erdalkc38 kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru MI 11 Ultra'da RSA kilidi var mı?

Arkadaşlar mi 11 serisinde imei repair işlemini yapmayı başarmışlar, bilgisi olan var mı
  2. E

Rehber Mi 11 Ultra Cin Roma Eu Rom yüklemek isteyenler dikkat.

üstadım iyi günler Abd üzeri current slot kontrolünün nasıl yapıldığını anlatır mısınız??? bende bir kaç günü çin sürümden EU roma geceçeğim de, öncesinde bu işlemleri anlamaya çalışıyorum
  3. E

Yardım Mi 11 Ultra Eu stabilden Eu beta'ya veri kaybı olmadan geçiş

slot - A nasıl seçiliyor acaba
  4. E

Çözüldü Bu icon paketını bılen var mı ?

1605992189 Atarsanız sevinirim cihaz rootlu
  5. E

Çözüldü Bu icon paketını bılen var mı ?

Hocam icon paketinin adı nedir acaba
  6. E

Soru Galeri resimlerin kendiliğinden gitme sorunu

Arkadaşlar mi 10 pro kullanıyorum. Galerimdeki resimler ve videolar kendiliğinden gelip gidiyor...bir bakıyorum resimler gitmiş bir kaç gün sonra bakıyorum geri gelmiş, dosya yöneticisinde de durum aynı şekilde
  7. E

Rom Mi 10 Pro Xiaomi.eu MIUI 12 v20.12.29 Beta Sürümü İndirme Bağlantısı

Ama monalte hocam klasik twrp den yükleme yolunu atmış bana 1604164427 Root ve magisk yüklü
  8. E

hocam 20.10.15 ve üzerindeki sürümler gibi twrp kodlama yapmama gerek yok yani
  9. E

Hocam ben 20.9.24 sürümdeyim sizin bahsetmiş olduğunuz 20.10.30 sürümünü nasıl yükleyebilirim acaba
  10. E

Yardım Twrp karakter sorunu

Arkadaşlar sorun çözüldü, telefonun ekran kilidi ile twrp deki kilit aynı, twrp ye girdiğim zaman aynı ekran kilidi gibi bir ekran geldi, ekran kilidini twrp kilidine girdim, dosya isimleri düzelmiş olarak geldi bilginize
  11. E

Hocam format datayı da yaptım yine düzelmedi
  12. E

Arkadaşlar mi note 10 pro kullanıyorum, cihazımda EU 20.3.26 rom yüklü, twrp ye girdiğimde dahili hafızadaki dosya isimlerinin karışık harflerde olduğunu gördüm, farklı twrp kurdum yine aynı şekilde göster, nasıl düzeltebilirim acaba
  13. E

MIUI 12 [EU Beta] [20.6.4] Mi Note10/ Mi Note 10 Pro

Arkadaşlar ben cihazı güncellendi kamerada 108 MP modu açılmıyor flu kalıyor
Üst Alt