elnina kullanıcısının son içeriği

1. elnina

Soru mi 9 se port rom

mi 9 se grus için miui 13 android 12 tabanlı port rom var mı acaba. Biraz araştırdım bulamadım. Varsa yeşillendirirseniz çok mutlu olurum.
  2. elnina

Yardım Güncelleme ve imei

Merhaba, geçenlerde eu romdan stok roma geçerken imei uçmuştu. Tekrar imei işlemi yaptırdım. Yapan yer güncelleme yaparsan imei uçar dedi. Cihaz stok romda ve rootlu. Otadan güncelleme geldiğinde bir şekilde imei gitmeden güncelleme yapmanın bir yolu var mı acaba ? ( Ayrıca root u kaldırsam imei...
  3. elnina

Yardım Mi 9 SE eu 12.5.4.0

eu 12.5.1.0 dan güncelledikten sonra Miui anismasyon açılış yazısında uzun bir süre kalıyor. Sonra tekrar başlatılıyor. Bu seferde mi logosuna kadar gelip gelip gidiyor. Yardımcı olurmusunuz?
  4. elnina

Yardım Mİ 9 SE İMEİ

BUGÜN TELEFONUMUN ŞEBEKESİ GİTTİ. MALUM YOLLA KAYITLIYDI. İMEİ KONTROL ETTİĞİMDE KOPYA İMEİ OLDUĞU ANLAŞILMIŞ VESAİRE YAZIYORDU. İMEİ ATILMASI LAZIM LÜTFEN, YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI ?
  5. elnina

Çözüldü Kök erişimine izin verildi

Bu uyarıyı aldım. Acaba bir problem olur mu? Ödemeler, hesaplar vesaire
  6. elnina

Soru Mi 9 Se 12.5.1.0

Bugün bu rom çıkmış. Beta olarak ya da stabil rom olarak globale ne zaman gelir acaba bir fikri olan var mı
  7. elnina

Yardım Wi-fi Problemi

Mi9se Eu 20.5.7 yüklü. Miui 12 ye geçtiğimden beri bu problemi çözemedim. Evde diğer telefonlarda ve pcde internet hızı gayet normal iken cihazımda durum bu şekilde
  8. elnina

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

otadan geliyor
  9. elnina

Soru Miui 11- Android 10 için Gcam

Uygun gcam bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?
  10. elnina

Sohbet İnsanlar neden mi 9 se beğenmiyor ?

Batarya dışında kusursuz bir cihaz. Kompakt oluşu, premium duruşu, ekranı, performansı olsun. Eu rom kurduktan sonra bataryası eskisinden daha iyi durumda. Pocophone dan geçiş yapmıştım. Şu an bana göre mi 9 se > poco
  11. elnina

Yardım Eu 9.10.24 kamera sorunu

Umarım..
  12. elnina

İngilizce yaptıktan sonra sorun düzeldi, genel bir hata değil sanırım spesifik. Temiz kurulumda da aynı oldı. Bi sonrakini bekleyeceğim artık, teşekkür ederim
  13. elnina

Merhaba arkadaşlar, fotoğraf ya da video çektikten sonra sol alttan kaydedilen resim ya da videoya tıkladığımda geri atıyor. Çözümü var mı acaba ?
  14. elnina

MIUI 11 Redmi 7A Global Kararlı MIUI 11 V11.0.2.0 PCMMIXM indirme bağlantısı

Mi 9 se yi deli gibi bekliyorum. Takıntı oldu iyice
Üst Alt