enes.altundag kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Varsayılan atama

Merhaba arkadaşlar aslında basit bi işlem gibi görünsede ben çözemedim. Örneğin arkadaşım whatsapp dan sahibinden.com ilan linki gönderdiğinde linke tıkladığımda direk siteye gidiyor Şunun ile birlikte aç vs sormuyor. Benim istediğim linke tıkladığımda uygulamada açılması ama Ayarlara girip...
  2. E

Yardım Airdots Pro 2 Xiao Aİ Sorunu

Merhaba saygı değer forum yöneticileri ve değerli Miui severler. Bugün Cepport (Miui türkiye)den aldığım airdots pro 2 Modeli kulaklığım (üretim tarihi 01.2020) uygulama ile eşleştiremedim biraz araştırdım 2020den sonra üretilen cihazlar Xiao Aİ ile eşleşmiyormuş. Benim sorum şu olacak...
  3. E

Çözüldü İmei hakkında

Merhaba arkadaslar 3 adet telefona imei atılması için eminonunde xiaomi teknik servise verdik bize şunu söylediler bu telefonlar fabrika ayarlarina sifirlandigi taktirde imeiler gidermiş. İlk defa duydum ilk xiaomi telefonlarimiz bu konuda ilk deneyimimiz. Böyle bir durum oldugunu var sayarsak...
  4. E

Çözüldü K20 Pro Bootloader Açarken böyle yazı geliyor

Merhaba ben bu sorunla çok karşılaştım. aslında bu bir sorun değil xiaominin bir politikası haline gelmiş. 1 hafta tamamlanınca deneyin açılacak kilidiniz
  5. E

Yardım Unlock yaparken 168 saat uyarsı

ARKADAŞLAR NE OLUR İSE OLSUN BU 3. ÇİNDEN GETİRDİĞİM TELEFON. ACEMİLİK DÖNEMİMİ ATLATTIM 3 KEZ GLOBAL ROM YÜKLEDİM. UNLOCK KİLİDİ HER SEFERİNDE 1 HAFTA YANİ 168 SAAT BEKLEMEK ZORUNLU !! BELKİ YURTİÇİ TELEFONLARDA FARKLIDIR AMA YURT DIŞI XİAOMİLER 1 HAFTA MECBURİ BEKLEMEK ZORUNDA! 1 HAFTA DOLUNCA...
  6. E

Tekrar aynı sorunların yaşanabilmesi göz önünde bulundurulmalı diye düşündürüyor
  7. E

Arkadaşlar soruşturarak ogrendigim birseyi paylasmak istiyorum şayet bu günler saatler sorun oluyorsa telefonu açıp devreleriyle oynayıp yapılabiliyormuş ama saçma geldi bana bukadar zor olmaması lazım
  8. E

Bu durumda 1 yılı geçmiş bir mi hesabı ile yapılabilirmi diyorsunuz?
  9. E

Merhaba yönetici ve miui'ye gönül vermiş arkadaşlar. Telefonum redmi note8. Akşam telefonu unlock yapıp rom yüklemeye hazır hale getirecektim fakat mi hesabima telefon numarami kaydetmeyi unutmusum bundan dolayi hata aldım. İlk baslarda anlayamamakla birlikte 3 4 kez unlock et düğmesinde deneme...
  10. E

Yardım Redmi note 8 Çin versiyondan global rom'a

peki ben bu romu yükledikten sonra güncelleme alacakmıyım sonuçta cihaz yurt dışı ve imeisi farklı bir telefondan kaydedilme
  11. E

Yardım Redmi note 8 Çin versiyondan global rom'a

Merhaba miui yöneticileri ve üye arkadaşlarım. Çinden bir adet Xiaomi redmi note 8 aldım. global rom yüklemem gerekli. bir kaç araştırma ile '' flashtool' isimli program ile gerekli ''image'' dosyası ile bu işi tamamlayabileceğimi farkettim. Peki sizce bu doğru bir yöntemmi? yoksa farklı yollar...
Üst Alt