Emrullahaltan kullanıcısının son içeriği

1. E

Rom Updater process ended with 7

İyi günler. Mi 6 cihazımdan dan line age os 17 yüklemek istedim yukarıdaki hatayı veriyor ne yapabilirim benim tahminim sorun Orange os recovery den kaynaklanıyor. Tavsiyeniz ne olur veya başka çalışan bir rom tavsiyeniz var mı?
  2. E

Soru Linkteki batarya orijinal mi sorun yaşar mıyım?

İyi günler. Cihaz 3 yıldır aynı pille çalışıyor biraz eskidi zamanla bu linkteki pil hakkında bilgisi olan var mıdır, dışardan bakınca orijinal gibi durmakta yoksa deji mi alayım...
  3. E

Yardım Cihazıma orange twrp yukledim ama rom yüklenmiyor

İyi günler . Cihazıma orange twrp yukledim ama rom yüklenmiyor hafızasına pc den hiç bir dosya atamıyorum ilk başta farklı isimlerde dosyalar vardı yorumlarda ınternal storageyi temizle demişler onuda yaptım çözüm sağlamadı ne yapacağım yardım edebilir misiniz lütfen ?
  4. E

Yardım Mi 6 Miui 11 unlocked ve recovery kurulumu yardım

İyi günler arkadaşlar. Benim adım Emrullah halihazırda bir mi6 kullanıcısıyım ve cihazımi unlock ederek recovery kurmak istiyorum lakin miui 11 için miui 10 da kullanılan tekniklerin hata verebileceğini birkaç yerde okudum. Cihazımi açmak ve custom rom yüklemek istiyorum. Yardımınıza ihtiyacım...
  5. E

Yardım Mi6 Şarjda enerji kesilmesi

Cihaz şarja takınca şarj oluyor yazısından sonra enerjiyi kesiyor 10 15 kez deneyince şarj oluyor şarj aleti kablo priz denedim önceden bu şekilde bir sorunum yoktu lütfen yardım edebilir misiniz?
Üst Alt