Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Katılım Şartı :
Ülkemizde yer alan doğal güzelliklerden bir tanesinin görselini paylaşıp kısa bilgi vermeniz gerekmektedir.
Kazananlar Cuma günü açıklanacak. Ürün gönderimler C.tesi olacaktır. Kargo ücreti 3.99TL alıcı ödeyecektir.
Xioami Ürünleri :
1 adet Xioami Mi Key
1 adet Xiaomi Type-C...
Xiaomi Mi5 128gb - 1780₺
Telefon siyah (seramik) renk olup sıfır/kutuludur
Global Rom yüklüdür imei kayitlidir
-------------------------------------------
Oneplus 3 64gb - 1800₺
Kayıt işlemi alıcıya aittir.
Oxgen os yüklü %100 Türkçe ve googleplay yukludur...
"arqunsahin " nickli arkadaş çekiliş sonucu kazanmıştır. Pm olarak adres bilgilerini verme gerekmektedir.
Çekiliş ile Xiaomi Piston Youth Kulaklık verilecektir. Katılım için tarihi ilginç bilgi paylaşılması gereklidir. Okunduğunda vay be diyebilelim :)
Xiaomi Piston 3 Youth Version Mikrofonlu...
GSM şirketlerinin elinde belirli bir telefon marka-model listesi var. Bunların dışında olan modele uyumsuz denmektedir. Avea müşteri temsilcisi ile konustugumda hiç bir Xiaomi marka telefonu listede yok yanıtı verdi. Sebebini sorduğumda bazı firmalar bakmak için izin vermediğini söylemişti
Bizde bilmiyoruz bizimle alakamiz yok. Farklı hesaplarla indirim kodu / çek ile alım yapıp kendisi satacak. %99 bu şekilde olacak. Toplu alım arayanlar oluyor bunlardan biri de olabilir. Bizim uzerimizden reklam yapıyor sizler için getirdik vs vs diyor.
Hayırlı olsun hocam. Sana türkçe kullanma kılavuzu yetişmedi. Ama kılavuz çok güzel oldu. Miui Türkiye ekibine çok tesekkur ederiz.
İmei'ler btk ya bildirildi. Bayramdan sonraya girilir sisteme sanırım.
Arkadaşlar Cin'de cihazlara fazla müdahale edemiyoruz. Radyo yu gizleyip daha sonra apk ile tekrar kurulabilir fakat o kadar sorun çıktı artik su cihazlar gelsin de nasıl gelirse gelsin moduna girmiştim. Adamlar resmen kaziklamaya calisiyor. Cihaz vermiyorlar yok diyorlar.
Ornek vereyim. Bir...
Hocam Caglayan da şube var ben orada değilim.
Chatin_62 hocam desteğin için tesekkur ederim. DH de konuyu kapattırırdim. Hayırlısı bundan sonrası artik