Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mevcut durumda cihaz fabrika ayarlarina sifirlanirsa sebeke geliyor ancak cihaz kapanirsa reboot vb durumda gene gidiyor sebeke. guncelleme yada ek ram eklentisi değişikliği durumlarında gene sebeke gidiyor, server kayitlarin kapandigi soyleniyo, yokmu benzer durumda olan ?
evt benzer sorun, fiziksel sim cikarip geri takma durumundamı? bende henuz geri almadı şebeke. operator nedir? network modu ne seçili? Ayarlar-hakkında-detaylı info-depolama 3 defa tıklayın kayitli sim hangisiyse ona girip
imei sorunsuz kayitli gozukuyor hala bir 4g özellikli tablet pc üzerine, ilginç olan uzun suredir sorunsuz çalisiyor ve her gece gene ucak moduna aliyordum dunki alisimdan sonra sebeke almama başladı, simkartı cihazin orginal imeili slotuna koyduğumda şebeke alıyor. server imei atilmis slot...
Selam arkadaşlar mi15t pro ydisi server kayitli kullanipda bir sure sonra şebekesi giden oldumu? Bendeki cihazı 2 haftadir kullaniyordum sorunsuz server kayitli dun bir ucak moduna aldim her gece yaptigim gibi tekrar actigimda şebeke almadı birturlu halen sorun devam ediyor apn resetleme, wifi...