enemy34 kullanıcısının son içeriği

1. enemy34

Soru Arayüz

Eyvallah dostum.. Biz işin kolayını deneyip firmadan destek bekliyoruz.. Geri bildirimlerde yaptım.. Galiba haklısınız iş başa düşecek :)) MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. enemy34

Soru Arayüz

Biz o modifiye hikayelerini , root olaylarını ve daha fazlasını geçtik.. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. enemy34

Soru Arayüz

Dostum o iphonu tepki olsun diye kullanmıyorum.. Bizde çok kullandık iPhone'u... Mi aldım diye telefona aşık olacak halimiz yok.. Telefon stabil değil , bu yargıya varacak kadar çok telefon ve teknoloji tecrübem mevcut.. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. enemy34

Soru Ses modları farkedilir bir fark yapıyor mu

Hiç sanmam.. mi9 da bile ses kalitesi traşş MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. enemy34

Soru Arayüz

Arayüz stabil değil.. Her zaman en iyi malzemeler ile en iyi ürün yapılamıyormuş.. Mi 9 kullanıyorum ve bıktım.. bundan önce kullandığım s7 edge deki stabilite bunda yok.. ekranda uygulamaya açılsın diye dokunuyorum ana ekran ikinci sayfa açılıyor.. Klavye ile yazarken space tuşuna basıyorum...
  6. enemy34

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Evet son güncellemeyi yükledik MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. enemy34

Soru kamera sıkıntısı mi 9

yeni yükledim Bende de aynı sorun var MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. enemy34

Sohbet Sohbet köşesi

Mi 9 için güncelleme geldi.. Şu an indiriyorum.. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. enemy34

Sohbet Mİ 9 Güncelleme Hakkinda Sohbet

Bendeki durum budur.. Güncelleme vs. Yok MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. enemy34

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Bu android mi cihazlarda çok kararlı çalışmıyor.. Samsunglarda yağ gibi akıyordu.. Sıkıldım ben mi 9 'dan MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. enemy34

Soru Mi 9 MIUI versiyonu ?

Mi9 da yüklü olan son versiyon nedir ?? 1570984657 Bende Global 10.2.14 gözüküyor .. Tel yeni , bilmediğimden soruyorum
  12. enemy34

Çözüldü Şarjım çabuk bitiyor sanki.

Arkadaşlar , lamı cimi yok.. Mi9 kullanıyorum ve bu batarya bu makinaya yetersiz.. 1000 CC motorlu BMW 7.45 yapmış adamlar
  13. enemy34

Soru Arkadaşlar mi9 kutudan çıkan şarj aleti hızlı şarj özelliği taşıyormu

Eski bataryalar için hızlı şarj sıkıntı versede yeni bataryalar için sıkıntı yok.. Şarj aleti ısınsın , önemli olan şarj olurken bataryanın aşırı ısınmaması
Üst Alt