Easyax kullanıcısının son içeriği

1. Easyax

Yardım Mi CC 9 Dolby Atmos

Telefonum Mi CC 9, içinde sanırım global rom yüklü, telefon Mi 9 Lite olarak gözüküyor. Çin'den aldım ve Türkiye'de IMEI attırdım. Dolby yüklemek için sanırım magisk gerekiyor. Önceden de bilgisayardan twrp ile bir şeyler kurmayı denedim fakat telefonum tamamen kilitlendi. Telefoncu bilene zar...
  2. Easyax

Yardım Mİ CC 9 Ekran Açılmıyor

Telefon Mİ CC 9 , alalı baya oldu son zamanlarda bazen renkler değişiyordu ekranda, ekran gidip geliyordu bugün tamamen gitti ekran telefon hala açık ve çalışıyor ama ekran yok. Yeniden filanda başlattım ama işe yaramadı. Sorun ekrandamı, bağlantılarda mı, anakartta mı? Nerede tamir...
  3. Easyax

Yardım Ağdan atıyor

Şimdi kuzenimle benim telefonum aynı ikiside Çin'den geldi ve İMEİ repair yapıldı ikisinede fakat Mac adresleri aynı olmuş ve root atılmıyor repair olduğu için aynı apartmnada oturuyoruz ve bir birimize yaklaşınca telefonların internetleri kafayı yiyor,ağdan atıyor sürekli yada bir birimize...
  4. Easyax

Yardım Bootloader Kilidini Açamıyorum

Bootloader kilidi sanırım ayarlardan açılıyormuş ama telefon açılmıyor.”This MIUI version can’t be installed on this device” yazıyor. Telefon Çin’den geldi bende global rom yükledim sanırım o yüzden oldu.Birde Android 10 du telefon yazılımı benim yüklemeye çalıştığımın sürümü 9 du.Telefon...
Üst Alt