Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba bende mi max 3 var cihazı 9 kasımda norveçten almıştım.İlk hatta sim kartımı takıp kullandım 9 martta 1. kart girişinin hakkı doluyor diğer sim kart girişine hattımı taksam 4 ay daha kullanabilir miyim çünkü o bölmeye daha önce hiç hat takmadım?Pasaport bulamadığım için kayıt...
Arkadaşlar merhaba bende mi max 3 var cihazı 9 kasımda norveçten almıştım.İlk hatta sim kartımı takıp kullandım 9 martta 1. kart girişinin hakkı doluyor diğer sim kart girişine hattımı taksam 4 ay daha kullanabilir miyim çünkü o bölmeye daha önce hiç hat takmadım?Pasaport bulamadığım için kayıt...
Arkadaşlar global mi max 3 aldım ama kılıf bulamıyorum çinden sipariş verdim ama 1 ay sürer gelmesi eğer elinde fazla olan varsa ücretini verip almak istiyorum
Hocam xiaomi gear iconx veya airpods gibi bir tam kablosuz kulaklık tanıtacak mı acaba?Ben şuan mi max 2 ile airpods kullanıyorum memnunumda ama kulağıma tam oturmuyor.