EmirhanKFB kullanıcısının son içeriği

1. EmirhanKFB

Yardım Bluetooth kulaklık hatası

Merhabalar herkese. Xiaomi mi note 10 lite telefonuma bluetooth kulaklığı bağladığımda müzik uygulamasından şarkı açınca saeki kulaklıktan geliyor, whatsapptan başka bir uygulamadan şarkı açınca ses telefondan dışarıya son ses çıkıyor. Farklı bir marka Bluetooth kulaklikla da denedim yine oldu...
  2. EmirhanKFB

Yardım Mi note 10 lite kapandı açılmıyor

Herkese merhabalar. Mi note 10 lite cihazım garantisine 1 ay 10 gün kala menüde gezinirken bir anda kapandı ve açılmadı. Yazılımsal bir sorun değil fastboot girmeye çalıştım olmadı kökten kapandı. Ben anakartından şüphelendim Evofone teknik servise verdim. Daha önce böyle bir olay yaşayan oldu...
  3. EmirhanKFB

Yardım PDF dosyaları açılmıyor.

Arkadaşlar lütfen yardım edin kafayı yiyecegim. Telefonda şuan 4 tane PDF açma uygulaması var, Office , Adobe , Mi'nin kendi uygulaması ve Drive. Her birine girdiğimde ayrı hata veriyor. Adobede 'Bu dosyaya erişilmedi bağlantınızı kontrol edin veya dosya adını kisaltin diyor Xiaomi in kendi...
  4. EmirhanKFB

Yardım PDF dosyalarını açamıyorum.

Mi note 10 Lite 12.1.1.0 güncellemesi sonrası PDF dosyalarını açmıyor ve paylaşamiyorum bunun sebebi nedir? Hem kendi uygulamasında açmıyor hem Drivede hem de Adobeden. Teşekkürler şimdiden.
  5. EmirhanKFB

Yardım Mi6 güncelleme desteği bitiyor (eu)

Biliyorsunuz 20 Hazirandan sonra güncelleme desteği bitiyor mi6ya euda. Önereceğiniz devam eden bir rom var mı?
  6. EmirhanKFB

Yardım Miui 12 Eu'dan Miui 11 Eu'ya dönmek

Miui eu 12 den miui 11 eu ya nasıl geri dönebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  7. EmirhanKFB

Çözüldü Üstteki mavi konum bildirimini nasıl kaldırabilirim?

Fotoğrafta üstteki mavi bildirimi nasıl kaldırırım? Miui Eu 20.3.19 yüklı son güncellemeyle geldi. Teşekkürler
  8. EmirhanKFB

Yardım WhatsApp Aero vb. hakkında

WhatsApp Aero , GB WhatsApp , WhatsApp plus gibi uygulamalarda ban yemek kesin mi? Ya da hangisi en az riskli ? Yüklemeye değer mi? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
  9. EmirhanKFB

Yardım Şarjı iyi giden kaliteli Bluetooth kulaklık

Xiaomi de hangisini önerirsiniz?
  10. EmirhanKFB

Yardım Şarjı iyi giden kaliteli Bluetooth kulaklık

Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Kaliteli ses veren ve şarjı iyi giden bir kulaklık önerir misiniz?
  11. EmirhanKFB

Çözüldü Youtube Vanced Problemi

Ben rootsuz kullanıyorum ancak bende bir sıkıntı yok
  12. EmirhanKFB

Yardım Burada yazanları nasıl güncellenir?

Eu rom kullanıyorum öyle bir bölüm yok. :)
  13. EmirhanKFB

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Bende şuan bu beta yüklü ama Türkçe olmuyor. Güncelleme yok diyor
  14. EmirhanKFB

Yardım Burada yazanları nasıl güncellenir?

İşaretlediğim yerden 2 yeni güncelleme mevcut diyor ancak içine girdiğimde hiçbir şey göremiyorum. Nasıl onları güncellerim?
  15. EmirhanKFB

Rehber Mi Band 4 Türkçe geldi.

Stabile geldiğinde nasıl stabile geçeceğiz?
Üst Alt