Ehne kullanıcısının son içeriği

1. Ehne

Yardım Gündüzleri hızlı şarj problemi

Telefonumu kutusundan çıkan şarj aletiyle şarj ediyorum ancak gündüzleri şarj yazıyor ve doldurmuyor hiçbir şekilde. Ancak akşamları aynı şarj aletiyle doldurduğumda hızlı şarj yazıyor ve dolduruyor sebebi nedir acaba? Farklı priz, şarj aleti ve telefonları denedim bir sorun yok ancak mi 8 i...
  2. Ehne

Yardım Mi 8 ekran yansıtma sorunu

Mi 8 telefonumu sıfırladığım zaman ilk seferde televizyona bağlanabiliyorum ancak şuan denediğimde screen mirroring sonlandı diyor. Televizyonun markası Samsung diğer telefonlarla yansıtabiliyoruz ama xiaomi yansıtmıyor çözümü nedir?
  3. Ehne

Yardım Internet paylaşımı

Mi globe romu kullanmaya bir hafta önce başladım ancak iki gündür telefonun ekranını kilitleyip açınca İnternet paylaşım özelliği açık oluyor. İsteğim dışında açılmasını nasıl engelleyebilirim?
  4. Ehne

Yardım Miui11 eu rom root sorunu

yeni çıkan eu rom sürümünü yükleyip üzerine magisk 20 yi flashladım ve sorun çözüldü
  5. Ehne

hiçbir şekilde olmuyor hocam 1571428630 orangefoxu nasıl kurdunuz ben flashladım ama olmadı error verdi
  6. Ehne

3.3 sürümünü kullanıyorum hocam 1571385617 As önce ziraat hesabıma girerken root bulunmaktadır diye uyarı aldım ancak magisk yüklü değil telefonumda nasıl çözebilirim bu durumu
  7. Ehne

yok hocam yine bootloop a girdi sıfırladım tekrar
  8. Ehne

Bunu bulamadım hocam ama link atabilir misiniz acaba?
  9. Ehne

şimdi deniyorum hocam İki kere flashladım başarılı demesine rağmen rootlanmıyor şuan 1571266365 Bütün sürümleri tek tek denedim ama hiçbirinden sonuç alamadım şuana kadar
  10. Ehne

Forumda bulunan root yöntemi ile miui 10 global roma root atabilirken miui11 versiyonu ile root atınca bootloop a giriyor. Miui 11 kullanıp root atan varsa yardımcı olabilir mi?
  11. Ehne

Yardım Mi 8 imei

Selamlar, Mi 8 telefona imei atma işlemini yapan birisi varsa mesaj atabilir mi veya işlemi kendim yapabilir miyim? 1 veya 2 ay içerisinde telefonum kapanacak.
  12. Ehne

Yardım mi 8 rootlu ve twrp yüklü nasıl güncelleme yapabilirim

Şuan kullandığım miui sürümü 10.3.4.0 olarak gözüküyor, güncelleme bildirimi geldiğinde de sürüm bilgisi buydu sanırım. Şuan anlayamadım son sürümdeyim sanırım ve hatalı olarak bildirim geldi... 1565910450 Hocam farklı bir durum için rootladım yoksa ben de hiç istemiyorum devil~~devil~~
  13. Ehne

Yardım mi 8 rootlu ve twrp yüklü nasıl güncelleme yapabilirim

Telefonum başlıkta da belittiğim gibi rootlu ve twrp yüklü, bugün güncelleme bildirimi aldım ve nasıl yüklendiğine dair forumda konu arattım mi 6 kullanan bir arkadaşın konusunu buldum, okudum ancak tamamen okumadığım için onun yaptığı hataya düşüp ben de telefonu kitledim ve tekrar rootlamak...
Üst Alt