DrunkPikachu kullanıcısının son içeriği

1. DrunkPikachu

Yardım Redmi Note 12 pro 5g Hyper Os V.1 güncellemesi hakkında yardıma ihtiyacım var.

BL'yi MiUnlock ile açtım. MiFlash ile Clean flash attım. Şu an HyperOS 1.0.1.0.UMOMIXM yüklü dün akşamdan beri sorunsuz kullanıyorum. Yalnız NFC kullanımı benim için önemli değil ve sanırım çalışmıyor. Tam fırsat bulamadım denemek için. Cihaza dediğim gibi herhangi bir Imei işlemi yapılmadı...
  2. DrunkPikachu

Yardım Redmi Note 12 pro 5g Hyper Os V.1 güncellemesi hakkında yardıma ihtiyacım var.

Sonuç bekleyen var mıdır bilmiyorum ama clean flash attım. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. İyi forumlar.
  3. DrunkPikachu

Cihaza henüz IMEI işlei uygulanmadı, öncesinde rom yükseltme işlemi uygulasam sonrası için problem olur mu? Ve dediğim gibi öncesinde V14.0.5.0.TMOIDXM romunu yüklemem gerekli midir? Yoksa OS1.0.1.0.UMOMIXM_20240117 romunu, 14.0.3.1.SMOMIXN sahte romun üzerine fastboot ile yükleyebilir miyim?
  4. DrunkPikachu

Merhabalar, cihazımda şu an 14.0.3.1.SMOMIXN sürümü yüklü ve anladığım kadarıyla bu rom sahte. IMEI cihazın arkasında yazanla uyumlu uçacağını düşünmüyorum uçsa dahi telefoncum yeni rom atar o konuda sorunum yok. Sizlere sormak istediğim OS1.0.1.0.UMOMIXM_20240117 romunu fastbootla nasıl...
  5. DrunkPikachu

Yardım Redmi Note 9(merlin) Edl moduna giremiyor.

Merhaba, iyi akşamlar. 3-4 aydır Redmi Note 9 kullanıyorum. Magisk yüklemek için twrp yükledim. Bir kaç saat hiçbir sorun yokru kullandım ve magisk de yükledim. Sonrasında telefon kapandı ve redmi yazısına kadar açılıp sonrasında yeniden kapanıp açılmaya başladı. Sanırım bootloop oluyor bu...
  6. DrunkPikachu

Rom Redmi 5 Plus MIUI 12.5 v21.6.9 Çin Versiyon Android 11

Hocam spamlamak, floodlamak istemiyorum ama roma ihtiyacım var. Nereden bulabilirim verdiğiniz link ölmüş :(
  7. DrunkPikachu

Rom Redmi 5 Plus MIUI 12.5 v21.6.9 Çin Versiyon Android 11

Hocam link kırık, varsa eğer bekliyorum :(
  8. DrunkPikachu

Rom [Port][Q] R5+ MIUI 12.5 EU Beta 21.1.10

Hocam oyunlarda, instagramda ekran 15sn işlem yapmayınca kapanıyor bu biraz garip geldi. Ayarlardan süreyi uzattım o da fayda etmedi. Güncellemelerle çözülecek ufak şeyler ama bilginiz olsun istedim.
  9. DrunkPikachu

Ben romdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. İşim gereği ben de sürekli internet kullanıyorum ama wifi hızı gayet stabil. Gezinti yaptığım zamanlarda da (ör: İnstagram, Youtube vb.) gayet akıcı. Başka cihazlardan aynı ağa ve sayfalara bağlanıp deneyin bence 1611301002 Ben pazartesi gününden beri...
  10. DrunkPikachu

Soru YouTube Vanced

Youtube Vanced nedir? Ne işe yarar?
  11. DrunkPikachu

Yardım Telefona soğuk zarar verirmi

Modern akıllı telefonların çoğu, alkalin pillerden çok daha hassas olan lityum-iyon pillerle çalışır. Lityum-iyon piller soğuk havaya maruz kaldığında, pil içindeki kimyasal reaksiyonlar yavaşlar veya tamamen durur. Sonuç olarak, batarya çalışmaya devam etmek için cihazın ihtiyaç duyduğundan...
  12. DrunkPikachu

Sağolun hocam, cansınız handshake~~
  13. DrunkPikachu

Hocam işten yeni geldim. Bi yemek yiyim anlatıcam :D
  14. DrunkPikachu

Hocam mehaba maalesef sorun şarj aletindeymiş. Şu an gayet stabil şarj oluyor, hiç bir sorun yok ayrıca gizli bir menü buldum belki kullanışlı gelebilir. Belki siz biliyorsunuzdur ama ben yine de ekleyeyim. Bildirim simgelerini düzenlemeye girdiğimde ayarlarda bulamadığım NFS menüsü çıktı...
  15. DrunkPikachu

-ÖNEMLİ- Bir sorunla karşılaştım, dün gece telefonum şarja takılı olmasına rağmen %55'ten %32'ye düşmüş. Ben takamadım herhalde deyip ofiste şarj etmeye çalıştım. Kapalıyken %55'e kadar getirebildim fakat açıkken şarja takılı olmasına rağmken şarjım bitiyor. Xiaomi orijinal şarj aleti...
Üst Alt