emrebzk kullanıcısının son içeriği

1. emrebzk

Sohbet Online oyun engelleme?

Merhaba arkadaşlar. İçinde bulunduğumuz malum zamanlarda kardeşimde şiddetli bir şekilde telefondan online oyunlara sardı. Sanki esrar bağımlısı gibi sabah akşam oynuyor. Biraz ara ver dediğimizde de resmen çıldırıyor, bağırıp çağırıyor. Maalesef bende bu oynadığı online oyunları engelleme...
  2. emrebzk

Yardım Çağrı sorunu hakkında.

Merhaba değerli forum takipçileri. Son bir aydır telefonla konuşurken bir anda cağrı sonlanmaya başladı. Önceden böyle bi sorun yoktu. Acaba sorun ne olabilir? Not: volte ve vowifi açık. MiRoom stabil kullanıyorum.
  3. emrebzk

Sohbet EnesSastim Hakkında?

Merhaba arkadaşlar. Kim bu Esen Sastim. Özellikle xda da mi note 3 üzerine bir çok costum rom geliştiriyor. Ayrıca yaptıkları epey tutuyor ama bi müddet sonra geliştirmeyi bırakıyor. Merak ettim kimdir bu arkadaş. Bilen,gören,duyan varsa bilgi verirse ne mutlu. İyi günler dilerim..
  4. emrebzk

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

Skorpi , dıbı dıb tıs , mmengi Ustalarım. Yaşadığım sıkıntı hakkında bilginiz var mı?
  5. emrebzk

Fake Gps İle Sürpriz Nokta

Adam sistemin açığını bulmuş. clap~~clap~~
  6. emrebzk

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

En başta böyle bir hata alıyorum. Bir türlü aşamadım. Bu konu hakkında bir fikriniz var mı? Tüm driverler vs. hepsi güncel. Acaba sorun ne olabilir. Microsoft Windows [Version 10.0.18362.476] (c) 2019 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and...
  7. emrebzk

Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

Burdaki bağlantıya tıklayarak Tüketici Hakem Heyetleri Başkanlığına başvuru yapabilirsin. Ya da bir dilekçe örneği paylaşabilirim. Dilekçeyi A4 formatında siyah beyaz çıkart. Boş yerleri sadece mavi tükenmez kalemle doldur. Ya da mavi tükenmez kalemlede hepsini yazabilirsin. TÜKETİCİ...
  8. emrebzk

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda VoLte-VoWifi PDC programı ile etkinleştirme

memocaan Bey. Çok ama çok başarılı bir makale olmuş. Ben mi note 3 cihazımda volte yi aktif etmek için ilk iphone 7 plus cihazına taktım. Volte bu sayede aktif oldu. Gerisi bu makale. Çok iyi oldu.Ses kalitesinde fark var.
  9. emrebzk

Soru Miuipro Bağış neye yönelik?

Mi room tavsiye ederim..
  10. emrebzk

Sohbet AOSP Rom Tavsiyeleri

Çok büyük ekranı var hocam. Tablet gibi bişey.
  11. emrebzk

Yardım AliExpress VERGİ

Avrupa Birliği için %18, diğer ülkeler için aldığın ürünün %20sini hesapla. Ama minimum 10 tl vergi bırakıyorlar.
  12. emrebzk

Haber Xiaomi Mi CC9 Pro/Note 10 Tanıtıldı - DxOmark Puanı Belli Oldu

Yeni favori telefonum. IP68 olsaydı ahh. Piyasanın tek hakimi olurdu.
  13. emrebzk

Sohbet AOSP Rom Tavsiyeleri

Peki batarya ve performans olarak memmun kaldın mı suat6027
Üst Alt