Eneszyilmaz kullanıcısının son içeriği

1. E

Sohbet Mi 8SE den İphone 7 ye geçtim

Arkadaşlar 5 ay kullandığım mi8se cihazımı sattım iPhone 7 ye geçtim 1 aydın 7 yi kullanıyorum düşüncelerimi paylaşmak istedim Allahım ne kadar şükretsem az şükür namazı kılsam yeridir abi kusursuz ya bu iPhone işi yapıyor dedim gerçekten 7 yi kullanmaya başladığımdan beri eline verdiği hissiyat...
  2. E

Satış Airdots Pro Kablosuz kulaklık

Arkadaşlar 15 günlük airdots pro kulaklığım var bu fiyata alınabilcek en kaliteli kullanışlı kulaklıl diyebilirim gerçekten çok memnunum ama yeni telefon alma fikri esti kafama nakite ihtiyacım olduğundan dolayı satılıktır
  3. E

Soru Mi8 SE iPhone 6s takas

Arkadaşlar elimde mi8se var 6s ile takas etmeyi düşünüyor iphone yerini tutmuyor alışamadım ios daha çok seviyorum üstüne 200 istiyorlar fikriniz nedir xiaomi veya apple aşıkları cevap vermesin mantıklı cevaplar lazım
  4. E

Rehber Mİ8 SE Tek Sorunsuz Rom Masik 8.3

Arkadaşlar yoğun istek üzerine acemi olan arkadaşların ısrarıyla bu konuyu açtım. Öncelikle cihazınızda twrp yüklü olması lazım yüklü değilse bu konuları hiç bilmiyorsanız bu konuyu inceleyin https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-8-se-ilk-kurulumlar-rom-twrp-wipe-guncelleme-ve-sifirlama.37200/...
  5. E

Soru Airdots pro vs Apple airpods

Arkadaşlar iki kulaklık var aklımda airpods almak var ama 850 tl ye değecek ses kalitesi yok normal apple kablolu kulaklıkla aynı sesi veriyor ama bi yandan koskoca apple airpods adı var diyorum marka takıntısı yapmadan ses kalitsi açısından gt1 pro mu alsam yoksa airpodsmu?
  6. E

Soru Xiaomi Bluetooth Kulaklık

Arkadaşlar xiaominin Bluetooth kulaklığını almayı düşünüyorumda bi redmi airdots var bi haylou gt1 bi gt2 hangisi daha kullanışlı ve kaliteli tavsiye edermisiniz?
  7. E

Soru Mi 8SE gcam tavsiye android 10

Arkadaşlar telefon mi8 se romum masik 8.3 android 10 yani miui 11 buna en uygun sorunsuz gcam önerirmisiniz
  8. E

MIUI 11 Mi8 SE TAVSİYE Masik Room

Arkadaşlar bu bi tavsiye daha 3 saat önce masik room yükledim 10 numara bi rom ilk başta Instagrama atılan hikayeler kalitesi düşük olma sorunu gitmiş son derece kaliteli hd atıyor ve yüksek sesli ortamda videoları artık hd biçimde alıyor sesini akıcılık olarak on numara rom kusursuz bayıldım...
  9. E

Yardım fastboot sorunu yardımm

arkadaşlar telefonu windows 7de fastboota alıp twrp atabiliyorum fastbootla ilgili herşeyi yapıyorum ama windows 10da aynı işlemleri yapamıyorum hep hata alıyorum sorun nedir
  10. E

Soru Mi 8 SE Rom

Arkadaşlar mi8 se için miui harici normal tavsyie ediceğiniz rom varmı?
  11. E

Çözüldü mi8 se fastboottan atıyor !

arkadaşlar telefonun twrpsi açılmıyordu twrp silinmiş heralde twrpye girerken fastboota atıyor yeni twrp kurmayı denedim olmuyor her sürümü denedim mi flash la rom yüklüyüm twrp kuruyum dedim mi flashtada refresh yapınca fastbootan atıyor siyah ekran çıkıyor köşede ufak yazı yazıyor tuşa...
  12. E

Yardım twp ye geçmiyor fastboota geçiyor

Twrp kurma aracına girdiğimde hata veriyor telefonu fastboottan atıyor bi yardım yokmu
  13. E

Hocam bi ara pietblack mi ne ötle bi twrp vardı bende normal twrp kurmak için piethplack twrpden install diyip twrp 1227 kurmayı denedim fulden gitti twrp 1574194422 Yaptım hocam olmuyor silindiysede yeni twrp kurmaya çalışıyorum twrp kurma araçlarından hepsini denedim hata veriyor
  14. E

yok hocam olmuyor
  15. E

miroom 10.3.2 hangisini yüklemeliyim
Üst Alt