enesaydin00 kullanıcısının son içeriği

1. enesaydin00

Yardım Telefonum Açılmıyor

magisk unistaller olması lazımdı onu yükleyip magisk kaldırın sonra çalışan başka bir sürümünü tekrar yüklersiniz.
  2. enesaydin00

Satış Tamir, yedek parça, servis, NANO KAPLAMA, Cam değişimi

Hocam merhaba Nubia Z7 max ekran durumu süresi ve mi4 şarj soket parca sormak istiyorum. Ve adresiniz tam olaral
  3. enesaydin00

4s'lerin fiyatları olması gerektiği rakama geldi..

Mi4S 64gb modeli 900₺ almak isteyenlere bana pm atabilir. Sıfır kutulu kirilmaz cam hediye veriyorum
  4. enesaydin00

Çekiliş --- 10 kişiye Çeşitli Hediyeler ---

Katılım Şartı : Ülkemizde yer alan doğal güzelliklerden bir tanesinin görselini paylaşıp kısa bilgi vermeniz gerekmektedir. Kazananlar Cuma günü açıklanacak. Ürün gönderimler C.tesi olacaktır. Kargo ücreti 3.99TL alıcı ödeyecektir. Xioami Ürünleri : 1 adet Xioami Mi Key 1 adet Xiaomi Type-C...
  5. enesaydin00

Satış Xiaomi Mi5 128gb - Redmi Note 3 Pro / Oneplus 3 64gb

Xiaomi Mi5 128gb - 1780₺ Telefon siyah (seramik) renk olup sıfır/kutuludur Global Rom yüklüdür imei kayitlidir ------------------------------------------- Oneplus 3 64gb - 1800₺ Kayıt işlemi alıcıya aittir. Oxgen os yüklü %100 Türkçe ve googleplay yukludur...
  6. enesaydin00

Max. 100 tl ye 360vr gözlük f/p

Blitzwolf VR gözlük f/,p urunudur.
  7. enesaydin00

İnceleme Hoşgeldin LTE

İstanbul Fatih'de Mi4 LTE modelinde Turkcell hat ile 4G çekiyor fakat Vodafone da cekmedi
  8. enesaydin00

Çekiliş Çekiliş ile Xioami kulaklık --

"arqunsahin " nickli arkadaş çekiliş sonucu kazanmıştır. Pm olarak adres bilgilerini verme gerekmektedir. Çekiliş ile Xiaomi Piston Youth Kulaklık verilecektir. Katılım için tarihi ilginç bilgi paylaşılması gereklidir. Okunduğunda vay be diyebilelim :) Xiaomi Piston 3 Youth Version Mikrofonlu...
  9. enesaydin00

Yardım 4,5 G

GSM şirketlerinin elinde belirli bir telefon marka-model listesi var. Bunların dışında olan modele uyumsuz denmektedir. Avea müşteri temsilcisi ile konustugumda hiç bir Xiaomi marka telefonu listede yok yanıtı verdi. Sebebini sorduğumda bazı firmalar bakmak için izin vermediğini söylemişti
  10. enesaydin00

Haber Xiaomi Mi4 Resmi Yollarla[Paralel İtahalat]Artık Türkiyede

Bizde bilmiyoruz bizimle alakamiz yok. Farklı hesaplarla indirim kodu / çek ile alım yapıp kendisi satacak. %99 bu şekilde olacak. Toplu alım arayanlar oluyor bunlardan biri de olabilir. Bizim uzerimizden reklam yapıyor sizler için getirdik vs vs diyor.
  11. enesaydin00

Olacak ama şuan için erken model ismi söylemek. Evdeki hesap çarşıya uymuyor.
  12. enesaydin00

2. Kez yeni cihazlar geldiğinde/gelirse o zaman inceleme için 3-4 yere cihaz yollamayı düşünüyorum tabi.
  13. enesaydin00

Hayırlı olsun hocam. Sana türkçe kullanma kılavuzu yetişmedi. Ama kılavuz çok güzel oldu. Miui Türkiye ekibine çok tesekkur ederiz. İmei'ler btk ya bildirildi. Bayramdan sonraya girilir sisteme sanırım.
  14. enesaydin00

Arkadaşlar Cin'de cihazlara fazla müdahale edemiyoruz. Radyo yu gizleyip daha sonra apk ile tekrar kurulabilir fakat o kadar sorun çıktı artik su cihazlar gelsin de nasıl gelirse gelsin moduna girmiştim. Adamlar resmen kaziklamaya calisiyor. Cihaz vermiyorlar yok diyorlar. Ornek vereyim. Bir...
  15. enesaydin00

Haber Xiaomi Mi4 PARALEL İTAHALAT Yoluyla Türkiye'ye geliyor

Hocam Caglayan da şube var ben orada değilim. Chatin_62 hocam desteğin için tesekkur ederim. DH de konuyu kapattırırdim. Hayırlısı bundan sonrası artik
Üst Alt