Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zore marka pil ile kullanım deneyimleri hala olumlu mu arkadaşlar. Benim cihaz da 5. yıla girdi ve MIUI 10 yüklendikten batarya öğleye kadar bile dayanmıyor. Tavsiye durumu ya da daha iyi marka, satış yeri bilgisi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Doğruyu söylemek gerekirse Evo yerine sitedeki güvenilir arkadaşlar dan almak daha iyi gibi geliyor bana. Ben alırken site hakkında bilgim yoktu, firma garantili olsun dedim aldım. Ha birde birebir iletişime girip tanimasam bilmeden yine alırdım belki
Klasik EVOBT hizmeti. Geçmiş olsun. Benim de başıma geldi. Mahkeme, hakem heyeti ile falan ugrasirim ama sırf telefonsuz kalmamak için uğraşmıyorum. Yine göndersem bilerek 20 iş günü sonuna kadar bekletecek sonra kalibrasyon ayarları yapıldı diyip gönderecekler. Mahkeme ve hakem heyeti daha uzun...
Şimdilik telefonsuz kalmayı göze alamadım. Çok uzun sürüyor çünkü. Zannederim yıldırmak için son güne kadar belirtiyorlar. Tekrar gönderme işini bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum.
Hayalet ekran sorunu ile ilgili Evobt ye gönderdim telefonu. 20 gün civarı beklettiler. Kalibrasyon ayarları yapıldı deyip geri gönderdiler. Ekranla ilgili ve yazdığım bir kaç sıkıntı daha vardı onlarla ilgili hiç bir şey yapmamışlar. Geri aradım hani hiç bir şey yapılmamış ekran falan dedim...
Acele etmeyin. Sabırsız davranıp sürekli mesaj göndermeyin. Çünkü mesaj ücretli. Belli aralıklarla bir kaç mesaj yeter. Hemen olmayabiliyor.
Acele etmeyin. Sabırsız davranıp sürekli mesaj göndermeyin. Çünkü mesaj ücretli. Belli aralıklarla bir kaç mesaj yeter. Hemen olmayabiliyor.