Emresword kullanıcısının son içeriği

1. Emresword

Çözüldü MIUI 14 Süper Widgetleri Etkinleştirme (Redmi & Mi Cihazlar için)

Konu için teşekkürler hocam elinize sağlık. Bir sorum olucaktı 2.resimde görüldüğü üzere klasörleri düzenleyince arka taraflar beyaz oluyor bunu saydam yapma şansımız varmi acaba?
  2. Emresword

Soru Amazfit Trex Pro kullanan arkadaşlara soru

Saatte gps var ama genel olarak bu fiyat bandında geri dönme olayı yok galiba teşekkür ederim
  3. Emresword

Soru Amazfit Trex Pro kullanan arkadaşlara soru

Öncelikle tüm forum üyelerinin bayramını kutluyorum. Benim sorum Amazfit Trex Pro modelinde gps var. Bu gps telefona bağlı olmadan çalışıyormu ve nasıl diyeyim mesela bir yürüyüş yaptık rota oluşturdu bu rota üzerinden tekrar geri dönme şansımız varmı acaba? Bir kaç videonun altında rota...
  4. Emresword

Rom Redmi Not 10S Türkiye MIUI V14.0.1.0.TKLTRXM İndirme Bağlantıları

Elinize sağlık hocam. Benim bir sıkıntım vardı miui 14 yükledikten sonra google uygulamarı kilit ekranı duvar kağıdına göre renk değiştiriyor acaba bunun bir ayarı varmı ?
  5. Emresword

Yardım Pencere Şeklinde Uygulama Açmak

Cihazım Redmi note 10s Miui Global 13.0.5 Ayarlar>özel özellikler>kayan pencereler>kenar çubuğu özelliğini açıp bir çok uygulamayı kullanabilirsiniz
  6. Emresword

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Site çok güzel olmuş. Kullanışlı sade.
  7. Emresword

Yardım Yeni kontrol merkezi

Yardım - Kontrol merkezi Konu açılmış burdan bakabilirsiniz.
  8. Emresword

Çözüldü Telefon Açılmıyor

Muhtemelen onceki konunuzda bahsettiginiz japon yapistiricisi birsey yapmis olabilir.Anakart veya baska bir yere temas ettiyse bozmus olabilir
  9. Emresword

Yardım Yeni kontrol merkezi

Hocam eğer dogru anladiysam o kadar aşağidan cekince acilmazki ben redmi s2 kullaniyorum sadece turuncu isaretlediginiz yerden cekince aciliyor.
  10. Emresword

Yardım Miui theme editör | Sürekli eski temaya dönüyor

Bildigim kadariyla cozumu yok herkes de bu durum var galiba. Bende yukledigimde 2-3 saat durduktan sonra eski haline donuyor.
  11. Emresword

Çözüldü Rom için bl kilidi gereklimi?

Her türlü açmak gerek.
  12. Emresword

Yardım Telefonu bilgisayar olarak kullanma

Böyle bir şey olacağını sanmam.
  13. Emresword

Sohbet Sohbet köşesi

Sıkıntı olmaz benimde acik ama nasil kapatilacigini bilmiyorum.
  14. Emresword

Sohbet Sohbet köşesi

Kapatiliyor mu tam olarak bilmiyorum ama acik olmasi bir sorun yapmaz
Üst Alt