emreudi kullanıcısının son içeriği

1. emreudi

Soru Xiaomi 14T Pro Kullanıcı Yorumları

Arkadaşlar mi10t kullanıcısıyım 14t pro geçmek istiyorum. Media Tek işlemciden memnun musunuz ? Telefonun ses çıkışı iyi mi ? Telefonu önerir misiniz ?
  2. emreudi

Yardım Mi 10T Ekran Sorunu

Görüntünün iki katı kadar büyüdü 1693946528 bu ekran düzelir mi ekranı değişirsek genpamı evofone mu orjinal ekran dışarıda bulunmuyor bildiğim kadarıyla
  3. emreudi

hocam yere düşme ve darbe sonucu değil çünkü bir ara 3-4 defa oldu kayboldu tekrardan meydana geldi bu sefer gitmedi. Değişik bişey garantide bitti
  4. emreudi

Arkadaşlar merhaba cihaz Ips ekran olmasına rağmen böyle mürekkep akıntısı gibi bişey oldu. Önceden de oluyordu cihaz ısınınca gidiyordu 1-2 hafta sonra geri geliyordu 2 hafta önce meydana geldi şuanda gitmiyor sebebi nedir. Dokunmatik vs. herşey çalışıyor.
  5. emreudi

Çözüldü Allah Yardım Etsin Bütün Yardım Bekleyenlere

Hepimize geçmiş olsun depremzedelere acil şifalar diliyorum
  6. emreudi

Yardım Laptop Batarya Değişimi

Hocam aldığınız bataryalarda sorun olmasın. Bataryalar genelde 1-2 yıl garanti verir bu durum garip olmuş.
  7. emreudi

Servisten fiyat almadım doğru söylüyorsunuz. Kimide diyor ki bilgisayar 6 yıllık servisten alacağın bataryada en fazla 1,5-2 saat dayanacak diyorlar. Sadece servisteki batarryanın ömrü bir kaç ay uzun sürer diyorlar kafam iyicene karıştı.
  8. emreudi

Arkadaşlar merhaba, Lenovo Ideapad 510-15IKB notebook modelini kullanıyorum. 6 yıl oldu cihazı alalı bataryası bitti değişmesi gerekiyor. Bataryayı servisden almak mı mantıklı ya da dışarıda satılan yerlerden alsak sıkıntı olur mu ? Desteğinizi bekliyorum hayırlı günler.
  9. emreudi

Soru Telefon alacağım öneri yapabilir misiniz ?

Teşekkür ederim hocam.
  10. emreudi

Anladım hocam dediğim gibi MediaTek işlemci kafamı kurcalıyor biraz
  11. emreudi

Telefonu annem kullanacak arkadaşlar.
  12. emreudi

Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 11 mi Redmi Note 10S mi ? Kafamı karıştıran tek nokta Note 10S MediaTek işlemci olması yardımcı olabilir misiniz? Bütçe maksimum 6250 ₺ olacak TR cihazı alacağız.
  13. emreudi

Yardım Xiaomi Mi 10T Pro Şarj Sorunu

Merhaba, telefon beklemedeyken özellikle gece %5-8 şarj yiyor. Yardımcı olabilir misiniz.
  14. emreudi

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Arkadaşlar kamera çentiği etrafında böyle bir durum oluştu neden oluşmuş olabilir. Kamera netliğinde sıkıntı yok lensşn önüne gelmiyor. Hava Kabarcığı gibi eşit şekilde oluştu.Bu durumda olan var mı ? Görüşlerinizi aktarabilir misiniz ?
  15. emreudi

Yardım Mi 10T Kamera Çentiği Etrafında Hava Gibi Birşey Var

Vallaha hocam bende rastgele farkettim kafam sürekli bunda can sıkıcı bir durum o kadar cihazlara temiz bakıyoruz böyle oluyor. 1666779337 Arkadaşlar bir el atalım bu konuya garantiye vereceğim de sizlerde var mıdır bu durum.
Üst Alt