Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Cihazımda USB bağladığımda şarj alıyor fakat dosya aktarımı veya fastboot gibi diğer fonksiyonları kullanamıyorum. (Telefon şarj olmuyordu tamirden sonra oldu) Cihazda MIUI 12.0.4 yüklü ve 12.5 güncellemeye çalışıyorum recivery den ancak GÜNCELLEME DOĞRULANAMIYOR BU KARARLI ROM...
Telefon durduk yere hiç bir problem yokken şarj olmamaya başladı Burada tamirci arkadaşa götürdüm. Usb girişinin sağlam olduğunu, problemin şarj entegresinden olduğunu, entegreyi değiştirdiğini söyledi. Aldıktan sonra ilk şarjı yaptım ancak ikinci şarjda yine aynı problemi verdi. Tekrar verdim...
Merhabalar,
Öncelikle herkesin bayramını kutlarım.
Ben yaklaşık 1 haftadır Note 8 Pro aynı zamanda da Android kullanıcısıyım. Foruma bu gün ilk defa girdim ve gezinirken Güncelleme ile ilgili bir başlık gördüm. Tam hatırlamamak beraber 11.0.4 Netflix le alakalı bir paylaşımdı galiba. Vakit...