Ehli_keyf kullanıcısının son içeriği

1. Ehli_keyf

MIUI 12 Mi 9T PRO / K20 PRO - Eu Stable Rom V12.0.6.0 QFKCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Çok teşekkür ederim cevabınız için , iyi forumlar.
  2. Ehli_keyf

MIUI 12 Mi 9T PRO / K20 PRO - Eu Stable Rom V12.0.6.0 QFKCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Peki twrp nin son versiyonun img dosyasını indirip install ekranindan yüklesem twrp güncellenir mi
  3. Ehli_keyf

Öncelikle merhaba , şuan xiaomi eu miui 11 kullanıyorum. Xiaomi eu miui 12 ye geçmek istiyorum. Bunun için Twrp uygulamasını güncellemem lazımmış. Twrp uygulamasını nasıl güncelleyebilirim?
  4. Ehli_keyf

Yardım Cihaz çok fazla donuyor

İade etme gibi bir şansım yok maalesef. Alternatif yollar arıyorum.
  5. Ehli_keyf

Yardım Cihaz çok fazla donuyor

Cihazı alalı daha 1 ay bile olmadı. Cihaz yurtdışı garantili. Kayıt işlemi yapılmadı ve bl kilidi daha açılmadı. Telefon defalarca instagram da ve chrome de gezerken dondu. Güç tuşuna uzun basarak cihazı tekrardan başlattım. Cihaz 3/64gb versiyonu MİUİ 12.0.4 sürümü yüklü. Bu sorunu nasıl...
  6. Ehli_keyf

Çözüldü Rom dosyasını telefona atamıyorum

Teşekkür ederim hocam sorunu çözdüm :)
  7. Ehli_keyf

Çok teşekkür ederim hocam tekrardan yardımıma koştunuz şuan kurulum yapıyorum sayenizde :)
  8. Ehli_keyf

Öncelikle merhaba. Şuan telefonumda twrp 3.3.1-0 kurulu. Sıfırdan custom rom kurulum aşamalarını install ekranına kadar yaptım. Bilgisayardan telefona zip dosyasını atmaya çalıştığımda zip dosyasını atamıyorum. Telefonda zip dosyamı göremiyorum. Bilgisayarımda Qualcomm usb programı kurulu ...
  9. Ehli_keyf

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

v11.0.7.0 indirme linkine tıkladığımda 2.2 gb dosya otomatik inmeye başlıyor.Dosya yavaş indiği için indirme işlemini iptal ettim. Sitede dowload yazan yere bastım ve 1.7 gb boyutunda dosya indirdi. Bunlardan hangisini kurmam gerekiyor? Teşekkür ederim.
  10. Ehli_keyf

Tema Amoled Duvar Kağıtları 11

Bunlar da benden.
  11. Ehli_keyf

Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

Oyun oynamıyorum, Instagram, YouTube Facebook , Spotify v.s programları kullanıyorum. Parlaklık olarak %40 civarlarında , GPS ve Bluetooth kapalı, senkronizasyon açık olarak kullanıyorum. 1577971612 Neden imkansız olsun ki , bu benim kullanım seneryomda aldığım süre.
  12. Ehli_keyf

Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

Tüm gün hücresel veri açık olarak kullandım. Pil performansı en iyi olan rom bence bu rom.
  13. Ehli_keyf

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mevlüt hocamın dediği gibi açılışta redmi yazıyor ve cihaz adı k20pro olarak gözüküyor. Ama bu stabiliteye sonuna kadar değer
  14. Ehli_keyf

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Çağrı kayıt özelliğini demedim dediğiniz gibi eski tuşlu telefonlardaki ses kaydı gibi kayıt alıyor.
  15. Ehli_keyf

Hocam telefonuma hiç pubg yüklemedim oynamadım. Mobil levend oynuyordum. Oynarken geç tepkime süresi tarzı hiçbir sorunla karşılaşmıştım.
Üst Alt