ekobey35 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Türk Telekom 4.5g desteklemiyor diyor

Bugün Türk telekom'a geçtim, telefon redmi note 10 pro olmasına ve 4.5 g desteklemesine rağmen atılan imei eski bir telefona ait olduğu için 4.5 g kullanamıyorum bunun için yapabileceğim bir şey var mı? gördüğünüz gibi üstte 4.5 g açık ama altta cihazınız desteklemiyor diyor :)
  2. E

Yardım modem ile açtım sim görmüyor

telefonu güncelledikten sonra sürekli kapanıp açılmaya başladı modem kullanarak açtım fakat şimdi sim gözükmüyor ilk kilitlendiğinde boot ekranına geliyordu ordan format atmıştım o yüzden imei silinmiş olabilir mi ?
  3. E

Yardım Telefoncum oem kilidini ve kilit açma durumumu açmamı istedi

1 ay önce Global redmi not 10 pro satın aldım bugün 90 gün içinde imeim kapanacağına dair mesaj geldi aldığım yeri aradım oem kilidini ve kilit açma durumumu açmam gerektiğini söyledi bunu neden yaptırmıştır bi şey olursa imei atabilmek için mi ?
  4. E

Yardım Note 10 pro hotspot 30 dakika sonra kesiliyor

Pil ayarlarından falan her şey ayarlı olmasına rağmen tam 30 dakika sonra anlık olarak internet kopup sonra bağlantı devam ediyor 1 kere kesilince oyundan bağlantım düşüyor çok büyük problem yaratıyor her 30 dakikada 1 kesilmiyor sadece 1 kere kesilip bir daha kesilmiyor sizce sorun nedir nasıl...
Üst Alt