emiraydi kullanıcısının son içeriği

1. emiraydi

Çözüldü Rom Flashladiktan sonra twrpye atmasi

Merhaba Iyi forumlar aosp romdan miui roma gecerken bi anda fastboota atti ondan sonra zar zor twrp attim usb hub araciligi ile tekrar rom flashladim ve reboot system dedikten sonra twrpye atiyor kac tane rom denediysem hepsinde ayni hata forumdaki butun konulari denedim ama hicbiri cozum olmadi...
  2. emiraydi

Yardım WhatsApp Business Yüklenemiyor

Telefon mi 9 se (Rootlu) Ama magisk hide açık WhatsApp business'i yükleyemiyorum apk editör pro ile yükleme yerini otomatik seçince yükleniyor ama sürüm hatası veriyor ama uygulama son sürüm acaba bunu nasıl çözerim yardımcı olabilecek var mı?
  3. emiraydi

Yardım Miui 12 Tam Ekran Hareketleri

Miui 12 Eu Beta kurdum tam ekran hareketlerini açtım ama aşağıda uygulamalar arası geçiş yapacağım çubuk yok acaba nasıl çözerim bu sorunu
  4. emiraydi

Sohbet Tema Önerileri

İyi akşamlar iyi forumlar Arkadaşlar uzun zamandır icon pack arıyorum Önerebileceğiniz tema veya icon pack varsa ss ile isimlerini yazarsanız herkes yararlanır. Edit : Dark NYCE (Tema ama sadece icon kullanıyorum)
  5. emiraydi

Soru Miuipro Kernel Önerisi

Miuipro kullanıyorum ama şarjda veya uzun kullanımda işlemci baya ısınıyor önerebileceğiniz güncel olan bi kernel var mı?
  6. emiraydi

Yardım Miuipro Güncelleme Hatası

Dostlar iyi forumlar öncelikle şimdi ben dün miuipro için bağış yaptım ve ekte görüldüğü gibi hesap onaylandı yani rom indirilebilir hale geldi romu kurdum ama eski sürüm olarak geldi siteden de zaten romu indirip güncellemek lazım ama ben ota ya ismimi yazdığım halde aşşağıdaki hatayı alıyorum...
  7. emiraydi

Yardım Papara Beta Sürümü

Herkese iyi forumlar Papara beta programından daha yeni haberim oldu ve baktığımda da beta dolmuş hiçbir yerde apk bulamadım acaba Elinde papara beta uygulaması olan varsa Upload edebilir mi acaba? Lazım olduğu için İstiyorum Hepinize iyi günler
  8. emiraydi

Yardım Network signal guru Sorunu

İyi forumlar Network signal guru programını 1 kere çalıştırabildim band 20 yi açtıktan sonra güzel çalışıyordu ama rom değiştirdim aşağıdaki hatayı verdi daha açılmıyor program nasıl hallederim acaba? (9 SE)
  9. emiraydi

Rom Mi 9 se Aosip rom

Merhaba beyler 9 se için AKICI bir aosip rom arıyorum çok özelleştirme olmasa da olur. 1-)Aosip derpfest kullandım son sürümlerinde bozdu reset atmalar gibi sorunları vardı 7-8 saat ekran süresi alıyordum ama desteği kesicekmiş diye duydum 2-)Havoc kurdum batarya açısından berbat ama yine...
  10. emiraydi

Çözüldü Mi 9 se Gcam (Android Q)

Android Q için Kullandığınız Gcam ve varsa config atabilir misiniz Acaba Ağırçekim olursa çok iyi olur olmazsa da fark etmez Rom : Aosip Derpfest Q
  11. emiraydi

Çözüldü Mi 9 Se MİUİ 11 ANDROİD 9 Custom Rom Önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar iyi forumlar Uzun zamandır aosip rom kullanıyordum akıcılık ve batarya performansından dolayı,Artık Miui rom a geçmek istiyorum Android 10 çoğunlukla sıkıntı oluyor Miui 11 Andorid 9 Custom Rom Arıyorum Önerdiğiniz stabil ve pil açısından iyi olan rom var mı?
Üst Alt