Eray33 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Redmi Note 10 Pro Fastboot Rom Sonrası Açılmıyor

Teşekkürler hocam deneyeceğim 🙏 1764258172 PC ye indirdim ama rar içini açamıyorum şifreli hatası alıyorum bu şekilde mi kurmalıyız yoksa bir yanlışlık mı var acaba. 1764258725 https://drive.google.com/file/d/1kIHC2ss6lNs0H4yS9OMc4cGNY5ljS_sL/view Bu modem dosyasını kurarak sorunum düzeldi...
  2. E

1764257788 İlgili konuyu bulamadım size zahmet olmazsa konu linkini atabilir misiniz hocam?
  3. E

Merhaba, cihaza daha önce imei atılmıştı yaklaşık 2 sene önce. Son zamanlarda cihaz kendi kendine kapanıp twrp ekranına geliyordu. Hal böyle olunca bende telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım ve tabiki telefon açılmadı, bende twrp üzerinden rom yükleyip kurdum ama miui 14 kurulum ekranı gelip...
  4. E

Yardım Redmi Note 10 PRO İmei Sonrası Güncelleme

Cihazıma MIUI 13.0.7.0 güncellemesi geldi güncellemek istiyordum lakin imei attırdığım kişi yeniden modem dosyası vs. yüklemen gerek imein gider dedi. Bazı konularda twrp ile güncellemeyi kurup sorun yaşamayanları gördüm. TWRP ve Magisk kurulu telefonda.
  5. E

Yardım Redmi Note 10 PRO | İmei sonrası kamera sorunu

Yaklaşık 3 4 ay önce cihazı Hataydan aldım, telefon kapanmaz dedi ama 2 ay sonrasında şebeke çekmiyordu. Aldığım yeri geri aradım vs adam oralı olmadı ve ben de yaşadığım yerde bir kaç telefoncu dolaştım ve birisi sonunda imei atacaktı. Cihazı bıraktım 1 hafta sonra gittim aldım şebeke...
Üst Alt