Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bunu arada yapıyor her zaman değil çok nadir. Sorun şu ekran hızlıca kayıyor örnek veriyorum arka planda Whatsapp açık sanise hızında ana ekran whatsapa geçiyor o kadar çok hızlı yapıyorki sanise hızında defalarca yapıyor gözle yetişmek mümkün değil insanın yapabileceği hızda birşey...
https://us.i.mi.com/announcement/stop_service?_locale=tr_TR
Galerinin en üst sekmesinde bana seçenek sundu bugün mobil veriden gitmesin diye iptal ettim şimdi galeride aynı seçenek çıkmıyor. Xiaomi cloud yedeğini tarih dolmadan Google fotoğrafllara indirmek istiyorum. Daha hızlıca nasıl...
Telefonum POCO X3 Pro 16 aylık gibi bir şey Garantisi devam ediyor dün akşam uyurken titremesine uyandım ve telefonda hiç sorun yoktu... 6-7 kere açılış ekranında reset attı sonra düzeldi açıldı acaba sebebi nedir bilen varsa bilgi verebilir mi?
Böyle olunca gerçekten telden soğuyorum açıkçası...
Üzerine basılı tutup sağ yukarıya attım halbuki tamamen kalktı sanırım sormada sormadı uygulama kaldırılsınmı diye sol yukarı atsam neyse uygulama kaldırma yeri halbuki sol yukardı.... Her neyse konu dağılmasın bu ne işe yarar tekrar indirmem mümkün mü birisi açıklar ise sevinirim...
Merhaba sırf merak ettiğim için soruyorum ve nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok telefon görüşmesi yapıyordum ekrana bir simge geldi ve bana seçmek istediğiniz alan yada tuş takımı gibi bir yazı vardı sanırım herşey saniyelik olduğu için tam yazıyı okuyamadım.Arama ekranında iken parmağım...
Merhaba miu 13.0.1 güncellemesinden sonra her zaman lazım olan tek ol modu o kadar çok saçma olduki bu nasıl düzelecek? Çok uğraşmışlarmı bunu yapmak için kullanışsız ve saçma.
Merhaba Instagram dan birisine video atarken ilk 15 saniye doluyor sonra altta ikinci 15 saniye videosu doluyor bu şekilde devam ediyor bunu herkes bilir zaten uygulamanın kendi özelliği.ilk kayıttan sonraki videoların hiç birisi mesaj olarak gitmiyor gitmedi gibi kayıt et diye yukardan...
Merhabalar sorunumu kısa kısa anlatmak istiyorum kafama takılan konular var. severek kullandığım redmi 4x 32 gb telefonumda son 1 senedir depolama alana kalmadı sorunu yasıyordum hatta bazen fazla resımler vıdeolardan olsa gerek galerımdeki resımler kaybolup yavaş yavaş tekrar geri geliyordu...
Merhabalar sorunumu kısa kısa anlatmak istiyorum kafama takılan konular var. severek kullandığım redmi 4x 32 gb telefonumda son 1 senedir depolama alana kalmadı sorunu yasıyordum hatta bazen fazla resımler vıdeolardan olsa gerek galerımdeki resımler kaybolup yavaş yavaş tekrar geri geliyordu...
Dosya yöneticisi girdiğim zaman uzantı şu şekilde.... Dahili depolama/DCİM/
Screenshots.... Screenshots u DCİM klasöründen dışarı çıkartacağım sonra tekrar ekran görüntüsü alacağım bakalım telin tepkisi ne olacak.... Google fotoğraflar maalesef ekran görüntüsü klasörünü görmüyor şuan
Bugün bende 100 GB yer satın aldım ve aynı sıkıntıyı yaşıyorum... Google fotoğrafa girip cihazdaki klasörlere baktığım zaman bütün klasörleri görüyorum ekran görüntüsü klasörü maalesef gözükmüyor...PC den Dcim klasörünün içine girip screenshot klasörünü dışarı başka yere taşısak sonra telden...