emrrr27 kullanıcısının son içeriği

1. emrrr27

Yardım Xiaomi 12T Hyperos yeni güncelleme gelmiyor

xiaomi eskisi gibi değil artık, bıktırdı valla ios ekosistemi bence daha matıklı çünkü bi kaç tane serisi var adamlar hem sorunsuz hemde daha kısa sürede güncelleme sunuyor. xiaomi eskiden böyleydi şimdi bin tane model çıkardı artık eskisi gibi düzenli olarak ve sorunsuz güncelleme göndermiyor...
  2. emrrr27

Yardım Xiaomi 12T Hyperos yeni güncelleme gelmiyor

bende de aynı durum mevcut
  3. emrrr27

Soru MIUIGPT Botu ile Artık Daha Hızlı Cevaplar Alabilirsiniz

peki daha önce türkiye rom kuruluydu ben bootleader kilidini açarak resmi eea rom kurdum bu ürünü garanti dışı bırakırmı?
  4. emrrr27

Soru MIUIGPT Botu ile Artık Daha Hızlı Cevaplar Alabilirsiniz

merhaba, benim mi 12T 128gb cihazım var fakat mıuı14 kurduktan sonra sistem arayüzü yanıt vermiyor hatası alıyorum ve donma problemi yaşıyorum sorunları nasıl çözerim.
  5. emrrr27

Oyun Yüksek Grafikli Open-world Araba oyunum 🇹🇷

merhaba oyun içi sesi kapatamadım bu konuda ben mi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  6. emrrr27

Duyuru Premium üyelik sistemi aktif edilmiştir.

5-6 YIL ÖNCESİNE KADAR PREMİUM YAŞIYORMUŞUZ DA HABERİMİZ YOKMUŞ, HER YERDE Bİ PREMİUM GİDİYOR... Yapıyorsunuz bu premium üyeliği bari makul bi fiyata yapın ( sitemim sadece bu platform için değil diğer platformlar içinde geçerli).
  7. emrrr27

Sohbet Kablosuz şarj destekli telefon ?

en kötü tel 9 bin ancak 2. el eski model olanlardan bulup alabilirsiniz malesef
  8. emrrr27

Yardım Şebeke problemi mi 9T pro

Herkese hayırlı sabahlar hayırlı günler, benim cihazımda şebeke problemi yaşıyorum sürekli (imei dolayısıyla galiba), sorunlarım şu 1} bazen biri beni arayınca telefon boşta bile olsa meşgul çalıyor, 2} normalde 4.5 G ceken biryerde H+ geçiyor diğer bir sorun ise 3} biri aradığında görüşmeyi...
  9. emrrr27

Rom [ MIUI 12.6 ] MI 9T Pro / K20 Pro Xiaomi.eu Beta Rom

Onu bilmiyorum maalesef ama fark etmiyor diye biliyorum bi denemenizi tavsiye ederim bende 1.5 yıl önce indirdiğimi denedim 12.5.5 te sıkıntı olmadı 1633293306 spawnseytan1, Rica ederim
  10. emrrr27

Rom [ MIUI 12.6 ] MI 9T Pro / K20 Pro Xiaomi.eu Beta Rom

DFE fılasla kardeşim
  11. emrrr27

Soru Oyuncu romu arıyorum.

Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ☺️
  12. emrrr27

Mod (Miui11-12) Mi 9 T Pro Widewine L3 olan cihazi L1 yapmak

Bu persist flaslayanlar için geçerli mi?
  13. emrrr27

Rom Masik X ™ 11 (21.03.2020)

Birisi içindeki orijinal galeri uygulamasını paylasabilirmi? Ayni sürümü int indirip kuruyorum fakat hata veriyor
  14. emrrr27

Rom 9T Pro AbhiX ROG Edition 21.4.29 Miui 12 Rom

teşekkür ederim sağolun ☺️
  15. emrrr27

Rom 9T Pro AbhiX ROG Edition 21.4.29 Miui 12 Rom

gereksiz uygulamaları nasıl kaldırdınız acaba?
Üst Alt