Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üstadım iyi günler Abd üzeri current slot kontrolünün nasıl yapıldığını anlatır mısınız??? bende bir kaç günü çin sürümden EU roma geceçeğim de, öncesinde bu işlemleri anlamaya çalışıyorum
Arkadaşlar mi 10 pro kullanıyorum. Galerimdeki resimler ve videolar kendiliğinden gelip gidiyor...bir bakıyorum resimler gitmiş bir kaç gün sonra bakıyorum geri gelmiş, dosya yöneticisinde de durum aynı şekilde
Arkadaşlar sorun çözüldü, telefonun ekran kilidi ile twrp deki kilit aynı, twrp ye girdiğim zaman aynı ekran kilidi gibi bir ekran geldi, ekran kilidini twrp kilidine girdim, dosya isimleri düzelmiş olarak geldi bilginize
Arkadaşlar mi note 10 pro kullanıyorum, cihazımda EU 20.3.26 rom yüklü, twrp ye girdiğimde dahili hafızadaki dosya isimlerinin karışık harflerde olduğunu gördüm, farklı twrp kurdum yine aynı şekilde göster, nasıl düzeltebilirim acaba