EnesUGR kullanıcısının son içeriği

1. EnesUGR

Yardım Mi A2 Lite Güncelleme Sorunu (Güncellenemedi Hatası)

Teşekkür ederim yanıtınız için, deniyeceğim. 1563999099 Telefona direk MiFlash üzerinden Android 9 stock rom flashlayarak sorunu çözdüm. Diğer gelen güncellemelerde de artık sorun çıkartmıyor.
  2. EnesUGR

Çözüldü Mi A2 Lite Bootloop

Merhaba, Telefonumu başka hiçbir müdahalede bulunmadan Ayarlar-Seçenekleri Sıfırla kısmından fabrika ayarlarına sıfırlamak istedim. Telefon kendini yeniden başlattı ve resimdeki gibi yarım saattir sadece dönüp duruyor. Bilen ve yardımcı olabilecek biri var mı? 1563274353 Tamamdır çözüldü.
  3. EnesUGR

Öncelikle teşekkür ederim.. Hayır herhangi bir müdahale yapmadım. Zaten dediğim gibi 1hafta oldu alalı. Stock rom flashlayarak çözüldüğünü duydum ama her şey sıfırlanacağı için açıkçası pek istemedim ama mecbur kalırsam tabiki yapıcam. Başka bir yöntem biliyor musunuz?
  4. EnesUGR

Sıfır. Hepsiburada üzerinden satın aldım.
  5. EnesUGR

ÇÖZÜLDÜ.. Merhaba, Telefonumu alalı 1 hafta oluyor. Aldığından beri hiçbir güncelleme yapmadım aynı şekilde kullandım. Dün sistem güncellemelerini yapıp Android 9a geçmek istedim. Ancak güncelleme yaparken resimdeki sorunla karşılaştım her seferinde. Sim kartı çıkarıp deneme, wifiyi unutup...
Üst Alt