Emregms kullanıcısının son içeriği

1. Emregms

Rom Black shark 4 rom

Black shark 4 üvey evlat mı? Niye hiçbir rom yok
  2. Emregms

Çözüldü Reklam Sorunsalı

Çözebildinmi bende de aynı sorun var
  3. Emregms

Soru Mi.web.tr güvenilir mi

Yetkili servis yurtdışı veya garantili diye ayrım yaparmı acaba benimki yurtdışı
  4. Emregms

Mi note 10 orjinal batarya arıyorum nerden alabilirim
  5. Emregms

Selamünaleyküm bu site üzerinden batarya almak istiyorum da bu resmi bir site mi? Daha önce alışveriş yapan oldu mu?
  6. Emregms

Yardım Fstrim ne işe yarar

Birisi format gibi bişey demişti ondan dolayı yapmaya çekiniyorum. Peki bunu ne sıklıkla yapmak gerekir? Bir zararı olurmu
  7. Emregms

Yardım Fstrim ne işe yarar

Rootlu mi note 10 cihazımda L Speed programını kurdum. Burada fstrim diye bir özellik var bunu yapınca format gibi mi oluyor, yüklü dosyalar programlar kalkıyormu
  8. Emregms

Yardım Mi note 10 ekran gitti

Ekran değiştirdim hocam ama sen yinede bi bilene baktır belki başka bir problem vardır
  9. Emregms

Resimlerin biri yüklenmedi ondan öyle yaptım
  10. Emregms

https://www.hizliresim.com/scozj8d https://www.hizliresim.com/qu38i0y Şimdi yazılım attım arada düzeliyo arada gidiyo ama genellikle parlaklık kısıkken daha az ihtimalle oluyor. Donanımsal olsa hiç düzelmemesi gerekmiyormuydu?
  11. Emregms

Yardım Mi note 10 pro ekran titremesi

Bir çözüm bulabildinizmi aynı sorun bendede var
  12. Emregms

Twrp yok ve geliştirici seçenekleri açamıyorum nasıl rom atıcam. Bi şansımı denemek istiyorum
  13. Emregms

Evet
  14. Emregms

Bir anda böyle oldu herhangi bir düşme vs. yok ve açılırken mi logosunda başlıyor böyle yapmaya 1621770843 Geliştirici seçeneklerine girebilsem olacak ama giremiyorum
  15. Emregms

Ekran böyle kaldı twrp olmadığı için yazılımda atamıyorum sorun yazılımsal olabilir mi
Üst Alt