Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazı alalı daha 1 ay bile olmadı. Cihaz yurtdışı garantili. Kayıt işlemi yapılmadı ve bl kilidi daha açılmadı. Telefon defalarca instagram da ve chrome de gezerken dondu. Güç tuşuna uzun basarak cihazı tekrardan başlattım. Cihaz 3/64gb versiyonu MİUİ 12.0.4 sürümü yüklü. Bu sorunu nasıl...
Öncelikle merhaba. Şuan telefonumda twrp 3.3.1-0 kurulu. Sıfırdan custom rom kurulum aşamalarını install ekranına kadar yaptım. Bilgisayardan telefona zip dosyasını atmaya çalıştığımda zip dosyasını atamıyorum. Telefonda zip dosyamı göremiyorum. Bilgisayarımda Qualcomm usb programı kurulu ...
Herkese merhaba. 2 hafta önce mi 9t pro cihazı aldım. Aldığım yerde adam bootloader kilidi başvurusunda bulunduğunu ve 1 hafta sonra gelip imei işlemi için tekrardan gelmemi söylemişti. Ben bu süre içerisinde cihazımı mıuı 10'dan mıuı 11'e yükselttim. Forumda gezerken bootloader başvuru süresi...