Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonumda One os rom kullanıyorum. Yaklaşık 9 aydır bu romu kullanmkatyım. 1 ay önce hepsiburada uygulamasına girmemeye başladı. Beklenmeyen bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin uyarısı vermeye başladı. Sonrasında müşteri hizmetleri ile falan görüştüm. Uygulamanın eski ve en güncel...
İyi günler forumdaşlar. Poco X3 Nfc telefonuma root yetkisi veremiyorum. Recovery olarak orange fox kullanıyorum. onu yüklemede sorun yok ama sonrasında magisk 20.04 yüklüyorum ama telefon açıldığında magisk çıkmıyor. Root yetkisini veremiyorum. Neden olabilir?
Poco X3 Nfc telefonun bootloader kilidini açtıktan sonra twrp yükledim. Sonrasında Eu rom yüklemek istediğimde format data ve 4 'lü wipe yaptığımda tel fastboot ekranında kaldı. Bende terdan fastboot rom yükleyeyim dedim. Yalnız indirdiğim rou miflash görmüyor. İndirdiğim dosyaya bakıyrum. İdm...
Telefonumda mi room yukluydu. Twrp den mi roomun yeni surumunu flashladim. Telefon baktim bazi uggulamalarda sacmaliyor. Bende tekrar 4 wipe yaparak yukleme yapayim dedim ama twrp menusune giremiyorum. Hizli top ile de kurtarma menusune gir desem ya da kapatma tuslari ile fiziksel olarak da...
İyi aksamlar xiaomi ailesi. Ben daha onceden samsung s8 telefon kullaniyordum. Su anda mi note 10 kullaniyorum. Ama eski telefonumda galeride resimlerin ekranda kac adet gorunecegini ekrani kaydirarak secebiliyordum. Simdi xiaomi mi note 10 da secemiyorum ve de her resim tarihlerde yazarak...
İyi günler Xiaomi ailesi. Xiaomi mi note 10 aldım. Play Store'dan veri indirirken üstte veri indirme hızına bakıyorum. İndirme hızının 4 te 1 i hızında indiriyor. Ama daha öncesinde Samsung s8 telefonumda full indirme hızında indiriyordu. Bu sorunla ilgili karşılaşan var mı?
Mi hesabımla bootloader yapmak istediğimde mi hesabınız telefon numarası ile eşleşmedi diyor. Ama Mi hesabıma giriş yaptığımda telefon numaram eşleştirildi. Sonrasında telefondan Mi hesabından tekrar çıkış yaptıktan sonra da giriş yaptım. Bilgisayarı da yeniden başlattım. Ama yine aynı hatayı...
Ben eski apk yi kaldırıp modlu apk yi kurdum. Mı band 4e reset de attım. Eslestirmeyi basarili sekilde yaptim. Fakat dil degisikligi olmadi. Guncelleme de yapmadi.
Arkadaşlar verdiğiniz ekleri telefonda hangi klasörün içine atacağız? Notify uygulamasından dediğiniz ekleri nasıl çalıştıracağız? Biraz daha ayrıntılı alabilir miyim ? Ben beceremedim de :D