emreudi kullanıcısının son içeriği

1. emreudi

Yardım Mi 10T Ekran Sorunu

Arkadaşlar merhaba cihaz Ips ekran olmasına rağmen böyle mürekkep akıntısı gibi bişey oldu. Önceden de oluyordu cihaz ısınınca gidiyordu 1-2 hafta sonra geri geliyordu 2 hafta önce meydana geldi şuanda gitmiyor sebebi nedir. Dokunmatik vs. herşey çalışıyor.
  2. emreudi

Çözüldü Allah Yardım Etsin Bütün Yardım Bekleyenlere

Hepimize geçmiş olsun depremzedelere acil şifalar diliyorum
  3. emreudi

Yardım Laptop Batarya Değişimi

Arkadaşlar merhaba, Lenovo Ideapad 510-15IKB notebook modelini kullanıyorum. 6 yıl oldu cihazı alalı bataryası bitti değişmesi gerekiyor. Bataryayı servisden almak mı mantıklı ya da dışarıda satılan yerlerden alsak sıkıntı olur mu ? Desteğinizi bekliyorum hayırlı günler.
  4. emreudi

Soru Telefon alacağım öneri yapabilir misiniz ?

Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 11 mi Redmi Note 10S mi ? Kafamı karıştıran tek nokta Note 10S MediaTek işlemci olması yardımcı olabilir misiniz? Bütçe maksimum 6250 ₺ olacak TR cihazı alacağız.
  5. emreudi

Yardım Mi 10T Kamera Çentiği Etrafında Hava Gibi Birşey Var

Arkadaşlar kameranın sağında ve solunda dairesel bir çizgi var bunu farkettim sizlerde var mı acaba ? Kamerada sorun yok net çekiyor. Ekran koruyucu kaldırdım baktım ekranın içinden gözüküyor. Yeni farkettim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  6. emreudi

Yardım Google Telefon Arama Uygulaması Çağrı Geçmişi Siliniyor

Merhabalar arkadaşlar, Google'ın arama uygulaması çağrı geçmişini 1 aylık olarak sabit tutuyor geri kalanını siliyor. Silmemesi için ne yapmak gerekiyor. Ayarları inceledim herhangi bir çözüme kavuşamadım.
  7. emreudi

Yardım Mi 10T Güncellemeden Sonra Yaşanan Sıkıntılar

Arkadaşlar iyi akşamlar, telefona güncelleme geldikten sonra kasma, donma gibi sorunlar başladı. Özellikle çoğu uygulamalara reklam geliyor. Share Me uygulamasının temizleyici bildirimi geliyor bir türlü kapatamadım. Sizlerde de bu tip sıkıntılar var mı ? Yardımınızı bekliyorum.
  8. emreudi

Yardım Mi 8 Whatsap Arama Zil Sesi ve Titreşim Çalışmıyor

Mi 8 cihazımda whatsaptan gelen normal ve görüntülü aramalarında hiçbir şekilde telefon zil sesi çalmıyor sessizde iken de titremiyor yardımcı olabilir misiniz ? Uygulamayı silip yükledim düzelmedi, format atıp temiz kurulum yaptım yine aynı sıkıntı devam ediyor. Yaklaşık 3-4 aydır böyle...
  9. emreudi

Yardım Mİ 8 Volte Sorunu

Arkadaşlar merhabalr, Mi 8 c,hazında volteyi kodu girerek aktif ettim yalnız simgesi gözükmüyor, sebebi ne olabilir ? Operatörü de aradım yalnız onlar dediler ki cihazdan açıksa bizlik bişey yok dediler. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler şimdiden.
  10. emreudi

Yardım Mi 10T İnstagram Problemi

Arkadaşlar instagramda paylaşılan uzun süreli videolarda üstüne tıkladığımızda ileri geri oynatma yapabiliyoruz çubuk sayesinde. Bende 2 hafta önce bu çubuk kayboldu sanki reels bir video gibi gözüküyor. Canlı kaydedilen bir videoyu ileri sarıp kaldığım yerden devam edemiyorum. Uygulamayı...
  11. emreudi

Yardım Mi 8 Güncelleme Sonrası Uygulama Kayboluyor.

Dün telefonuma MIUI 12.0.3 güncellemsi geldi güncelledim. Yalnız şöyle bir sıkıntı var. Arama ikonu kayboluyor arka planı sonlandırınca geri yerine geliyor. Çözümü nedir acaba yardımcı olabilir misiniz ?
  12. emreudi

Çözüldü Taşınabilir Harddisk Öneri

Merhabalar dostlar. Wd 1 TB mi yoksa Seagate 1 TB mi öneriniz hangisidir.
  13. emreudi

Soru Mi 10T Depolama Sorunu

Merhabalar Mi 10T cihazımda görselde gördüğünüz gibi diğer yazan yer 15 GB yer kaplıyor. Dosya Yöneticisinden MIUI dosyasını, Activity Launcher uygulamasını indirip Önbellekte ki dosyalarını, Galeri bölümünde ki çöp kutusunu vs. hep sildim. Dosya yöneticisini kontrol ettiğimde yer kaplayan başka...
  14. emreudi

Yardım Ekran ve Kasa Arasına Toz Girme Sorunu

Arkadaşlar merhaba,Mi 10T kullanıcısıyım telefonun ekran ve kasa arasına toz giriyor bu durum biraz canımı sıkıyor özellikle sağ üst kısıma dikkatli bakınca içindekş tozlar belli oluyor ileride herhangi bir probleme yol açar mı ? Kağıt ile biraz temizlemeye çalıştım fakat çok az gitti. Çözüm...
Üst Alt