emrekaragol6 kullanıcısının son içeriği

1. emrekaragol6

Yardım İmei kaydı hakkında önemli bir soru

Arkadaşlar merhaba bende mi max 3 var cihazı 9 kasımda norveçten almıştım.İlk hatta sim kartımı takıp kullandım 9 martta 1. kart girişinin hakkı doluyor diğer sim kart girişine hattımı taksam 4 ay daha kullanabilir miyim çünkü o bölmeye daha önce hiç hat takmadım?Pasaport bulamadığım için kayıt...
  2. emrekaragol6

Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

Arkadaşlar merhaba bende mi max 3 var cihazı 9 kasımda norveçten almıştım.İlk hatta sim kartımı takıp kullandım 9 martta 1. kart girişinin hakkı doluyor diğer sim kart girişine hattımı taksam 4 ay daha kullanabilir miyim çünkü o bölmeye daha önce hiç hat takmadım?Pasaport bulamadığım için kayıt...
  3. emrekaragol6

Satış SATILDI KONU KİLİT

hocam hala mevcutsa bende talibim
  4. emrekaragol6

Soru Xiaomi Mi Max 3 kimlerde var/kim almayı düşünüyor?

2 hat olduğu için 240 gün mü oluyor acaba?500 veririm de pasaport kayıt hakkı nereden bulacağım acaba satanlar vardı illaki
  5. emrekaragol6

kayıt ücretide 500 tl olmuş bir kulak arkası kalmıştı o da gitti ben bu max 3 ü kayıtsız olarak ne kadar kullanırım arkadaşlar
  6. emrekaragol6

Ana Başlık Xiaomi Mi Mix 2 Kullanıcılar Kulübü

Hocam merhaba beni gruptan çıkarabilirsiniz max 3 e geçtim :)
  7. emrekaragol6

Arkadaşlar global mi max 3 aldım ama kılıf bulamıyorum çinden sipariş verdim ama 1 ay sürer gelmesi eğer elinde fazla olan varsa ücretini verip almak istiyorum
  8. emrekaragol6

Cihazın ekranı muhteşem hocam daha premium bir his veriyor orası kesin :)
  9. emrekaragol6

Beni ekleyebilirsin hocam max 2 den sonra max 3 almaya gittim ama mix 2 alıp geldim :D
  10. emrekaragol6

Max 3 hakkında konuşulanlar..

6.99inç 18:9 FHD+ ekran • Qualcomm Snapdragon 710 işlemci • 4-6GB RAM / 32-64-128GB depolama • Sony IMX363 20MP ana kamera • 5500mah batarya / QC3 • 3.5mm ses jakı, USB type-c • Android 8.1 Oreo tabanlı MIUI 10 • Tanıtım tarihi 7 Temmuz
  11. emrekaragol6

Cihaz bu sefer tam olgunluğuna ulaşmış görünüyor.
  12. emrekaragol6

Sohbet Mi Max 3 hazırlıklarım başladı

Hocam xiaomi gear iconx veya airpods gibi bir tam kablosuz kulaklık tanıtacak mı acaba?Ben şuan mi max 2 ile airpods kullanıyorum memnunumda ama kulağıma tam oturmuyor.
  13. emrekaragol6

Olsun tanıtılsında bekleriz.Bir aralar max serisi bitecek falan diyorlardı o yüzden hayal kırıklığı olmuştu biraz.
  14. emrekaragol6

Hocam mi max 3 temmuz ayında mı tanıtılacak?
  15. emrekaragol6

mi max 3 çıksın 5-6 ay sonra telefon tam otursun sorunu vs olmazsa mi max 2 den kesin geçeceğim.
Üst Alt