elebasi7102 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Xiaomi Telefonu Satmadan Önce

Merhaba arkadaşlar. Redmi note 3 telefonumu birine satıp Redmi Note 8 e geçmeyi düşünüyorum. Satarken neler yapılması gerekiyor telefonda? Mi hesabını alacağım telefonda tekrar kullanıcam. Ayrıntılı bilgi bulamadım.
  2. E

Soru Redmi note 7 Band 20 sizde çalışıyor mu ?

Bende redmi note 7 aldım eşime (repairli). 4.5 g çekiyor. Bu band 20 nin çalıştığı anlamına mı geliyor yoksa başka anlama yolu var mı?
  3. E

Soru Redmi Note 6 Pro Alacağım (Bilgi)

Sahibindene bakıyorum 4/64 modelleri 1100 e kadar düşmüş nasıl bişe anlamıyorum.
  4. E

Ben alamadım halen. Maddiyattan sebep. Bu hafta alıcam inşallah. Saydıklarından sadece bildirim konusu sıkıntı olarak kabul ediyorum. O da yeni rom ile yada güncelleme ile hallolur herhalde.
  5. E

Arasında epey fiyat farkı var. Düşünce kırılmaması telefonlarda artık şans işi. Ekran filmiyle felan o açığı kapatırız artık.
  6. E

Yorum için teşekkürler. Sosyal medya kullanmıyorum. Kullansam da kesinlikle güvenip de almam. Onun için elden telefoncudan almayı düşünüyorum. Ha telefoncular çok mu güvenilir bilemeyiz. İşini dürüst yapan vardır tabi. işte bu yüzden bunlara gerek kalmadan telefonun bir yerlerine bakarak...
  7. E

Arkadaşlar 4/64 modelini düşünüyorum. Eşime alacağım. İthalatçı garantiler 1600 lira, Türkiye garantililer 1800 liradan başlıyor. Birde 1300 civarına sıfır garantisiz yada 3 ay bireysel garantili satan telefoncular var ve fiyatı uygun olmasından dolayı 1300'e almayı düşünüyorum. Halen Redmi Note...
  8. E

Soru Redmi note 3 Mtk en iyi rom

Üstteki epic rom 9.2.2.0 yükleyebilirsiniz... Diğer rom linki ölü...
  9. E

Play Store kendini güncelleyemiyor. İndirme yaparken sorun çıkabilir. Rom zaten rootlu geliyor. Link2sd programı ile play storeyi komple kaldırıp yeniden apk'sını yüklemeniz gerekebilir.
  10. E

Geç oldu ama siteye girip arayan olabilir. Şuan için en günceli: RN3 [Hennessy/MTK] Epic ROM ULTIMATE 9.2.2.0 (Last Update) Birde kendi kullandığım 9.5.1.0 miuipro var. Sayfa burda ama linkler ölmüş galiba. ikisini de kullandım. Epic rom ile aralarında bi fark göremedim. MiuiPro Stable...
  11. E

Rom EPİC ROM PLUS Hennesy_7.3.30_v5.0.2_Twrp_ Xiaomi Redmi Note3 Mtk

Rica ederim. Takıldığınız bir yer olursa yardımcı olurum. Güzel ve yüksek özellikli bir cihaz ama güncelleme vermiyorlar işte. Ben halen memnunum cihazdan :)
  12. E

Hocam epic romu bulabildim telefondan giriyorum. Aralarinda bana göre hicbir fark yok. RN3 [Hennessy/MTK] Epic ROM ULTIMATE 9.2.2.0 (Last Update) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile TWRP ile yüklenir. Yükledikten sonra epic rom yada miui pro da olsa play store hatası oluyor...
  13. E

SE versiyon spesial edition demek. Yani MTK (hennessy) değil. Mtk için şuan kullanabileceğin en güncel rom miui pro (9.5) ve epic rom (9.2) dur. Bende mtk kullaniyorum maalesef guncel rom çıkmıyor. Kimsede uğraşmıyor artık.
  14. E

play storenin çalışmaması indirilenler kısmındaki ayarı limitsiz olarak ayarlamamanızdan olabilir mi? önceki sürümlerde öyleydi bende daha yeni sürümü yüklemedim.
  15. E

teşekkürler. 7.3.16 yı beklicem o zaman.
Üst Alt