Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, geçenlerde eu romdan stok roma geçerken imei uçmuştu. Tekrar imei işlemi yaptırdım. Yapan yer güncelleme yaparsan imei uçar dedi. Cihaz stok romda ve rootlu. Otadan güncelleme geldiğinde bir şekilde imei gitmeden güncelleme yapmanın bir yolu var mı acaba ? ( Ayrıca root u kaldırsam imei...
eu 12.5.1.0 dan güncelledikten sonra Miui anismasyon açılış yazısında uzun bir süre kalıyor. Sonra tekrar başlatılıyor. Bu seferde mi logosuna kadar gelip gelip gidiyor. Yardımcı olurmusunuz?
BUGÜN TELEFONUMUN ŞEBEKESİ GİTTİ. MALUM YOLLA KAYITLIYDI. İMEİ KONTROL ETTİĞİMDE KOPYA İMEİ OLDUĞU ANLAŞILMIŞ VESAİRE YAZIYORDU. İMEİ ATILMASI LAZIM LÜTFEN, YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI ?
Mi9se Eu 20.5.7 yüklü. Miui 12 ye geçtiğimden beri bu problemi çözemedim. Evde diğer telefonlarda ve pcde internet hızı gayet normal iken cihazımda durum bu şekilde
Batarya dışında kusursuz bir cihaz. Kompakt oluşu, premium duruşu, ekranı, performansı olsun. Eu rom kurduktan sonra bataryası eskisinden daha iyi durumda. Pocophone dan geçiş yapmıştım. Şu an bana göre mi 9 se > poco
İngilizce yaptıktan sonra sorun düzeldi, genel bir hata değil sanırım spesifik. Temiz kurulumda da aynı oldı. Bi sonrakini bekleyeceğim artık, teşekkür ederim