Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poco x4 pro cihazımı hyperos güncellemesinden sonra güç tuşunu kullandığım zamanlarda acil durum araması yapma kilit ekranındayken kapatma tuşuna bastığımda ekranı kapatmaması tam tersine çift algılayıp feneri açması kendi kendine fener açması gibi olaylar yaşıyorum tam teşis edemedim sorunu ama...
Merhaba MIUI-V12.5.4.0.RJGMIXM rom kullanıyorum cihaz hindistan modeli nfc yok Netfilx play store da yok netfilx sitesindeki resmi güncel apk yı indirip kurdum hata mesajıyla karşılaşıyorum inanılmaz saçma bir durum orjinal geldiği rom da bir sorun yoktu global geçince hiç olmaması gerekiyor...
Merhaba 3 haftadır cihazımda Google otomatik doldurma özelliğini kullanamıyorum kayıtlı kartlar kayıtlı adresler kayıtlı posta adresleri telefon numaraları hepsi bir form doldururken çıkıyor listeyi aşşağı yukarı çekebiliyorum ama seçim yapmaya çalıştığımda hiçbir tepki vermiyor doldurmayı da...
Telefon reboot olduğunda veya normal kamera uygulaması açıldığında endable hal sıfırlanıyor sanki g cam hata verip kapanıyor Manuel cam test uygulamasında da tüm desteklerim gidiyor geri flaşlıyorum açılıyor bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor miui 10 da 5-6 ay sorunsuz kullandım Android sürümü 9
Herkese Merhaba Öncelikle Bu işlemler İcin cihazınızın bootloader kilidi açık Twrp Yüklü Ve rootlu olmalıdır
Ben Rn6 pro ve Ear buds basic ikilisine bu yöntemi uyguladım air buds basic 2 ve basic s modellerinde de işe yarayacaktır önemli nokta Telefonunuza Modlanmış Bir Viper4android sürümü...
Rn6p cihazında nfc desteği olmadığını yeni fark ettim malesef ♂️ sonuçta GPS Bluetooth Wifi bi çok anteni var bi yazılım desteği ile eklemek mümkün mü bu özelliği
Bu cihaz ile 1 yıl 2 ay gibi bir süre geçirdim cihazımı hala seviyorum beni asla zor durumda bırakıp birine bişey gösterirken donmadı rezil etmedi 3 miui güncellemesi aldım tonlarca mi uygulama güncellemesi aldım
Genel kalitesinden bahsedecek olursak:
Malzeme kalitesi orta bi cihaz birazcık...
Hocam herkese iyi formlar 2018 aralık ayı sonlarına doğru cibiliyetsiz bir arkadaştan note 6 pro almış bulunduk taksit imkanı vs yapıldı o yüzden cihaza fatura kesilmedi. Arkadaş telefonun imei sini başka bir cihazdan bu cihaza kaydetmiş t50 imei'si kayıtlıymış bilgim dahilinde değildi. Sonradan...