Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mi10t kullanıcısıyım 14t pro geçmek istiyorum. Media Tek işlemciden memnun musunuz ? Telefonun ses çıkışı iyi mi ? Telefonu önerir misiniz ?
Görüntünün iki katı kadar büyüdü
1693946528
bu ekran düzelir mi ekranı değişirsek genpamı evofone mu orjinal ekran dışarıda bulunmuyor bildiğim kadarıyla
Arkadaşlar merhaba cihaz Ips ekran olmasına rağmen böyle mürekkep akıntısı gibi bişey oldu. Önceden de oluyordu cihaz ısınınca gidiyordu 1-2 hafta sonra geri geliyordu 2 hafta önce meydana geldi şuanda gitmiyor sebebi nedir. Dokunmatik vs. herşey çalışıyor.
Servisten fiyat almadım doğru söylüyorsunuz. Kimide diyor ki bilgisayar 6 yıllık servisten alacağın bataryada en fazla 1,5-2 saat dayanacak diyorlar. Sadece servisteki batarryanın ömrü bir kaç ay uzun sürer diyorlar kafam iyicene karıştı.
Arkadaşlar merhaba, Lenovo Ideapad 510-15IKB notebook modelini kullanıyorum. 6 yıl oldu cihazı alalı bataryası bitti değişmesi gerekiyor. Bataryayı servisden almak mı mantıklı ya da dışarıda satılan yerlerden alsak sıkıntı olur mu ? Desteğinizi bekliyorum hayırlı günler.
Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 11 mi Redmi Note 10S mi ? Kafamı karıştıran tek nokta Note 10S MediaTek işlemci olması yardımcı olabilir misiniz? Bütçe maksimum 6250 ₺ olacak TR cihazı alacağız.
Arkadaşlar kamera çentiği etrafında böyle bir durum oluştu neden oluşmuş olabilir. Kamera netliğinde sıkıntı yok lensşn önüne gelmiyor. Hava Kabarcığı gibi eşit şekilde oluştu.Bu durumda olan var mı ? Görüşlerinizi aktarabilir misiniz ?
Vallaha hocam bende rastgele farkettim kafam sürekli bunda can sıkıcı bir durum o kadar cihazlara temiz bakıyoruz böyle oluyor.
1666779337
Arkadaşlar bir el atalım bu konuya garantiye vereceğim de sizlerde var mıdır bu durum.