Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teki çözdüm de çiftte tecrübe edip başaran varsa süper olur. benim sim bloklanmış başka tele takınca da açmıyor whatsapp 2 hatta da. 1 hattımı önceki yöntemle gene açabildim
aynı uygulamayı üstüne bir daha mı kurayım yani?
1738185686
ilkine bir işlem yapmadım sadece whatsapı mağazadan indirdim sonra V1.0.6-PIFS kurdum güncelledim ve whatsappı direkt açmıştım
selamlar, bende mi14 ultra global var çift sim kayıt bende de resmi whatsapp uygulaması hatası alıyordum bugün teli rootlayıp V1.0.6-PIFS magiskle kurup güncelleyince whatsap açıldı . Ama şimdi 2. sorunum ben teli çift hat kllanıyorum biri şahsi biri iş hattım. telefonun çift uygulamalar...
selam arkadaşlar, mi 14 hyper os da bunu kursam imei gider mi
1736283957
en üstteki. cihaz global çift sim kayıtlı bl açık fastboot da hata verir mi?. daha önce taiwanda otadan güncelleyince imeiler gittiydi yeni imei atılıp eski sürüme dönmüştüm
magisk için root yapmam lazım ama taiwan 1.0.10 da rom çıkmadı daha . ben rootu romu ayklarken initboot.img sini kullanıyordum .
1.0.8 e dönebilirmiyim?
arkadaşlar merhaba,hyperos 2 güncellemesinden sonra telefon rebootta kalıp döngüye girdi bende wipe data yapmak zorunda kaldım ve herşey gitti. telefon bl açık yd çift hat direnç kayıtlı.wipe data yapınca da hyperos 1 e döndü ama imeiler gitti. çözüm nasıl yapılır? imei tekrar atılabiliyrmu...
kurduğum fastboot tw roma güncelleme gelince root gitti. yüklenen sürümde fastboot daha çıkmadı. recovery rom dosyası var. bu dosyanın içinde de initboot açıkta gözükmüyor. tekrar root atabilmem için bu boot dosyasını ayırabileceğim bir uygulama yöntem varmıdır? payload dumper işe yarar mı?
mi 14 ultra da bl açılırken dirençli imeiler gitti alanyada imei atabilen var mı yada en yakın nerede vardır? daha önceden direnç yapıldığı için uzaktan atılabiliyor mu?