Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar direnç kayıtlı mi 13 var elimde ama bl kapalı sanırım EDL modda rom yüklenip imei repair yapılmış ben bl klit için başvuru yaptım 1 hafta bekledim ama açamıyorum kiliti. benim tahminim orjinal imei olmadığı için doğrulamayıp açamıyorum ama sorun başkada olabilir yardımcı olursanız...
Android 14 geldimi acaba bana gelmedi ve nasıl pil durumu merak ediyorum. Ayrıca benim telefonda uygun gunceleme yok diyor. Ayrıca yeniliklere tiklayincada resimdeki yazı çıkıyor anlam veremedim.
Meehabalae bu sensör sorunu yazılımsaldir. kim donanımsal diyorsa yalan atiyordur. Google arama ve mesaj uygulamasını kaldırıp onun yerine MIUI kendi arama ve mesaj uygulamasını kurdum root ile belki 1 hafta oldu bir kere bile sensör sorunu yaşamadım. Tamamen ama tamamen Google mesaj ve arama...
mderhaba arkadaşlar note 9s cihzım var ama diag port acamıyorum. kabul erişimi izni istiyor veriyorum sonra donanım kaldırma sesi geliyor ama diag port açmıyor. bütün driverler kurulu yardımcı olabilirmisiniz acaba
Arkadaşlar selamün aleyküm note 10 lite aldım daha önce mi 9t vardı ve mesaj arama MIUI kendi uygulamasiydi ama şimdi bu telefonda Google arama ve mesajlar var. Bunu nasil çözebiliri varmı fikri olan
Daha önce konu açılmış ancak ama benim telefon miui 12 oldu oradaki anlatım miui 11 icindi
hocam selamun aleyküm 2 gün önce note 8 aldım ancak bir sorun var hazır imei atılmış olarak aldım cihazı telefon 2 diş çekmesine ragmen arayan ulaşamıyor bana uçak moduna alıp tekrar açtıgım zaman geliyor kendine. ikide bi uçak moduna alıp çıkarmam gerekiyor. yoksa arayan ulaşamıyor. yani şebeke...
merhabalar mi9t cihazım var 3 aylık cihaz malum yolla imei atıldı. . konuşurken normal sekilde sesim gidiyor ama hoparlore alınca sesim cok derinden geliyor ve karşıdaki bunu anlamıyor cızıltılı geliyor diyor bazen gelmiyor diyor. whatsapp aramasında hiç gitmiyor. normal aramada ise hoparlore...
Merhabalar bende mi 9 se düşünüyorum ancak root atmadan gcam kurulurmu. Root işlerinden anlamam. Sirf bu yüzden rootsuz yüklenirse alacağım. Yuklenmezse redmi note 7 alacağım.