Yardım Mİ CC 9 Ekran Açılmıyor

Easyax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi Mi CC9
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12
Telefon Modeli
Mİ 9 LİTE
Bootloader Kilidi
Açık
Telefon Mİ CC 9 , alalı baya oldu son zamanlarda bazen renkler değişiyordu ekranda, ekran gidip geliyordu bugün tamamen gitti ekran telefon hala açık ve çalışıyor ama ekran yok. Yeniden filanda başlattım ama işe yaramadı. Sorun ekrandamı, bağlantılarda mı, anakartta mı? Nerede tamir ettirebilirim, kendim düzeltebilir miyim ve yaklaşık ne kadar tutar? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Telefon Mİ CC 9 , alalı baya oldu son zamanlarda bazen renkler değişiyordu ekranda, ekran gidip geliyordu bugün tamamen gitti ekran telefon hala açık ve çalışıyor ama ekran yok. Yeniden filanda başlattım ama işe yaramadı. Sorun ekrandamı, bağlantılarda mı, anakartta mı? Nerede tamir ettirebilirim, kendim düzeltebilir miyim ve yaklaşık ne kadar tutar? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Hocam suyla herhangi bir teması oldu mu?

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Alt forumdan destek talebinde bulunabilirsiniz.

Oyla:

Easyax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi Mi CC9
Konular
5
Hocam suyla herhangi bir teması oldu mu?
Banyodayken yanımda oluyor genellikle ve banyoda çok fazla buhar oluyor. Bazen de ekrana su filan dökülüyor temizliyorum hemen. Onun dışında suya düşme gibi bir şey olmadı. Şunu da ekliyim, ilk ekran gitmeye başladığında az bir şey bastırınca ekran geri geliyordu.

Oyla:

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Banyodayken yanımda oluyor genellikle ve banyoda çok fazla buhar oluyor. Bazen de ekrana su filan dökülüyor temizliyorum hemen. Onun dışında suya düşme gibi bir şey olmadı. Şunu da ekliyim, ilk ekran gitmeye başladığında az bir şey bastırınca ekran geri geliyordu.
Hocam ya düşmüştür ve düştüğü için de temassızlık vardır, ya da banyodaki buharlaşmadan dolayı etkilenmiş olabilir. Belki de ekrana su döküldüğü bir ara, içine su teması bulunmuş olabilir.
Save_mi hocamın dediği gibi ücretli onarımlar bölümünden destek alabilirsiniz.

Oyla:

Easyax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi Mi CC9
Konular
5
Hocam ya düşmüştür ve düştüğü için de temassızlık vardır, ya da banyodaki buharlaşmadan dolayı etkilenmiş olabilir. Belki de ekrana su döküldüğü bir ara, içine su teması bulunmuş olabilir.
Sabah kalkınca birden aklıma geldi dediğiniz gibi düşmüştü ve ilk ekran o zaman gidip gelmişti, ondan sonrada gitmeye devam ettiği için hiç göz önünde bulundurmadım. Çok teşekkür ederim.

Oyla:

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Sabah kalkınca birden aklıma geldi dediğiniz gibi düşmüştü ve ilk ekran o zaman gidip gelmişti, ondan sonrada gitmeye devam ettiği için hiç göz önünde bulundurmadım. Çok teşekkür ederim.
Rica ederim hocam, geçmiş olsun.

Oyla:

Easyax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi Mi CC9
Konular
5
Hocam ücretli onarımlar kısmına gittim ama hepsi yazılımsak destek veriyor. Telefonu yaptırabileceğim bir yer var mı? Evimin yakınındaki telefonçıkara gittim çok yüksek fiyat verdi bazıları bazılarında yabancı ülkeden diye yapamayacağını söyledi.

Oyla:

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hocam ücretli onarımlar kısmına gittim ama hepsi yazılımsak destek veriyor. Telefonu yaptırabileceğim bir yer var mı? Evimin yakınındaki telefonçıkara gittim çok yüksek fiyat verdi bazıları bazılarında yabancı ülkeden diye yapamayacağını söyledi.
Hocam bunun dışında önerebileceğim sadece bilindik servisler olur. (GENPA vs. gibi) İnternetten bakmanızı öneririm.

Oyla:

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Merhaba hocam. Dediğiniz sorun bendede Alcatel cihazda olmuştu. Tamirciye götürdükde ekranın değişeceğini söylediler bende zaten ekran bozuk kendim deneyeyim deyip açtım telefonu. Sadece ekran soketi yerinden çıkmıştı. Onu yerine taktıktan sonra sorunsuz çalışmaya devam etdi. Yeterli imkanlarınız varsa sizde deneye bilirsiniz. Ama kesinlikle yapın demiyorum sorumluluk sizin.

Oyla:
Üst Alt