dursunhkaya kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru HyperOS sürümü mü ?

batarya durumu nasıl hocam ben onu merak ediyorum batarya iyiyse öyle geçecegim en önemli sey batarya zaten.. deneyimleriniz yazarsanız herkese yol göstermiş olursunuz
  2. D

Soru HyperOS sürümü mü ?

Bunu yükleyen varmı acaba ben yüklemek istiyorum ama şimdi batarya kötüyse geri dondugun zaman telefonu baştan kurmak lazım uygulama verileri felan o yüzden korkuyorum
  3. D

Yardım Dirençli Xiaomi 13 Problemleri

Android 14 de şarj durumu biraz düzelmiş gibi sabah 8 de cikariyorum sarjtan gece 11 de yüzde 25 felan kalmış oluyor normal sakın kullanımda direnç kayıtlı cihazım
  4. D

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Android 14 ile şarj bı nebze düzelmiş gibi duruyor
  5. D

Yardım Mi 13 Bl Kilit Açamama Sorunu Hata 1004

Merhabalar direnç kayıtlı mi 13 var elimde ama bl kapalı sanırım EDL modda rom yüklenip imei repair yapılmış ben bl klit için başvuru yaptım 1 hafta bekledim ama açamıyorum kiliti. benim tahminim orjinal imei olmadığı için doğrulamayıp açamıyorum ama sorun başkada olabilir yardımcı olursanız...
  6. D

Rehber Xiaomi Telefon Kod Adları – Güncel Listesi 09/08/2023

Biraz araştırmalarım sonucu bootloader açılmadan IMEI atıldığı için haliyle globale çevrilmiş . Kilit kapalıyken atilmak için bu özel rom.
  7. D

Anladım hocam bu roma hiç mi gelmez birde bl için başvuru yaptım sifirlanacak ya açarken IMEI gider mi ?
  8. D

Hocam ısınma felan yok gayet stabil bende anlam veremedim vallahi android 14 sürümü çıkmış şuan son sürüm global şarj durumunu bilmediğim için birşey yüklemedim şuan bu rom güzel ama androd 13 mesela 14 geldi ama ben güncellemeye girdiğim zaman guncelleme yok diyor 1699881966 Tamam ama ben mi...
  9. D

merhabalar benim mi 13 globalde TMC yerine TNC ile başlıyor global sürüm ama TNC mi 13 de yok anlamadım gitti. yani aslında olması gereken TMC ama bende TNC ile başlıyor
  10. D

Yardım Mi 13 Pro Band 20 hakkında bilgi

kardeşim çin mi 13 almış biri olarak konuşayım bende çok tereddüt ettim ilk başta band 20 olayında ama korkulacak bişi yok türktelekom kullanıyorum ve bulunduğum yerde 4.5 tek diş çekerdi eski telefonda global olan note 10 lite ile. şuan mi 13 var çin versiyon ve 4.5 2 3 diş çekiyor ve speed...
  11. D

Soru Android 14 ve yenilikleri görememe

https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/
  12. D

yükleyen varmı acaba varsa pil durumu hakkında bilgi verirse sevinirim. benim bl kapalı suan yükleyemiyorum. ota bekliyorum ama bl ye basvurdum gelmezse fastboot yükleyecegim
  13. D

Hocam burada global gösteriyor nasıl çin oluyor anlamadım
Üst Alt