eray0687 kullanıcısının son içeriği

1. E

Satış kaspersky internet security 1 yıllık

Merhaba elimde 1 adet kaspersky internet security lisansı var. Benim hesabıma tanımlı. 363 günü kaldı. isteyene belirtilen fiyatta berebilirim.
  2. E

MIUI 12 Redmi 5 Plus Miroom 20.6.4 A9

Herhangi bir rom yüklemeden önce orangefoxtan mutlaka full yedek alınız. Mesajlar uygulamalar WiFi şifreleri arama geçmişi için Uygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması bu uygulama ile yedek alabilir rom kurulumundan sonra sorunsuz yedeklerinizi geri yükleyebilirsiniz . Rom gayet akıcı...
  3. E

MIUI 12 Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.6.11 Beta Android 9

Herhangi bir rom yüklemeden önce orangefoxtan mutlaka full yedek alınız. Mesajlar uygulamalar WiFi şifreleri arama geçmişi için Uygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması bu uygulama ile yedek alabilir rom kurulumundan sonra sorunsuz yedeklerinizi geri yükleyebilirsiniz 20.6.11...
  4. E

Rom Redmi 5 Plus Miui Reborn 20.3.30 Beta Android 9

Herhangi bir rom yüklemeden önce orangefoxtan mutlaka full yedek alınız. Mesajlar uygulamalar WiFi şifreleri arama geçmişi için Uygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması bu uygulama ile yedek alabilir rom kurulumundan sonra sorunsuz yedeklerinizi geri yükleyebilirsiniz Kişisel...
  5. E

MIUI 12 Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.4.30 Beta Android 10

Herhangi bir rom yüklemeden önce orangefoxtan mutlaka full yedek alınız. Mesajlar uygulamalar WiFi şifreleri arama geçmişi için Uygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması bu uygulama ile yedek alabilir rom kurulumundan sonra sorunsuz yedeklerinizi geri yükleyebilirsiniz Rom telegram...
  6. E

MIUI 12 Redmi 5 Plus MIUI12 Eu 20.5.7 Beta Android 9

Herhangi bir rom yüklemeden önce orangefoxtan mutlaka full yedek alınız. Mesajlar uygulamalar WiFi şifreleri arama geçmişi için Uygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması bu uygulama ile yedek alabilir rom kurulumundan sonra sorunsuz yedeklerinizi geri yükleyebilirsiniz KAYNAK...
  7. E

Yardım Kvk yetkisiz müdahale

Merhaba Geçen sene telefonum bozuldu kvk anakart değişip halleri sorunu. Bir ay önce ekranda sararma var diye servise gönderdim ekran değişimi yapıldı. Geldikten sonra baktığımda yeni takılan ekranda hayalet ekran sorunu vardı. Tekrar servise gönderdim. Dün parça bekleniyor denildi. Bugün...
  8. E

Soru Hangisini tercih edersiniz?

Merhaba MiuiTürkiye Ailesi, Yakın zamanda "Swift Backup" programının çevirisini yaptık. Çeviri takımında 3 kişiyiz ve bir arkadaş ile "Calls/Calls logs" kelimelerinin çevirisi konusunda fikir ayrılığına düştük. Malum birini aradığımızda veya arandığımızda kayıtlar tutuluyor. oradaki...
  9. E

Yardım "Calls / call logs = Aramalar / Arama Kayıtları veya çagrılar / çağrı kayıtları "şeklinde mi çevirmek daha doğru olur?

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Swift Backup programı çerisini yaptık ama arkadaşın biri ileçeviri kullanımı konusunda anlaşamadık. Telefonda yaptığımız ve aldığımız aramalar ile ilgili... "Calls / call logs = Aramalar / Arama Kayıtları veya çagrılar / çağrı kayıtları "şeklinde mi çevirmek...
  10. E

Çözüldü 4Pda sitesi dosya isteme konusu

buyur kardeş https://www.dosya.tc/server23/ql913o/FM20_Mobile.ver.11.0.2._ARM64_.build.1103280289.apk.html
  11. E

Uygulama Swift Backup Yedek Alma Uygulaması

Kesinlikle katılıyorum Serkan beye, TB çoğu programda sorun olmaya başladı. Bu program büyük bir eksikliği kapattı. Kullanımı da çok rahat ve çok daha hızlı. Zamanla daha iyiye gideceğini düşünüyorum. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. E

Telegram üzerinden gönderiyorum. Evet Serkan bey, ben ve başka biri var Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. E

Hocam Test için gruptan gönderdiler. Sadece çevirenlere. Daha play store yok. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. E

3 arkadaş ortaklaşa yapıldı. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. E

Türkçe dil test için geldi. Eksikler tamamlandıktan sonra resmi güncelleme gelecek. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt