emre407 kullanıcısının son içeriği

1. emre407

Soru Oyun Hızlandırıcı Kısayolları

Merhabalar iyi akşamlar. Arkadaşlar üstte gördüğünüz Oyun Hızlandırıcı ile açılmış bir oyunda sol üstte kısayollar var. Bu kısayolları değiştirme imkanımız var mıdır? Eskiden bu kadar kısayol dahi yoktu sadece 3 adet vardı, geçenlerde Game Launcherı son sürüme güncellediğimde 2-3 kısayol daha...
  2. emre407

Yardım Miui 10 Dönüş Sonrası Gyroscope Sorunu

Merhabalar iyi akşamlar. Beta hataları ve ekran süreleri yüzünden bu akşam Miui 10 Mi Room'a dönüş yaptım. Video izlemek istediğimde fark ettim ekranı yan yatıramıyorum, baktım ki pusula da donmuş. Ardından telefonu yeniden başlattım ve pusula kasıntılı bir şekilde çalıştı falat 2-3 dakika...
  3. emre407

Soru Mi 9T Pro İlk Şarj

Merhabalar arkadaşlar ufak bir sorum olacak. Yeni Mi 9T Pro cihaz aldım. Bugün full şarj ile kullanmaya başladım. Aklıma takılan değişken ekran süreleri. Şu an tahmini olarak ne kadar ekran süresi alırım? Her türlü batarya optimizasyonu için gerekeni yaptım, ne diyeceğinizi tahmin ediyorum en az...
  4. emre407

Yardım Mi Room Reklam Engelleyici

Merhaba arkadaşlar cihazımda Mi Room v10.3.15.0 Stabil kurulu. Özelliklerinde tarayıcı için reklam engelleme özelliği olduğu söyleniyor, fakat herhangi bir ayar sekmesi bulamadım bunun için. Reklamlar da hala gözükmekte. Nerededir bu ayar bileniniz var mı?
  5. emre407

Yardım Magisk Flashlamak ve EU Rom Sıfırlama

Mi 9T Imei repairli cihazım var. Başta TWRP 3.3.1-0607 sürümü yüklüydü bunu TWRP içinden Install kısmından İmaj seçerek TWRP 3.3.1-1109 sürümüne yükselttim sonrasında Reboot Recovery yaptım ama recovery açılmadı. Ardından tek tuşla TWRP 3.3.1-4 sürümünün FlashTwrp.bat dosyasından yükleme yaptım...
  6. emre407

Yardım Acil Yardım

Mi 9T telefonumda TWRP 3.3.1-0607 sürümü vardı, üzerine TWRP 3.3.1-1109 sürümünü TWRP üzerinden İmaj yükleme yöntemiyle yüklemeye çalıştım hata da vermedi, Reboot to Recovery dediğimde recovery açılmıyor. Ardından tek tuşla TWRP 3.3.1-4 davinci sürümünü yüklemeyi denedim yüklendi şimdi recovery...
  7. emre407

Soru TWRP ve Custom Rom Hakkında

Merhabalar tüm MIUI severlere selamlar. Cihazım Mi 9T Imei repairli, TWRP 3.3.1-0607 sürümü yüklü. Xiaomi.eu veya Mi Globe romlarından birini kurmak istiyorum. Çok konuyla karşılaştım rom yüklerken sıkıntı yaşayanlar gibi. Aklıma takıldı: - İlk sorum bu TWRP ile mi yüklemeliyim yoksa TWRP...
  8. emre407

Soru IMEI Yedek

Merhabalar iyi akşamlar. Mi 9T Imei repair yapılmış ve rootlu cihaz kullanmaktayım. Bu cihazda bilgisayar kullanmadan IMEI yedeği nasıl alabilirim? Samsung cihazlarda EFS yedeği almak yetiyordu. Fakat Xiaomi cihazlarda bu durum nasıl oluyor? Bilgisayarsız bir IMEI yedek yöntemi mutlaka olmalı...
  9. emre407

Soru IMEI Repair

Çok teşekkürler arkadaşlar. Ben en iyisi telefoncunun TWRP yüklemesini isteyeyim, en azından MIUI 10'a geri dönebilirim. MIUI 11'in Android sistemi şarj problemini hala çözebilmiş değilim çünkü. Neredeyse her şeyi kapattım hala batarya hızlı bitiyor. MIUI 10'da her şey açıktı hiçbir ayara...
  10. emre407

Soru IMEI Repair

Merhabalar iyi akşamlar. Yarın yurt dışı cihazımın BL kilidi açılacak ve telefoncu imei repair işlemi yapacak. Ardından ben telefonu istediğim gibi sıfırlayabilir miyim? Fabrika ayarlarına döndürmemem gerektiği yazıyor sanırım, peki bu telefon nasıl sıfırlanacak? Acaba telefoncu repair yaparken...
  11. emre407

Soru Ön Kamera Açılması

Arkadaşlar kısa ve basit bir soru sormak istiyorum. Bazen rastgele herhangi bir yerde gezinirken, tarayıcı, sosyal medya vs fark etmeksizin bazen hemen açılıp kapanıyor. Nerede ve ne zaman yaptığını tam tespit edemedim. Acaba nasıl tespit edebilirim? Telefon elimdeyken açılması pek sorun değil...
  12. emre407

Soru Bootloader Kilidi Hakkında

Yok zaten daha çok var kapanmasına ama ben işlem başlatıldı mı başlatılamadı mı onu sınamak için süresini öğrenmek istemiştim sanırım bilgisayarsız olmayacak bu işlem..
  13. emre407

Bu tarz konulara yatkınım lakin bu aralar bilgisayarımdan uzak olduğum için ve elimde imeisi atılacak telefon bulunmadığı için telefoncu da bana söz verdiği için götürdüm bugün yaptırmaya o da bootloader kilidini açma işlemini başlatıp geri verdi telefonu ve haftaya gel dedi. Belki daha hızlı...
  14. emre407

İyi akşamlar herkese. IMEI repair işlemi için bugün telefoncum ile birlikte Mi 9T için bootloader unlock işlemi başlattık zannedersem tam 1 hafta sürecek dedi haftaya bu saatlerde bootloader kilidi açılır dedi. Ben bu saat durumunu nasıl kontrol edebilirim? BL kilidinin açılmasına kaç saat...
  15. emre407

Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

İyi akşamlar herkese. IMEI repair işlemi için bugün telefoncum ile birlikte Mi 9T için bootloader unlock işlemi başlattık zannedersem tam 1 hafta sürecek dedi haftaya bu saatlerde bootloader kilidi açılır dedi. Ben bu saat durumunu nasıl kontrol edebilirim? BL kilidinin açılmasına kaç saat...
Üst Alt