elebasi7102 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım redmi note 8 WiFi sim Kart problemi ve brick

Xiaomi'ye özgü birşey değil bu Hocam hepsinde var. İphone bile yapıyor bunu. Bak ben o kadar rom aradım android sürüm yükseltmek için en son yine android 9 a döndüm.
  2. E

Rom Redmi Note 8/8T - Project Infinity X 3.4 (Android 16)

MiuiPro 20.3.26 android 9 roma geri döndüm. Aosp alışamadım. Aosp ye en yakın performansı veren MİUİ rom bu bence. EU rom 12.5.5 android 11 denedim çok ağır kalıyor.
  3. E

Whatsapptan ses gidiyor problem yok. Görev çubuğunda mikrofon ve kamera kapatma kısmı var ama mikrofonu kullanmak istediğin zaman açılsın mı diye soruyor.
  4. E

Yardım redmi note 8 WiFi sim Kart problemi ve brick

Orjinal rom yüklemek istiyorsun sanırım. Sildigin rom MIUI rom mu. Twrp olduğuna göre farklı rom olabilir. Benim IMEI de onarımlı hiç silinme olmadı. https://bn.d.miui.com/V12.5.12.0.RCOEUXM/miui_GINKGOEEAGlobal_V12.5.12.0.RCOEUXM_f9fdc6c783_11.0.zip Buradan orjinal romu indir. Mi flash tools...
  5. E

Maalesef video çekimi de çalışmıyor bu gün fark ettim. Fotoğraf çekiyor ama videoda kamera donuyor bilginiz olsun. MIUI geçeceğim sanırım
  6. E

-Evet nokta olarak gösteriyor sayı yok. Tek hatası bu sanırım. Birde bazı yerler ingilizce kalmış çok önemi yok. -Nusantara'yı hiç duymadım. Ama AOSP roma alışamadım. Görsel değil ve değişik geliyor. Belki EU rom son sürüme geçebilirim performans olarak aynı gibiler. Miui fena alışmışım aosp...
  7. E

-Bu roma MiuiPro 20.3.26 android 9'dan geçiş yaptım. Yaklaşık 5 yıl kadar kullanmıştım. Miuiden AOSP roma geçince alışması zor geliyor. Eğer MiuiPro android 10 olsaydı değişmezdim. -orangefox-r11.3-non-dynamic-ginkgo-willow kullanılarak clean flash talimatları ile GAPPS sürümü kuruldu. -Vanilla...
  8. E

Aradığım rom sanırım bunları özellikle belirtmiş olması cezbediyor. Vakit bulduğumda deneyeceğim. SafetyNet/Play Integrity: ROM, herhangi bir ek işleme gerek kalmadan Google Play Integrity testlerinin tüm adımlarını (3/3) varsayılan olarak geçmektedir. Bu sayede banka uygulamaları ve Google Pay...
  9. E

Yardım Xiaomi Telefonu Satmadan Önce

Merhaba arkadaşlar. Redmi note 3 telefonumu birine satıp Redmi Note 8 e geçmeyi düşünüyorum. Satarken neler yapılması gerekiyor telefonda? Mi hesabını alacağım telefonda tekrar kullanıcam. Ayrıntılı bilgi bulamadım.
  10. E

Soru Redmi note 7 Band 20 sizde çalışıyor mu ?

Bende redmi note 7 aldım eşime (repairli). 4.5 g çekiyor. Bu band 20 nin çalıştığı anlamına mı geliyor yoksa başka anlama yolu var mı?
  11. E

Soru Redmi Note 6 Pro Alacağım (Bilgi)

Sahibindene bakıyorum 4/64 modelleri 1100 e kadar düşmüş nasıl bişe anlamıyorum.
  12. E

Ben alamadım halen. Maddiyattan sebep. Bu hafta alıcam inşallah. Saydıklarından sadece bildirim konusu sıkıntı olarak kabul ediyorum. O da yeni rom ile yada güncelleme ile hallolur herhalde.
  13. E

Arasında epey fiyat farkı var. Düşünce kırılmaması telefonlarda artık şans işi. Ekran filmiyle felan o açığı kapatırız artık.
  14. E

Yorum için teşekkürler. Sosyal medya kullanmıyorum. Kullansam da kesinlikle güvenip de almam. Onun için elden telefoncudan almayı düşünüyorum. Ha telefoncular çok mu güvenilir bilemeyiz. İşini dürüst yapan vardır tabi. işte bu yüzden bunlara gerek kalmadan telefonun bir yerlerine bakarak...
  15. E

Arkadaşlar 4/64 modelini düşünüyorum. Eşime alacağım. İthalatçı garantiler 1600 lira, Türkiye garantililer 1800 liradan başlıyor. Birde 1300 civarına sıfır garantisiz yada 3 ay bireysel garantili satan telefoncular var ve fiyatı uygun olmasından dolayı 1300'e almayı düşünüyorum. Halen Redmi Note...
Üst Alt