emrrr27 kullanıcısının son içeriği

1. emrrr27

Yardım Şebeke problemi mi 9T pro

Herkese hayırlı sabahlar hayırlı günler, benim cihazımda şebeke problemi yaşıyorum sürekli (imei dolayısıyla galiba), sorunlarım şu 1} bazen biri beni arayınca telefon boşta bile olsa meşgul çalıyor, 2} normalde 4.5 G ceken biryerde H+ geçiyor diğer bir sorun ise 3} biri aradığında görüşmeyi...
  2. emrrr27

Yardım Google güvenlik kodu

Merhaba arkadaşlar telefonun rom değişimini yaptım fakat eskisi gibi direk gmail hesabıma giremiyorum doğrulama kodu istiyor bunu nasıl geçebilirim? Eski rom yedeğini almayı unuttum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  3. emrrr27

Soru Hangi rom?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum şuan konulardan uzak kaldım, telefona yeni rom kuracağım fakat hangisinin kuracağımı bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim, miui tabanlı olursa çok güzel olur aosp de kurabilirim telefon 6/128 9T pro içinde kurulu rom masik 15.1, dediğim...
  4. emrrr27

Karşılaştırma Mi 11 vs oneplus 9 pro veya oneplus 8 pro

Arkadaşlar yeni telefon alacağım ama hangisini almamı önerirsiniz Xiaomi mi 11 mi alayım yoksa oneplus 9 pro veya 8 pro mu?
  5. emrrr27

Çözüldü google play ağ bağlantısı bekleniyor

başlıktan'da anlayacağınız üzere google play'da ''ağ bağlantısı bekleniyor'' hatası alıyorum. Bu hata normal wifide sıkıntı olmuyor ama mobil paylaşımda ağ bekleniyor hatası veriyor, hattı cihaza takınca da sıkıntı olmuyor ama paylaşımda sıkıntılı bunun çözümü nedir? genel olarak miroom tabanlı...
  6. emrrr27

Yardım ağ bağlantısı

Masik 13 romda ağ bağlantısı tercihen 4.5 g yazıyor benim bulunduğum yerde 4.5g bağlantısı iyi ama otomatik olarak 3G bağlantısına geçiyor ve int aşırı aşırı yavaşlıyor pubg de ping 900 den aşağı düşmüyor ama aynı yerde 4.5g de ping en fazla 120 sorum şu; bu ağ bağlantısını sadece 4.5 g yapamaz...
  7. emrrr27

Oyun pubg ısınma sorunu

merhaba arkadaşlar Mi 9T pro 128/6 cihazım var ve pubg de telefon çok ısınıyor 60 dereceyi gördüğüm oldu masik 11,3 kullanıyorum önereceğiniz rom varmı? aosp romlar da olabilir. Şimdiden teşekkür ederim :)
  8. emrrr27

Soru performansı ve batarya süresi en ideal rom ve kerneller hangileri?

performansı ve batarya süresi en ideal rom ve kerneller hangileri? önerileriniz nedir? bu post altında sadece bu cihaza özel en beğendiğiniz rom ve kernelleri ayrıca ekran sürelerini de paylaşırsanız, herkes çoğu rom ve kernel hakkında biraz bilgilenmiş olur. (tabi - ve + 'larını yazmayı unutmayın)
  9. emrrr27

Yardım monitör bozuldu

merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var biliyorum yeri burası değil ama belki bir bilen vardır diye yazıyorum, samsung monitörüm var fakat bu monitörde renkler tersine dönmüş durumda örneğin renklerin çoğunluğu mavi, ama esasta mavi olan renkler pembe, beyazlar siyah keza siyahlar beyaz vs...
  10. emrrr27

Çözüldü widevine l1

merhaba arkadaşlar benim mi 9T pro cihazım var ve persist attığımdan dolayı bu sertifika l3 te kadı, bunu ne yaptıysam l1 yapamadım. Biryerden 9T için persist atılmış cihazı l1 yaptığını duyduğum bi dosya var (uygulamak isteyene paylaşayım) sorum şu, bu dosyayı 9t değilde 9t pro da...
  11. emrrr27

Yardım Mi 9t pro amoled ekran sorunu

amoled ekranın farklı bölgelerinde kontrast uyuşmazlığı var, yani normal kullanımda fark edilmiyor ama karanlık moda veya kameraya girdiğimde (özellikle karanlık ortamlarda) ekranın sağ üstten alta kadar siyah değil ama sarımtırak gri şekilde ekranda renk solması tarzı sorun var, ekranın sol...
  12. emrrr27

Yardım Mi 9t pro

Merhaba arkadaşlar telefonum mi 9t pro 128gb Yeni aldım bl kilidi bile 2 gün sonra açılacak sorum şu önerdiğiniz bi rom ve magisk modülleri varmı?
  13. emrrr27

Yardım hangi cihazı almalıyım ve neden ?

merhaba arkadaşlar ben yeni bir cihaz alacağım ama hangi cihazı alacağımı bilmiyorum :? . daha önce mi 6 4/64 kullandım 1,5 yıl kadar güzeldi fakat artık eskidi ve sattım (birazda sıkıldım :)). benim aradığım cihaz stereo ses (mod ile de aktif olabilir stereo), kamera, hız öncelikli, amoled...
  14. emrrr27

Rom Lineage os mi6 Official

teşekkür ederim bilgilendirmeniz için şuan zaten bunu kullanıyorum dediklerinizi yaptıktan sonra sorunlar azaldı
  15. emrrr27

Rom Lineage os mi6 Official

teşekkür ederim :)
Üst Alt