edmin kullanıcısının son içeriği

1. edmin

Rom Mi Note 10 Lite - Türkiye Kararlı Mıuı 12 Rom V12.0.3.0.QFNTRXM İndirme Bağlantıları

Mi Note 10 Lite Türkiye Kararlı Mıuı 12 Rom V12.0.3.0.QFNTRXM Android 10 tabanlı 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz Yada ota dosyasını indirip cihazdan seçerek kurulumu yapabilirsiniz 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı...
  2. edmin

Satış Mi note 10 lite xiaomi Türkiye garantili

Bir ay olmadı mi note 10 lite telefonum satılıktır. İlgilenenlere duyurulur. Sıfırdan farksız. Xiaomi Türkiye garantili. Ankara Etimesgut.
  3. edmin

Yardım Ön Kamera Sorunu

Mi6 dan Mi note 10 lite a geçtim keşke geçmez olaydım. Ne sensörü çalışıyor ne kamerası düzgün çalışıyor. Bin pişman oldum valla. Mi note 10 lite ön kamera ile çekim yaparken sadece çeken kişiyi netliyor, arka plan sanki portre çekercesine net değil. Aynı masada yemek yerken çektiğim fotolar da...
  4. edmin

Yardım Mi note 10 lite ön kamera ile çekilen fotoğraflar neden net değil?

Mi note 10 lite ön kamera ile arkadaşlarla toplu bir şekilde fotoğraf çekilirken çeken kişi net ama arkadaki herkes net değil herkeste böylemi acaba. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. edmin

Yardım Galeride video ileri geri alma sorunu

MİUİ11 galeri uygulamasında herhangi bir videoyu izlemeye başladığımda ileri geri alma bölümünden ileri yada geri alamıyorum. Daha video başlar başlamaz en sonda gösteriyor. Video kaç dakika videonun ne kadarını izledim belli değil. Sanki en sonundayım. Aynı sorunu yaşayan var mı? Nasıl...
  6. edmin

Mi Band 4 Türkçe v1.0.9.22 güncelleme

Mi band 4 için yeni güncelleme geldi. Değişiklik olarak "egzersiz" bölümünde "serbest" gelmiş. Versiyonu v1.0.9.22 oldu Mi fit play store dan en güncel halini yükledikten sonra mi band 4 ile bağlantı kurunca güncellemeyi otomatik yapıyor. Mi fit güncel versiyonu 4.0.15 Mi band 4 v1.0.9.22
  7. edmin

Çözüldü Sim etkinleştirilmedi hatası..Çözüldü..

Sim kartımı abone değişikliği nedeniyle değiştirdim. Xiaomi mi6 eu beta rom kullanıyorum. Önceden sim kartımı etkinleştirebiliyordum. Ama şimdi her telefonu açıp kapattığımda etkinleştirilmedi hatası alıyorum ve 80krş mesaj ücretlendirilmesi yansıyor faturaya. Arkadaşlar uzun araştırmalarım...
  8. edmin

Hareketli Hava Durumu Widget

Teşekkürler
  9. edmin

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

Bende de mi6 var DELTA garantili iki kere garantiye yolladım gerekli tüm ilgiyi gösterdiler. Servis çalışanı beni direk arayarak son kontrolü sağladı. Bence DELTA.
  10. edmin

Sohbet 11.11 indiriminde alınacak Bluetooth kulaklık tavsiye edersiniz ?

Bende tekli var müzik dinlemek için kullanıyorum. Arkadaşıma aldırdım ikilisini çok memnun ona istinaden tavsiye ettim. Ama xiaomi yide yorumları okuyarak değerlendirin. Kafanıza hangisi yatarsa onu alın.
  11. edmin

Sohbet 11.11 indiriminde alınacak Bluetooth kulaklık tavsiye edersiniz ?

QCY T2C çift mikrofonlu Bluetooth 5.0 şarj edilebilir kulaklık tavsiyemdir pişman olmazsınız
  12. edmin

Soru Mi 6 için en uygun rom (batarya için)

eu candır gerisi heyecandır..
  13. edmin

Rom eu.MI6_V11.0.2.0.PCACNXM MIUI11

Teşekkürler
Üst Alt