Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Şuan yurtdışındayım ve Mi 10 cihazımda bulunduğum ülkenin yerel hattını (Vodafone) ve Turkcell hattımı birlikte kullanıyorum. Vowifi üzerinden turkcell hattım güzel çalışıyor ama sürekli wifi'ye bağlı kalmak gerekiyor. Iphone ve samsung modellerinde wifi araması 2.simin datası ile...
Merhaba arkadaşlar, cihazım mi 10 (umi). Rom olarak çin romu kaynaklı xiaomi.eu 12.5.3 sürümünü kullanıyorum. imei kontrol ettiğimide 2 sim de gözüküyor. Ancak 2'nci slota sim kart takınca simi görüyor ama şebeke alamıyor. 2nci simi aktif etmek için herhangi birşey yapmak gerekiyor mu?
Merhaba dostlar,
daha önce bahsetmiştim Mi 10 cihazımda Sim kart tepsisi kırıldı ve parça içerde kaldı. Cihazın içini açmadan halledebilecek yada açarsa düzgün işçiliği olan bir yer arıyorum. Yardımcı olabilecek üyemiz yada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Arkadaşlar bu aralar garip olaylar üst üste beni buluyor.
Başlıkta belirttiğim gibi Mi 10 cihazımın sim kart taşıyıcısı kırılarak 2. sim bölümü cihazın içinde kaldı.
İlk sim taktığım zaman biraz zorlanarak girmişti. Daha sonra birkaç sefer daha sim değiştirdim ve çıkartıp taktım bu süreçte de...
Merhaba, genelde yaşananın aksine bir problemle karşılaştım. İnsanlar genelde telefonlarında diag portu açamazlar ben ise kapatamıyorum :)
Mi 10 (umi) cihazımda vowifi'yi etkinleştirebilmek için PDC uygulamasını kullandım. Bilgisayar komut ekranında setprop sys.usb.config diag,adb komutunu...
Benzer problemi bende yaşıyorum, Türk
Telekom'dan Turkcell'e geçtim. Sürekli yurtdışına mesaj gönderiyor ama bir türlü dogrulanamiyor. Ne yapmak lazım?
Arkadaşlar merhaba,
bir süredir (birkaç yıldır) forumda aktif değildim, genelde xiaomi telefonların yazılımları ile ilgileniyorum sorunlara çözüm aramaya çalışıyorum. İki defa başıma gelen bir problemi son defasında aşamadım. Bunun için bi hafta kadar uğraştım, yerli ve yabancı forumlarda...
Hocam burda yazanları yapıyorum tek farkı;
- Usb kablonuzu bağlayıp indirdiğiniz dosyaları telefonun dahili hafızasına kopyalayın.
dediğiniz yerde bağlayınca hafızaya erişemiyor,o da normaldir diye düşünüyorum çünkü bütün hafızayı formatlamış oluyoruz, twrp de reboot recovery diyorum ve...
Hocam selamlar ben kurulumu yapamıyorum, açılış ekranın da kalıyor bunun başka bir yolu yöntemi olabilir mi?
Epic rom da benzer bi sıkıntı vardı, xda da kurulumdan sonra telefonu twrp den direkt fastbootla açıp userdata'nın formatlanmasını ondan sonra cihazın açılması gerektiği yazıyordu...
Haklısınız Ankara'da pek satış yapan olmuyor. Uzun süre ben elden teslimler yaptım Ankara'da. Hemen istemiyorsanız 1-2 hafta sonra Ankara'da istediğiniz telefonu teslim edebilirim.
Arkadaşlar bir süredir formda aktif olarak yazamıyorum ama mümkün olduğunca, takip etmeye çalışıyorum. Formda çok sayıda görüştüğüm arkadaşım beni tanırlar ve bilirler. Abim Çin'de yaşıyor sık sık gidip geliyor,sürekli telefon getirtiyorum(Yaklaşık 3 yıldır) ama buralarda satmıyorum genelde...