum ne yapmam gerekir sizce bekleyeyim mi yoksa cihazı iade mi edeyim içim rahat etmedi açıkcsı
Bi sıkıntı yok evet rahat ol 1 2 hafta içinde kayıtları düşüyor sisteme büyük ihtimalle cihaz Türkiye'ye girer girmez aldığınız için böyle bi durum oluşuyor

Oyla:
Üst Alt