Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xiaomi eskisi gibi değil artık, bıktırdı valla ios ekosistemi bence daha matıklı çünkü bi kaç tane serisi var adamlar hem sorunsuz hemde daha kısa sürede güncelleme sunuyor. xiaomi eskiden böyleydi şimdi bin tane model çıkardı artık eskisi gibi düzenli olarak ve sorunsuz güncelleme göndermiyor...
merhaba, benim mi 12T 128gb cihazım var fakat mıuı14 kurduktan sonra sistem arayüzü yanıt vermiyor hatası alıyorum ve donma problemi yaşıyorum sorunları nasıl çözerim.
5-6 YIL ÖNCESİNE KADAR PREMİUM YAŞIYORMUŞUZ DA HABERİMİZ YOKMUŞ, HER YERDE Bİ PREMİUM GİDİYOR... Yapıyorsunuz bu premium üyeliği bari makul bi fiyata yapın ( sitemim sadece bu platform için değil diğer platformlar içinde geçerli).
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı günler, benim cihazımda şebeke problemi yaşıyorum sürekli (imei dolayısıyla galiba), sorunlarım şu 1} bazen biri beni arayınca telefon boşta bile olsa meşgul çalıyor, 2} normalde 4.5 G ceken biryerde H+ geçiyor diğer bir sorun ise 3} biri aradığında görüşmeyi...
Onu bilmiyorum maalesef ama fark etmiyor diye biliyorum bi denemenizi tavsiye ederim bende 1.5 yıl önce indirdiğimi denedim 12.5.5 te sıkıntı olmadı
1633293306
spawnseytan1,
Rica ederim