Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaten ArrowOS 13.1 içeriğinde QuicksilveR kernel v2.5 yüklü geliyor. Ben Cuh Kernel 1.8 KSU olanı yüklemiştim. Kernel yüklesem de yüklemesem de banka uygulaması işletim sistemi değiştirilmiş gibi bir hata veriyor açmıyor. Apatch ile denediğimde boot.img yamalamak gerektiği için QuicksilveR...
Benim telefon redmi note 8. (pro) Değil Hocam düz note 8. EU rom 12.0.3 tede rootu gizleyemedim. Dün gece tekrar ArrowOS a döneyim dedim. Madem rootsuz kullanacam ArrowOS a geçeyim onu rootsuz kullanayım dedim. ArrowOS a geçtim. Kernel bile yüklemedim. Ama Vakıfbank yine root demedi ama sistem...
Girdim Hocam ne yaptıysam olmadı. EU rom 12.0.3 e döndüm. Android 10 şimdilik işimizi görür en azından. EU rom Android 11 olan çok kasıyor bilginize. ArrowOS 13.1 rootlu banka uygulamaları ile kullanabilen olursa tekrar dönebilirim. Çok güzel akıcı bir romdu.
APatch ile Cuh boot.img ve orjinal boot.img yamaladım ve ikisini de flashladım. İkisinde de telefon bootlop oluyor. Cuh boot.img'yi tekrar yükleyerek cihazı açtım. Root gizleme işine çözüm bulamadım. ArrowOs çok iyi ama tekrar eski roma dönüş yapacağım sanırım.
Kernelsu'ya ekleyip denedim şimdi. Vakıfbank yine açmadı.
1746914452
Ayrıca APatch ile süper anahtar oluştura tıklayıp şifre belirlediğimde kimlik doğrulama başarısız diyor.
Denemediğim modül kalmadı sanırım. Zygisk next modülü de var.
Kernelsu kurmak için ksu olan Kernel yüklü. Apatch yüklemek için anladığım kadarıyla modlanmış boot.img yüklemek gerekiyor. Bu durumda bizim kernelsu ne oluyor. Mantığım almadı biraz açık anlatabilir misiniz?
APatch inceledim ama kafam karıştı. Şimdi benim telefonda Cuh Kernel ksu ile root var. Kernelsu, Lsposet ve modüller yüklü. Bunların hepsini kaldırıp Apatch ile boot.img yi tekrar düzenlemem mi gerekiyor. Cuh Kernel yüklü olduğu için boot.img de orjinal değil benim. Herşeye baştan mı başlamam...