Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herhangi bir rom yüklemeden önce orangefoxtan mutlaka full yedek alınız. Mesajlar uygulamalar WiFi şifreleri arama geçmişi için Uygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması bu uygulama ile yedek alabilir rom kurulumundan sonra sorunsuz yedeklerinizi geri yükleyebilirsiniz .
Rom gayet akıcı...
Herhangi bir rom yüklemeden önce orangefoxtan mutlaka full yedek alınız. Mesajlar uygulamalar WiFi şifreleri arama geçmişi için Uygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması bu uygulama ile yedek alabilir rom kurulumundan sonra sorunsuz yedeklerinizi geri yükleyebilirsiniz
20.6.11...
Herhangi bir rom yüklemeden önce orangefoxtan mutlaka full yedek alınız. Mesajlar uygulamalar WiFi şifreleri arama geçmişi için Uygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması bu uygulama ile yedek alabilir rom kurulumundan sonra sorunsuz yedeklerinizi geri yükleyebilirsiniz
Kişisel...
Rom telegram...
KAYNAK...
Merhaba
Geçen sene telefonum bozuldu kvk anakart değişip halleri sorunu. Bir ay önce ekranda sararma var diye servise gönderdim ekran değişimi yapıldı.
Geldikten sonra baktığımda yeni takılan ekranda hayalet ekran sorunu vardı. Tekrar servise gönderdim.
Dün parça bekleniyor denildi. Bugün...
Merhaba MiuiTürkiye Ailesi,
Yakın zamanda "Swift Backup" programının çevirisini yaptık. Çeviri takımında 3 kişiyiz ve bir arkadaş ile "Calls/Calls logs" kelimelerinin çevirisi konusunda fikir ayrılığına düştük.
Malum birini aradığımızda veya arandığımızda kayıtlar tutuluyor. oradaki...
Merhaba arkadaşlar.
Yakın zamanda Swift Backup programı çerisini yaptık ama arkadaşın biri ileçeviri kullanımı konusunda anlaşamadık.
Telefonda yaptığımız ve aldığımız aramalar ile ilgili... "Calls / call logs = Aramalar / Arama Kayıtları veya çagrılar / çağrı kayıtları "şeklinde mi çevirmek...
Kesinlikle katılıyorum Serkan beye, TB çoğu programda sorun olmaya başladı. Bu program büyük bir eksikliği kapattı. Kullanımı da çok rahat ve çok daha hızlı. Zamanla daha iyiye gideceğini düşünüyorum.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi