ekocan kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi 9 SE Ekran Değişimi

Ekran yere düştü ve fotoğraftaki gibi kaldı. Yarısı var yarısı yok. Orjinal takıntım var bildiğiniz yer var mı? Evefone yardımcı olur mu bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  2. E

Yardım Mi9Se Ekran donması

Selamlar. Mi9 SE cihazima Android 10 yükledim gayet sorunsuz çalışıyordu yaklaşık 1 ay kadar telefonu kullanmadım kapalı durumda kaldı. Google Play Store'da 64 adet güncelleme vardı telefonu şarja takıp hepsini güncelledim. Normal uygulamaları güncelledim (Whatsapp,İnstagram,Twitter vs.) sistem...
  3. E

Sohbet Şebeke kesilmesi (IMEI atılmış cihazlar)

Geçtiğimiz aylarda internet üzerinden iki adet Mi 9 SE cihazını aldım. İki cihaza da çift imei atılmış. Sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Cihazların renkleri Mavi ve Siyah anlatacağım olayda kafa karışmaması için renkleri belirttim. Geçtiğimiz günlerde Mavi cihazın Sim1 şebekesi aniden gitti...
  4. E

Yardım System Launcher Güncellemesi

Merhabalar birkaç gün önce sistem uygulamalarından Sistem Başlatıcıyı güncelledim. Güncellemeden önce parmak iziyle actigimda direkt olarak ekran açılırdı şimdi ise animasyon efekti var. Mi9 SE kullanıyorum. Geliştirici seçeneklerinden animasyonları kapatsam bile etki etmiyor. Var mıdır bi yolu...
  5. E

Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

bir kac gun önce guncelleme geldi fakat wifiye bagli olmadigim icin indirmedim bugun baktim guncelleme kaybolmus cok enteresan bi sekilde. bunun sebebi ne olabilir? Mi9 SE kullaniyorum.
  6. E

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Selam arkadaşlar. Bende mi8 se var talimatlara uyarak mıuı by xiaomi . eu 10.3 Stable versiyonuna yükselttim. İlk açılışta baya yavaştı fakat bir iki cihazı kapatıp açınca hızı yerine geldi.. Sorun şu tekrar cihaza açma kapama ve ses düğmesine bastığımda cihazın ekrarına fastboot ikonu...
  7. E

Yardım Mi9 SE hakkinda sorular

tesekkur ediyorum 1563278632 biraz arastirdim 10.3 brick oluyormus suanlik ellemiyorum ilerleyen tarihte forumu tekrar takip edecegim. Unlocked yaziyor evet
  8. E

Yardım Google Play hizmetleri şarj sorunu

Gereksiz ayarlari kapat. Telefonu yeniden baslat duzelir.
  9. E

Yardım Mi9 SE hakkinda sorular

Merhaba elimde iki adet Mi9 SE modeli var. İkisinide Turan GSM'den aldim. Biri çin versiyonu biri avrupa icin satilan versiyonu. Buna kutusundan çıkan sarj aleti ve Avrupa modelinin arkasinda CE standarti yazisi oldugu icin karar verdim. Bazi sorularim var yardimci olabilirseniz cok sevinirim...
Üst Alt