Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rootlu mi note 10 cihazımda L Speed programını kurdum. Burada fstrim diye bir özellik var bunu yapınca format gibi mi oluyor, yüklü dosyalar programlar kalkıyormu
Selamün aleyküm Mi note 10 cihazıma miroom kurup viper4android indirdim busybox kurulu olmasına rağmen viper busyboxu görmüyor ve bende audio ile başlayan bi dosyanın adını değiştirdim telefonu yeniden başlattığımda fastboota geçti
Selamun aleykum Mi note 10 cihazın bootloader kilidi açtıktan sonra twrp kurdum ve 4 wipe yaptım daha sonra telefon fastboot ekranında kaldı hiçbirşey yapamıyorum
Selamün aleyküm bootloader kilidi açılmasını bekliyorum ama şimdiden miroom indirmek için sitesine girdiğimde bu cihazda yazılım indirmesi mümkün değil diyor. Bootloader kapalı olduğu için mi böyle
4 gün önce mi note 10 aldım ve çok memnun kaldım kamerası ekranı ve bataryası efsane. Batarya performansı her geçen gün artıyor. Şu anda HTC 10 kulaklığı kullanıyorum ve bundan kaliteli hi res özellikli dehşet bass vuran kulaklık önerisi alabilirmiyim. Ayrıca telefon hakkında sorunuz varsa...
Bu cihazı almayı düşünüyorum ama internette birçok kişi cihazda farklı farklı sıkıntılar olduğunu belirtmiş garantisiz almayı düşünüyordum ve biraz çekinmeye başladım kullanan varsa ne kadar süredir kullandığını ve varsa sıkıntılarından bahsedebilirmi
Arkadaşlar selamün aleyküm bir telefon almayı düşünüyorum mi9t - mi A3 - Galaxy m30s arasında kaldım. Bazı yerlerde mi9t bataryasının çok uzun dayanmadigi söylendiği için diğer iki seçenek kafamı karıştırdı. Kamera falan önemli değil çok yoğun şekilde oyun oynamak için (Mobile Legends) en iyi...